Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני צריך להתקין לכמה מחשבים מערכת הפעלה.

כל המחשבים הם אותו דגם עם אותם נתונים

התקנתי מחשב אחד עם כל הדרייברים, ההגדרות והעדכונים שצריך שיהיו.

עכשיו המטרה היא לעשות אותו דבר עם כל המחשבים אך אם אני אעשה ככה במחשב מחשב יקח לי כמה ימים

לכן פניתי אליכם :)

אני יודע שקיימת דרך באמצעות דיסק חיצוני (יש לי) ליצור גרסא של המערכת במחשב המותקן וככה בעצם לשכפל את המחשב המותקן לכל המחשבים.

חיפשתי בגוגל אך מצאתי דברים שלא עונים על מה שאני צריך. כנראה שאני לא מחפש נכון

אשמח לעזרה בנושא

** דרך אגב:

יש אפשרות גם להתקנה דרך רשת של 5 מחשבים במקביל.

אם הדבר יותר פשוט יכול להיות אפילו יותר טוב

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

windows רגיל לא אוהב לעבור בין מחשבים (פיראטיות),

אז למרות שתוכל להשתמש בתוכנות שונות כדי לגבות ולשחזר את הדיסק, windows יירצה לעשות אקטיבציה מחדש בכל מחשב.

אני עושה משימות כאלה עם קלונזילה http://clonezilla.org/

פורסם

יש את Acronis True Image, היא הרבה יותר ידידותית למשתמש ממה שצויין כאן.

אם אתה לוקח דיסק און קי מספיק גדול כדי להכניס אלין אימג' של מערכת הפעלה ותוכנות, ומספיק מהיר כדי שהשחזור לא ייקח שנתיים, אתה יכול ליצור איתה כונן שחזור של אימג' מערכת הפעלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עם Acronis True Image ניתן לצבע את זה דרך הרשת וזו באמת הדרך הכי קלה ומהירה שידועה לי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש גם Norton Ghost (גם בעל יכולת להתקנה עם network boot - אבל זה מורכב יותר. אני לא הצלחתי). המוצר בתשלום (גם אקרוניס, נדמה לי), אבל יש גרסת DOS (לא לצחוק) שלו שעולה ב-boot וזמינה להורדה באתרי הטורנטים האהובים עליכם, בגודל של בסביבות ה-40 מגה בייט. לטעמי יותר ידידותית ופשוטה מאקרוניס למטרות האלה.

פורסם
יש את Acronis True Image, היא הרבה יותר ידידותית למשתמש ממה שצויין כאן.

ממליץ בחום.

כמובן צריך לעשות SYSPREP אחרי זה ואקטיוציה מחודשת יכולה לדרוש להכניס סיריאל חדש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכל העוזרים!

בסופו של דבר השתמשתי בCloneZilla.

שאר התוכנות היו מסובכות מבחינת מדריכים (לא הצלחתי להבין לבד איך להשתמש) ומבחינת ההורדה כי היה צריך לקנות ולא היה לי כוח להתחיל לחפש פרוץ וכו'

למי ששאל, הכל חוקי ונרכשו רשיונות לכל המחשבים בהתאם.

לאחר ההתקנה תבוצע אקטיבציה בכולם

אם זה עוזר למישהו דרך הסרטון הזה הבנתי איך להשתמש בCloneZilla: (הסברים טובים, יש גם הורדה)

Instagram:

VWPolo6R

• תוכן חדש...