Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם, ברצוני להתקין ספוילר לרכב שלי רציתי לדעת איך זה הולך מבחינת החוקיות בארץ

אני יודע שזה נושא די מפוקפק, אבל אם בסופו של דבר יהיה אפשרי והתוצאה הקוסמטית תצא יפה

אז הכל אפשרי מבחינתי, אני צריך את העזרה שלכם תודה רבה !

לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם יש אנשים בארץ שעובדים עם פייברגלאס ובסופו של דבר

האם יצא יותר זול להזמין מחו"ל, כולל כל המיסים או פשוט לעשות את כל התהליך בארץ.

אני גר באזור ת"א, הייתי מעוניין לשקול את שתי האפשרויות ולקחת את האפשרות הזולה ביותר כמובן,

אשמח לקבל המלצה של בעלי עסק המתמחים בפיבר גלאס בארץ

והייתי מעונין גם לקבל המלצה של פחח מומלץ עבור ההתקנה והצביעה.

לעניין מדובר ברכב יונדאי גטס GLI,

תמונה של הספוילר להמחשה רוכשים אותו ב (Ebay)

$_12.JPG

עריכה אחרונה על ידי Sag1
פורסם

ביררתי, חוקי זה כן לכן נותר לי לברר את עלויות המכס,

אשמח אם תוכלו להפנות אותי לפחחים מומלצים באזור ת"א והסביבה

שבצעתם אצלהם עבודות פחחות וצביעה, תודה רבה. (מעוניין לצבוע את הפיברגלס)

פורסם

אתה לא יכול להזמין ספויילר עם אור ברקס, אם תזמין עם אור ברקס תצתרך להשיג אישור ממשרד התחבורה, אם תזמין ללא אור ברקס זה יעבור בשיחרור מהיר, שזה אומר שמשחררים לך את זה בלי בעיות ואתה משלם רק מכס.

אני הזמנתי ספויילר ללא אור ברקס ושילמתי 100 שקל שיחרור מכס, והספויילר עלה לי 550 ש''ח.

פורסם
אתה לא יכול להזמין ספויילר עם אור ברקס, אם תזמין עם אור ברקס תצתרך להשיג אישור ממשרד התחבורה, אם תזמין ללא אור ברקס זה יעבור בשיחרור מהיר, שזה אומר שמשחררים לך את זה בלי בעיות ואתה משלם רק מכס.

אני הזמנתי ספויילר ללא אור ברקס ושילמתי 100 שקל שיחרור מכס, והספויילר עלה לי 550 ש''ח.

בוקר טוב אוהד, תודה על תגובתך!

אתה קיבלת את הספוילר כבר צבוע?

אשמח אם תוכל לפרט על תהליך התקנת הספוילר

תודה רבה גבר אין עלייך!

• ספונסר פורום
פורסם

אין בעיה חוקית להתקין ספוילר לרכב, כל עוד מדובר בספוילר הגיוני ולא במשהו ענקי ששובר באופן משמעותי את קווי הרכב.

פחח מומלץ באזור תל אביב שיוכל לצבוע לך את הספוילר בצבע הרכב ולהרכיב לך אותו הוא מוסך חיבה ברחוב ישראל ב"ק. תדבר עם שרון, הוא יעזור לך בשמחה. בקישור שצירפתי תוכל גם לקרוא המון המלצות עליו.

פורסם

שים לב שלGETZ יש דגם עם ספויילר קיים ותואם. GLS.

שם האור ברקס נמצא בספויילר עצמו ולא בחלון כפי שאצלך.

התקנה דורשת מספר קידוחים בראש דלת תא המטען לשם הרכבתו ועוד קידוח להוצאת צינור השפריצר לחלון האחורי ולחשמל אור הברקס.

אישית לא הייתי מתעסק עם זה אלא מחפש בפירוקיה דלת שלמה הכוללת ספויילר בצבע הרכב ומרכיב במקום הקיימת.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

באמת שעדיף לך לקנות דלת מפירוק ורק להחליף, אם תצטרך עזרה בנושא הפיברגלס אני הכתובת, אם אין תבנית של ספויילר כזה בארץ זה יעלה לך הרבה ולא משתלם

GAVRIEL FIBER MAN

• תוכן חדש...