Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו, הייתי בצומת ריקה, בדקתי כמה פעמים אם הכביש פנוי והוא היה ריק. כשהתחלתי לנסוע פתאום בא מכונית בפתאומיות ופשוט שברתי הגה וראיתי שהמכונית החליקה אז הבאתי ברקס והמהירות היא החליקה יותר, והמכונית נתקעה במדרכה.

עכשיו, לא יצאתי לראות מה קורה כי הייתי דקה מהבית בנסיעה ברכב. אז כשהתחלתי לנסוע שוב אני שם לב שההגה לא ישר בכלל, שהוא מסתובב מעצמו, וגם כשיצאתי מהאוטו ראיתי שהחישוק של הגלגל התעקם. מה גם שהפגוש הקדמי בצד הימני שלו נשבר לפי מה שאני חושב- כשאני טיפה דוחף אותו אז הוא ממש רך כזה וקל לדחוף אותו, ובצד השני זה לא ככה.

כמה יעלה לי לתקן את כל הדבר הזה? ליישר הגה, גלגל חדש ותיקון פגוש קדמי.

תודה מראש.

פורסם
תראו, הייתי בצומת ריקה, בדקתי כמה פעמים אם הכביש פנוי והוא היה ריק. כשהתחלתי לנסוע פתאום בא מכונית בפתאומיות ופשוט שברתי הגה וראיתי שהמכונית החליקה אז הבאתי ברקס והמהירות היא החליקה יותר, והמכונית נתקעה במדרכה.

עכשיו, לא יצאתי לראות מה קורה כי הייתי דקה מהבית בנסיעה ברכב. אז כשהתחלתי לנסוע שוב אני שם לב שההגה לא ישר בכלל, שהוא מסתובב מעצמו, וגם כשיצאתי מהאוטו ראיתי שהחישוק של הגלגל התעקם. מה גם שהפגוש הקדמי בצד הימני שלו נשבר לפי מה שאני חושב- כשאני טיפה דוחף אותו אז הוא ממש רך כזה וקל לדחוף אותו, ובצד השני זה לא ככה.

כמה יעלה לי לתקן את כל הדבר הזה? ליישר הגה, גלגל חדש ותיקון פגוש קדמי.

תודה מראש.

אתה יכל לצלם את הנזק?

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
אתה יכל לצלם את הנזק?

הטמבון לא יצא או משהו הוא פשוט שבור כזה...

והחישוק ברזל של הגלגל נכנס לבפנים כזה( זה חישוק ברזל בשביל טאסות מין הסתם חח).

וההגה אני צריך לצלם וידיאו.

פורסם

אין שום אפשרות להגיד לך מה הנזק. גש למוסך שירים את הרכב ויבדוק.

אני מקווה שיש לך מקיף.

• תוכן חדש...