Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יצאתי בזמן, עכשיו צריך להתמודד עם התוצאות.

אנחנו גרים בעיר גדולה, הכל סלול, אבל צפוף לעתים, נכנסים ויוצאים מרכבות תחתיות, מוניות וסתם מדרכות עמוסות אדם. בשביל להוסיף חטא על פשע, טסים (גם אחרי שהתינוק יגיע) כל חודשיים בממוצע, אז התמודדות עם שדות תעופה היא אתגר נפוץ.

הבוגבו בי נראית לנו הכי טוב היות ולא צריך להחליף בה מעריסה למושב, היא קלה וקומפקטית, מתמרנת מעולה ומתקפלת בקלות לגודל קטן מאוד.

לחובתה יאמר שהגובה שהתינוק נמצא בו נראה לי מעט נמוך (אולי זה טוב למרכז הכובד), והמקום בסל התחתון מוגבל משהו. איכות הבניה נראית סבבה.

הערות על דברים שפספסתי, או הפרכה של הבעיות שאני מציין תתקבל בברכה. כמו כן, אשמח לקבל המלצות לעגלות דומות.

דבר נוסף, שוקל לקנות מיד שניה היות ומדובר בחצי המחיר. יש דברים שצריך לשים לב אליהם במיוחד חוץ משלמות מבנית ומנגנונים מכניים תקינים?

תודות וברכות לעוזרים

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לגבי יד 2. אין בעיה כל עוד יש את כל החלקים והריפוד והגלגלים תקינים.

לגב חברות. יש את האינגלזיה אביו / והחדשה יותר שמבחינת קיפול. הן קטנות.

עם משקל זה לא בעיה. יש דגם של ביבי גו'גר (סיטי משהו היא 3 גלגלים והיא מעולה למי שהולך הרבה. )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אכן היא נמוכה מאוד, אפילו יותר מהבוגאבו קמיליון שגם היא נמוכה בפני עצמה.

מנסיון עם הקמיליון זה באמת לא נוח, כי הגב נשבר לך מלהתכופף לתינוק כל הזמן.

היום לשם השוואה יש לנו את הסטוקי, וזה תענוג שהתינוק יושב גבוה.

לגבי פרקטיות של קיפול וכדומה, אין ספק שלבוגאבו בי יש יתרון גדול מאוד, היא

גם קלת משקל יחסית לעגלה ״רגילה״.

לגבי איכות בניה היא אכן טובה, ובקניה מיד שניה לבדוק שהכל תקין, כולל המעצור

וכדומה.

יש כאן סקירה לא רעה עליה, שאני דיי מסכים עם מה שכתוב שם:

http://laledet.co.il/עגלת-בוגבו-בי-bee/

פורסם

אינגלזינה לא נמכרת פה, למרות שנראית טוב. אבדוק את הבייבי ג'וגר, אם כי לא מת על 3 גלגלים. מה זה, רלאיינט?

תודה על הסקירה, עוזרת להתמקד. איזה סטוקי יש לך?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שמע, צפינו עכשיו בסרטון שלהם באתהשפורפרת, האישה שוכנעה לגמרי. נצטרך ללכת לבדוק אותה, אם כי זה שהיא כבדה בחמישים אחוז קצת מפריע לי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

כן. נלך לראות אותה מחר. כמה עולה בארץ אגב? יש לי גישה נוחה לירכא והכל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אנחנו קנינו באילת(צריך מישהו עם תעודת תושב כדי לקנות ללא מעמ) ועלתה 4400 אם אני זוכר נכון,

וזה דגם בצבע אפור גינס כזה, כי כמובן אשתי תמיד מוצאת איזה דגם יותר מיוחד שעולה הכי הרבה...

שמע העגלה באמת טובה. היא מאוד נוחה לתפעול, למרות שלוקח שלושארבע פעמים להתרגל לקפל אותה,

וכמו שציינתי, זה שהילד יושב גבוה זה יתרון ענק. גם הסל שיש למטה מצוין, הכל נכנס לשם,

והגישה אליו מאוד נוחה וקלה, בניגוד לבוגאבו למשל.

החסרונות העיקריים הם בעיקר משקל גבוה, וקיפול מסורבל יותר, בעיקר בשימוש גם העריסה.

עם הטיולון אפשר לקפל יחד איתו, אבל אאל״ט רק שהכסא מופנה קדימה.

אם אתם טסים הרבה, ממליץ לכם לרכוש את התיק נסיעות שלה, כי בשדה תמיד מכסחים את כל העגלות.

פורסם

אשתי קמצנית, אז בעיה אחת כבר פתרנו. לגבי התיק, עלית עלי, זה אחד הדברים הראשונים שבדקתי לכל עגלה.

בנושא המשקל, פילאטיס ויוגה כל שבוע. אם תתלונן שאין לה כוח להרים, אני חותך לה את המימון לשיעורים וישא"ק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
אשתי קמצנית
:shock:

אז כמו שכתבתי התיק מאוד נוח לאחסון של ים דברים. מה שכן, רצוי לקנות גם תיק נוסף

לתליה על הידית. אל תקנו את זה המקורי של סטוקי, כי הוא לא נוח בכלל, וסתם יקר.

בנוסף, לטיסות התיק התחתון מאוד נוח, כי אתה יכול לשים מה שאתה רוצה שם, ואז

רגע לפי שמוסרים את העגלה בעליה למטוס, אתה שולף אותו עם כל הדברים ועולה לטיסה.

לגבי מחיר, לדעתי באירופה תשיג בפחות מישראל. אם אני זוכר טוב בזמנו ביררתי ובאנגליה

היא עולה סביב 600 פאונד. לצערי חברים שגרים שם לא יכלו להביא לי אותה, כי הם הגיעו עם

כל הפמליה, מה שלא השאיר להם מקום לסיכה :-)

אם אתה מזמין אונליין, רק תוודא לפני שזה כולל גם את העריסה וגם את הטיולון, וגם את תיק

הקניות התחתון. יש מקומות שנוהגים לפרק את החבילה ולמכור כל דבר בנפרד.

פורסם

קמצנית בקטע טוב. אם צריך משהו אז נשלם עליו כמו שצריך ונרגיש טוב, אבל אם לא חייבים, רצוי לא לקנות. איך הבנתי זה שמתי עליה טבעת.

לגבי עריסה וטיולון, גם על זה ניטש ויכוח. חייבים עריסה או שאפשר להסתדר עם קוקונים למיניהם כמו בבוגבו בי?

אני בעד עריסה לחודשים הראשונים, האישה רוצה להצמד למינימום האפשרי.

אגב, נכנסה למירוץ גם ה Stokke Scoot.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

"ניטש ויכוח".. אהבתי :D

אני גם נהג (עגלה) חדש.

לפני כמה חודשים אישתי ואני חרשנו על האינטרנט, בדקנו לא מעט חנויות ואחרי המלצות, בדיקות ונסיעות מבחן בחרנו לבסוף ב - Peg Perrego Book Plus.

ממליץ עליה בחום: קלה, מתקפלת לגודל ממש קטן, נוחה לתפעול/גלגול, התינוק יושב (שוכב) מספיק גבוה וכשמחליפים מעריסה לטיולון - אפשר לקפל את הטיולון עם העריסה.

אה, וגם אפשר לשים את הטיולון עם כיוון הנסיעה ונגד כיוון הנסיעה (זה לא טריוויאלי, מסתבר).

אה, וזה גם מייד אין איטליה. תחליט אתה אם זה טוב או לא.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני מניח שהביקורת לגבי הסקוט תהיה דומה לזו על הבי. עריסה עדיפה בחודשים

הראשונים, כי הוא יכול לשכב בחופשיות, והוא לא קשור כמו בבי או בסקוט.

תרגיע את הגברת שזה רק לחצי השנה הראשונה, לפעמים פחות. ושתזכור שזה

צריך להיות נוח גם לילדים ולא רק להורים.

פורסם (נערך)
אבדוק את הבייבי ג'וגר, אם כי לא מת על 3 גלגלים

הגובה שהתינוק נמצא בו נראה לי מעט נמוך

הבייביג'וגר באה גם בארבעה גלגלים, מאוד נוחה, השאסי מתקפל בשנייה (מילולית, משיכת ידית אחת והוא מקופל)

יתרון נוסף לדעתינו- יחסית גבוהה, לא צריך להתכופף כדי להוציא ולשים את העולל, ונמצאת בגובה ישיבה כשיושבים בבית קפה :-)

שאסי+עריסה+טיולון עלה לנו 2600~ ב"מוצצים" לך את יתרת האשראי

שיהיה בהצלחה ובמזל

עוד נציג של "קארספורום- הדור הבא" :-D

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...