Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני בטוח שהנושא נטחן כבר אלפי פעמים, אך עדיין, אנו חיים בעולם דינאמי ואשמח לחוו"דים עכשווים.

אבא מתקשה לבחור רכב ליסינג חדש.

אין העדפה מסויימת לגבי המבנה (סדאן/האצ'בק/סטיישן) וכן אין כללי ברזל כלשהם למעט תיבה אוטומטית (ללא העדפה מסויימת בעניין סוג התיבה. רובוטיות/רציפות מתקבלות בברכה באם הן איכותיות מספיק).

ובקיצור, ההתלבטות עומדת בערך על כל הסגמנט - קורולה, מאזדה 3, פוקוס, I30, סיד, אוקטוביה ושאר הירקות.

מבחינת אבזור - חשוב לו מאוד דיבורית BT איכותית - שעד כמה שאני מבין מגיעה כסטנדרט ברוב אם לא כל הרכבים כיום בסגמנט(?)

כמובן שאבזור נוסף כגון בקרת שיוט, בקרת אקלים, מסך מולטמדיה, חיישני או מצלמת רוורס יתקבלו בברכה, אך אני לא חושב שחסרון משהו מאלה יפסול רכב.

שוב, אין חשיבות לנושא מסויים יותר מאחר, מחפשים משהו שall around ייתן חוויה נעימה ל3 השנים הקרובות, הן מבחינת אבזור, הן מבחינת עידון התנהגות וביצועים, והן מבחינת צריכה.

ובקיצור, יש הרבה דגים בים, וצריך קצת עזרה בלצמצם את האופציות שיעמדו לבדיקה מעמיקה יותר בסוכנויות ובנסיעת מבחן.

תודה! :-o

Aprilia Shiver 750

פורסם

בגלל שבליסינג לאמינות יש פחות משמעות לדעתי סקודה אוקטביה תהיה בחירה מצויינת.

אני לא בטוח לגבי הבלוטוס.

לגבי השאר היא לא מאוד עשירה באבזור אבל יש מסך מגע מקורי.

היא מרווחת מאוד, זריזה, אוחזת את הכביש מצויין ומאוד מרוסנת, לא מתפזרת ומתגלגלת לכל רוחב הכביש.

אחריה לדעתי הקורולה, קצת פחות מעודנת ותא הנוסעים פחות איכותי אבל היא קצת יותר מאובזרת.

פורסם

אני מסכים, סקודה אוקטביה וטויוטה קורולה הן בחירות נכונות היום.

גם קיה סיד החדשה מצוינת, אם כי אין לה ״מולטימדיה״.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים עם חבריי שהגיבו. הסיד אגב מאובזרת ודיי מתקדמת טכנולוגית.

יש לך שם את הדיבורית בלוטות' שרצית ובקרת שיוט. תעשה נסיעת מבחן על ותראה גם שהנסיעה חלקה ונוחה.

פורסם

אגב בדקתי בקטלוג ולאוקטביה יש דיבורית בלוטוס בכל הדגמים.

שכחתי לגמרי מהסיד, מכונית מצויינת. אין מולטימדיה אבל דגם ההאצ'בק מגיע מאובזר למדי ובהחלט שווה בדיקה.

פורסם

טוב אז עשינו היום סיבוב בפורד טויוטה יונדאי וקיה.

סקודה ירדה מהרשימה מראש בגלל עלות גבוה יותר וכן שנאה מסויימת לעיצובה מצד אבא.

הפורד ירדה מהפרק בגלל צפיפות מוגזמת גם מקדימה וגם מאחורה, וקורות עליונות שנועדו לערוף ראשים.

מה שכן אני חייב לציין לטובה את מערכת המדיה שפורד הכניסו השנה - אמנם הרכבה מקומית, אך מדובר במערכת מרשימה עם מסך ענק ותוכנה שמתפקדת היטב.

מבחינת האחיות הקוריאניות - אבא מתחבר יותר לעיצוב החיצוני של היונדאי, אך מסכים איתי שמבחינת אבזור עדיף לוותר על הסאנרוף ומערכת המדיה הסינית של היונדאי, לטובת מערכת מקורית "רגילה" אך עם דיבורית שמורכבת במפעל, בקרת אקלים, ובקרת שיוט של הקיה. כמוכן יש לציין לטובה את הג'אנטים והמראות המתקפלות שמגיעות כסטנדרט.

מבחינת התחושה בפנים, האחיות דומות מאוד, עם המון מתגים זהים, אך הקיה לטעמי מרגישה מעט יותר איכותית, וגם לוח המחוונים נעים יותר לעין.

לגבי הטויוטה, by far המרווחת ביותר ברשימה.

אמנם מערכת מדיה מקורית נחמדה הכוללת מצלמת חניה, דיבורית ושידור miracast מהנייד, אך מעבר לכך לא מרשימה במיוחד באבזור.

הרכב מרגיש *ענק* ביחס לאחרות, גם מבחוץ וגם מבפנים. בקטע טוב.

מה שלא אהבתי - הרכב מאוד כהה בפנים, והדאש השטוח מזכיר את של החיפושית (המקורית) בתוספת שעון דיגיטאלי של יפנית בת 25. אנחנו ב 2014??

כרגע ניתן לאבא לחשוב קצת, ואז נמשיך לנסיעות מבחן.

אעדכן

Aprilia Shiver 750

פורסם

הסיד עדיפה מהיונדאי.

אם זה מבחינת שילוב גיר כפול מצמדים עם מנופי העברת הילוכים מגלגל ההגה שמוציא מהמנוע ביצועים טובים יותר, ואם זה מבחינת אבזור- מראות חשמליות עם תאורה, תאורת LED קבועה לא רק ביום , דיבורית בלוטוס מובנית ועוד

• תוכן חדש...