Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה העלות של פירוק והרכבה של דשבורד??? והחלפת רדיאטור חימום פנימי...

ברשותי פולו 2003 והרדיאטור חימום הפנימי מנותק עקב נזילה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מסכים לגמרי, אני מבין את הצורך בפירוק הדשבורד לצורך החלפת רדיאטור חימום - אבל לצורך החלפת מפוח?

מסקרן אותי אותי מה תדירות החלפת מפוחים והאם בכל רכבי VAG החלפת המפוח דורשת פירוק דשבורד

לא בכול רכבי קונצרן VAG יש צורך בפירוק הדש בכדי להחליף את המפוח.

איזה כייף לי :)

פורסם
מה העלות של פירוק והרכבה של דשבורד??? והחלפת רדיאטור חימום פנימי...

ברשותי פולו 2003 והרדיאטור חימום הפנימי מנותק עקב נזילה.

עלות החלפת הרדיאטור היא בסביבות 2000 שקלים פלוס/מינוס.

פורסם
אפשר בויה אפשר הכל, מטוסים אתה מרכיב עם מברג ועוד כמה כלים, אני בטוח שחתיכת פלסטיק ברכב גם אפשר להרכיב כמו שצריך, עם קצת מקצוענות וזמן, הכל אפשרי.

היום קצת חפרתי בפאביה שלי כדי לשאוב אותה, הפלסטיקה שם לא מפחידה אותי.

כשהלכתי לעשות התקנה פחדתי מהמתקין, בסוף הוא יצא מקצועי וקיבל יותר ממה שמגיע לו.

עוד פעם אתה מבלבל במוח בטח מבלי שיצא לך לפרק ולהרכיב דש אחד בחיים שלך

פורסם (נערך)
לא ניתן. במפעל כול החלקים של הדשבורד הכוללים גם את מערכת המיזוג/מפוח/צנרת וכול המכניקה מורכבים מחוץ לרכב ובסיום הרובוט מכניס את כול הדשבורד לתוך הרכב בכדי לחבר אותו לגוף בעזרת כמה ברגים.

נכון רק מה שאני ראיתי לא רובוט עושה את זה אלא שני פועלים הנעזרים בזרוע תומכת משקל שמחזיקה את הדש וכמובן שלרכב אין דלתות שמשות וכסאות אז הגישה לסגור את הברגים אחרי שהדש במקום קלה וכל תהליך ההתקנה של הדש המושלם לרכב לוקח פחות מדקה

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם
היי חברים,

אני אופיר רודניצקי, בהשכלתי אני בוגר מגמה תיכונית ריאלית (פיזיקה כימיה ומת' 5 יח"ל) שהובילה אותי לעתודה טכנולוגית בתחום הרובוטיקה (הנדסאי מכטרוניקה) ובנוסף יש לי תואר ראשון במנהל עסקים בהתמחות מימון ושוק ההון.

לאחרונה הצטרפתי לצוות מוסך רון ואני משמש במוסך כ"ס" הצמוד של רון.

עיקר עיסוקי הוא בתחום הדיאגנוסטיקה והמחשוב :)

אתה ממש מבוזבז במוסך

אני אומר זאת ברצינות

פורסם
אפשר בויה אפשר הכל, מטוסים אתה מרכיב עם מברג ועוד כמה כלים, אני בטוח שחתיכת פלסטיק ברכב גם אפשר להרכיב כמו שצריך, עם קצת מקצוענות וזמן, הכל אפשרי.

היום קצת חפרתי בפאביה שלי כדי לשאוב אותה, הפלסטיקה שם לא מפחידה אותי.

כשהלכתי לעשות התקנה פחדתי מהמתקין, בסוף הוא יצא מקצועי וקיבל יותר ממה שמגיע לו.

רק שכחת לציין בכדי לפרק מטוס לחלקים אתה צריך צוות גדול של אנשי מקצוע ממגוון תחומים כגון: חשמלאים (חממניקים), מכונאים, טכנאי קשר, אנשי ל"א, אנשי חימוש ועוד...

בקיצור דפי הפורום סובלים הכול :-)

פורסם (נערך)

דן, יצא לי, אבל לא באופן מלא כי לא היה צריך.

דווקא חלק מהקרקושים הפסיקו, אבל חלק תמיד ישארו, פלסטיק בן 19, קיבלתי את הרכב ככה שלא יכלתי לבחור מי יגע בו ומי לא. (ושיפצתי כמה שיכלתי כל דבר שמתקין כלשהו הרס)

מרק, יש לי כמה חברים שחיים את הנושא, מהסיפורים שלהם, לא כולם בעלי ידיים מקצועיות, יש מקרים שאני לא יכול לספר אבל בוא נגיד ככה, לא הייתי רוצה אנשים כאלה במוסכים.

אז איך אתם מסבירים את זה שיש מכוניות קלאסיות לדוגמא שמשפצים אותם למצב חדש?

איפה מוסך רון שיתן את הדיעה שלו, אני חושב שמוסך עם מוניטין גבוה לא יתן ללקוח לצאת עם דש "מקרקש".

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

ניר אני לא מבין מה הקשר למטוסים, זה בדיוק מזכיר לי את הבדיחה (אולי בעצם לא בדיחה):

מישהו בא למוסך להחליף מנוע, שואל כמה זמן יקח, אומרים לו "יום עבודה".

אז הוא מתעצבן וצועק:

מה זה? בצבא הייתי מכונאי טנקים, היינו בשדה מחליפים מנוע של טנק בשעה וחצי". ופה בסובארו ג'אסטי זה לוקח יום? אתה עובד עלי!

זה בדיוק אותו דבר.

כנראה בתכנון הטנק מישהו דאג לאפשרות החלפה מהירה של מנוע בתנאי שדה.

אגב, אני מאחל לך (באמת) שתגיע לגפים טכניים של חייל האוויר ותעבוד על מטוסים בצבא.

עבודה קשה אבל זה אחלה בית ספר.

פורסם (נערך)

אני ישרת ואני מאוד רוצה לשרת במערך הטכני, אבל במקרה שלי אני יודע שסיכויים גדולים שזה לא יהיה במקצוע שלי.

נקווה לטוב.

לגבי הדוגמא שלי על מטוסים, ששמעתי סיפורים מכל מיני חברים על העבודה וההתנהלות, קיבלתי כאפה, לא ידעתי שאלו הידיים שנוגעות במכונות שעפות ב1000 קמש עם דיוק ואמינות ועוד הרבה מאוד תכונות.

ואני מדבר על דברים שבעלי מקצוע פדנטיים לימדו אותי להמנע מהם.

בוקי, במחשבה שניה אולי הדוגמא לא, הכי מתאימה להשוואה.

יכול ליהיות שיש רכבים שתכננו אותם כך שיהיה מסובך לפקק דשבורד, את הדברים שלי אמרתי מניסיון על מגוון מצומצם של רכבים, כנראה שבהם התכנון היה ברמה מעל.

עריכה אחרונה על ידי nir100

• תוכן חדש...