Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי אופיר, סתם מעניין אותי, מה התפקיד האמיתי שלך ?

היי חברים,

אני אופיר רודניצקי, בהשכלתי אני בוגר מגמה תיכונית ריאלית (פיזיקה כימיה ומת' 5 יח"ל) שהובילה אותי לעתודה טכנולוגית בתחום הרובוטיקה (הנדסאי מכטרוניקה) ובנוסף יש לי תואר ראשון במנהל עסקים בהתמחות מימון ושוק ההון.

לאחרונה הצטרפתי לצוות מוסך רון ואני משמש במוסך כ"ס" הצמוד של רון.

עיקר עיסוקי הוא בתחום הדיאגנוסטיקה והמחשוב :)

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו יהיו לי סיוטים בלילה רק ממחשבה על פירוק דשבורד.

פחות מעניין אותי הפירוק והתיקון - איך כל הדשבורד הורכב חזרה? כל הברקים במקום לא נשארו עודפים? מה לגבי קרקושים?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)

עם ידיים מקצועיות אפשר לפרק את הרכב לרמת הבורג ולהחזיר חזרה הכל, והוא עדיין יהיה ברמת מפעל.

תראה קצת תוכניות של שיפוצי רכבים בדיסקברי לדוגמא, קשה לשפוט מהטלביזיה אבל לא סתם ימכרו רכבים כאלה על סטוק בסכומי כסף גדולים יחסית לאותו רכב.

חידשתם לי לגבי בקרת מהירות מפוח עם pwm.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

צודק, אבל אנחנו בישראל והרצפה במוסך בדרל כלל לא לבנה כמו במרפאה, ולכן אני שואל כי זה אחד הסיוטים שלי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

הסיוט שלי זה רכבים מורכבים כמו זה שמצריכים פירוק של דשבורד בשביל מפוח.

בכל רכב שנתקלתי בו עד היום המפוח נמצא מתחת לתא כפפות והוא נגיש בפירוק של כמה ברגים...

פורסם (נערך)
צודק, אבל אנחנו בישראל והרצפה במוסך בדרל כלל לא לבנה כמו במרפאה, ולכן אני שואל כי זה אחד הסיוטים שלי.

הלוואי שזה היה ככה רק ברכבים.

כשאני שומע מחברים שלי איך מתנהלת העבודה על מטוסי קרב או על מטוסי נוסעים, אני מעדיף להחליף נושא לשיחה.

Dסובארו, מה נעשה, על זה נפסול את הפאביה ? :wink:

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

על מנת להגיע אל המפוח ישנו צורך לפרק את כל הדשבורד, שהוא תהליך לא מאוד מורכב ביחס לדשבורדים אחרים.

נדרש לפרק את ההגה, ידיות איתות עם חיישן זווית היגוי, כריות האוויר, תא כפפות עליון, לוח שעונים ,פתחי האוורור ואת הפנל המרכזי.

מה שנקרא,חצי אוטו.

תודה על השיתוף.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
עם ידיים מקצועיות אפשר לפרק את הרכב לרמת הבורג ולהחזיר חזרה הכל, והוא עדיין יהיה ברמת מפעל.

תראה קצת תוכניות של שיפוצי רכבים בדיסקברי לדוגמא, קשה לשפוט מהטלביזיה אבל לא סתם ימכרו רכבים כאלה על סטוק בסכומי כסף גדולים יחסית לאותו רכב.

חידשתם לי לגבי בקרת מהירות מפוח עם pwm.

ברמת מפעל? הצחקת אותי

לעולם לא נגיע לרמת מפעל בטח שמדובר על דשבורד אבל בעבודה מקצועית וסבלנית לא ישארו ברגים עודפים ואולי גם לא יהיו קרקושים

• ספונסר פורום
פורסם
היי חברים,

אני אופיר רודניצקי, בהשכלתי אני בוגר מגמה תיכונית ריאלית (פיזיקה כימיה ומת' 5 יח"ל) שהובילה אותי לעתודה טכנולוגית בתחום הרובוטיקה (הנדסאי מכטרוניקה) ובנוסף יש לי תואר ראשון במנהל עסקים בהתמחות מימון ושוק ההון.

לאחרונה הצטרפתי לצוות מוסך רון ואני משמש במוסך כ"ס" הצמוד של רון.

עיקר עיסוקי הוא בתחום הדיאגנוסטיקה והמחשוב :)

הבחור הזה אופיר יש לו יותר שנות לימוד מכל העובדים של המוסך ביחד .

הרבה זמן חיפשתי מישהו שסיים תיכון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
ברמת מפעל? הצחקת אותי

לעולם לא נגיע לרמת מפעל בטח שמדובר על דשבורד אבל בעבודה מקצועית וסבלנית לא ישארו ברגים עודפים ואולי גם לא יהיו קרקושים

עם מספיק זמן, עבודה, מקצוענות, הקפדה, השקעה, כלים נכונים, דם, זעה, וים של קללות, אפשר להרכיב חזרה אפילו טוב יותר מהמפעל. אבל בהצלחה לקיים את כל התנאים הנחוצים לזה.

פורסם

כנראה שלא ראית הרכבה של דשבורד במפעל רכב אף פעם ואתה לא ממש מכיר את התהליך גם ברמת מוסך אחרת לא הייתה כזה נחרץ בקביעה שלך

פורסם

אפשר בויה אפשר הכל, מטוסים אתה מרכיב עם מברג ועוד כמה כלים, אני בטוח שחתיכת פלסטיק ברכב גם אפשר להרכיב כמו שצריך, עם קצת מקצוענות וזמן, הכל אפשרי.

היום קצת חפרתי בפאביה שלי כדי לשאוב אותה, הפלסטיקה שם לא מפחידה אותי.

כשהלכתי לעשות התקנה פחדתי מהמתקין, בסוף הוא יצא מקצועי וקיבל יותר ממה שמגיע לו.

פורסם
עם מספיק זמן, עבודה, מקצוענות, הקפדה, השקעה, כלים נכונים, דם, זעה, וים של קללות, אפשר להרכיב חזרה אפילו טוב יותר מהמפעל. אבל בהצלחה לקיים את כל התנאים הנחוצים לזה.

לא ניתן. במפעל כול החלקים של הדשבורד הכוללים גם את מערכת המיזוג/מפוח/צנרת וכול המכניקה מורכבים מחוץ לרכב ובסיום הרובוט מכניס את כול הדשבורד לתוך הרכב בכדי לחבר אותו לגוף בעזרת כמה ברגים.

איזה כייף לי :)

פורסם
הסיוט שלי זה רכבים מורכבים כמו זה שמצריכים פירוק של דשבורד בשביל מפוח.

בכל רכב שנתקלתי בו עד היום המפוח נמצא מתחת לתא כפפות והוא נגיש בפירוק של כמה ברגים...

מסכים לגמרי, אני מבין את הצורך בפירוק הדשבורד לצורך החלפת רדיאטור חימום - אבל לצורך החלפת מפוח?

מסקרן אותי אותי מה תדירות החלפת מפוחים והאם בכל רכבי VAG החלפת המפוח דורשת פירוק דשבורד

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...