Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנקות את הרכב במיוחד לא הייתי צריך כי תמיד הרכב שלי היה נקי ומסודר, בגדול הדבר היחיד שתמיד הייתי מוודא זה שלא נגמרו לי המגבונים לחים..... 8)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ושמתי לב שהקונסולה הכל-דיגיטלית בסניק (כבר כמעט 10 שנים) עדיין ממקדת את העיניים ...

היום, בחיים לא היה לי אומץ לבוא לאסוף מישהי לדייט עם סניק. צריך אשכים של לוויתן בשביל זה. :wink:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה הדילמה בכלל? שתבוא באוטובוס!

חונה ברחוב מקביל ומגיע ברגל, עד שהיא תראה את האוטו היא כבר תדע שאני חתיך ורומנטי ושרמנטי ורגיש, ואז לא יהיה לה אכפת.

האוטו? בפנים נקי, פשוט דואג לא ללכלך, בחוץ? בחוץ ישראל, שרב, חמסין, חול וכולרע. מנקה כשיוצא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

היום אני כבר לא יוצא לדייטים אבל לא הייתה לי אף פעם בעיה כי אני מקפיד לשמור על הרכבים שלי במצב סביר פלוס 8)

פורסם
מה הדילמה בכלל? שתבוא באוטובוס!

חונה ברחוב מקביל ומגיע ברגל, עד שהיא תראה את האוטו היא כבר תדע שאני חתיך ורומנטי ושרמנטי ורגיש, ואז לא יהיה לה אכפת.

האוטו? בפנים נקי, פשוט דואג לא ללכלך, בחוץ? בחוץ ישראל, שרב, חמסין, חול וכולרע. מנקה כשיוצא.

אתה מדבר על בחורה ישראלית ?! מה שהדגשתי?, מה שאכפת לה זה שתהיה מניאק, תרד עליה ותפגע בה ואז היא חוזרת אליך, לא לפני שהיא בוכה לחברות שלה שאתה מניאק, אבל אני נמשכת לכאלו! (לא מכליל, נא לא לתקוף).

לנושא:

לדעתי אוטו משפיע על בנות, לדעתי זה ממש לא תקין אם בחורה מתייגת אותך בגלל הרכב. יש מצב שיש רכבים שבאמת זוועה לנסוע בהם, אבל שתגיד תודה שבאים ואוספים אותה. אבל אם רוצים להרשים מישהי אז תמיד טוב שהכל יהיה נקי ומתוקתק (לא תצאו לדייט בלי איזה בושם, נכון?).

אני אוהב להרשים כשאני נוסע עם הקורולה הישנה עם כל הניקלים ושם פול ווליום מזרחית, כל הפרחות מסתכלות ואז אני אומר כמה אני ילדותי גם בגיל 21 :D

פורסם

יאללה לחתימה!

ולנושא,

ברור שהאוטו צריך להראות סביר ולא מוזנח. קצת ניקיון לא יפגע ברושם.

ואם כבר מדברים על רושם, כשרק קיבלתי רישיון שהייתה לנו BMW ובגלל זה הייתי מגיע לדייטים באוטובוס,

אתם מבינים לאיזה מצב הגענו? לא רציתי שהבחורה תתלהב מהאוטו. כנראה שהייתי מסתובב עם הבנות

הלא נכונות אבל זה כבר נושא אחר :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני אוסיף עוד משהו:

הרכב שלך הוא מרחב המחיה שלך, בדיוק כמו החדר שלך והבית שלך, כמו שלא תרצה לעלות עם בחורה לדירה מג'ויפת כך לא תרצה לעלות בחורה לרכב שנראה כמו עזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אתה מדבר על בחורה ישראלית ?! מה שהדגשתי?, מה שאכפת לה זה שתהיה מניאק, תרד עליה ותפגע בה ואז היא חוזרת אליך, לא לפני שהיא בוכה לחברות שלה שאתה מניאק, אבל אני נמשכת לכאלו! (לא מכליל, נא לא לתקוף).

האמירה הייתה בתגובה למה שאמר נימנימ.

אם אתה חתיך שרמנטי,אינטלגיטני ורגיש זה ממש אבל ממש לא משנה.

אני עצמי נמצא כבר שנתיים בקשר והיא עדיין לא זוכרת איך קוראים לחברה שיצרה את האוטו, ככה שעל נקיון כבר וויתרתי. מה שאותה מעניין זה שהאוטו עושה וורום וורום ונוסע ולא פאם פאם קחחחח ונתקע.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הייתה פעם בחורה אחת שאספתי בדייט הראשון עם המיני, היא הייתה משופרת קיצונית מאוד, רק שאחרי שלב המכניקה, נגמר הכסף (הייתי סטודנט).

מבחוץ היא נראתה כמו משהוא שהרגע שלפתם מהשדה, אחרי שהוא עמד שם 30 שנה, מבפנים לא הרבה יותר טוב.

אחד הפיצרים המרתקים בתא הנוסעים העלוב היה פילטר K&N ענק שבלט דרך החור בפייר וול (סעפת יניקה ארוכה מידי) :lol:

אספתי אותה, נסענו לא יותר מ 10 דקות ובאמצע נסיעה מהירה בכביש החוץ, השתחרר צינור לחץ שמן גבוהה ודרך אותו חור בפייר וול התחיל להשפריץ שמן בכל תא הנוסעים.

הייתי ליד ההורים, מיד קפצנו אליהם, אני לקחתי בגדים מאבא שלי, אמא שלי מיד נידבה לבחורה בגדים חדשים, כשיצאתי מהמקלחת אני רואה אותה ואת אמא שלי יושבות ביחד על המיטה, מתגלגלות מצחוק תוך דפדפוף באלבום תמונות שלי בתור תינוק! :shock:

טוב, בשלב זה כבר הבנתי שאין ברירה, נאלצתי להתחתן איתה! :-P

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אצלי הן יודעות טוב מאוד את היררכיה:

1) רכב

2) קבוצת כדורגל

3) הן

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

כשהייתי יוצא לדייטים הייתי עושה את זה עם אאודי 80 צבע תכלת מחוזקת מבפנים עם איזולירבנד, משהו שצועק "אני רכב תופת!", לא עזר לי - אני נשוי איתה כבר 15 שנה תכף.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אלי, נראה לי אנחנו נשואים לשתי אחיות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רכב נקי ומסודר -עד כמה שהמגדר שלנו מאפשר:oops:.

צא מהרכב ופתח לה את הדלת,גם כשחוזרים לרכב לא לפתוח עם השלט אלא לטרוח ולפתוח לה את הדלת.

בדייט ראשון תביא לה ורד עטוף בנייר כסף (על הקוצים). פרח אחד. לא זר פרחים:wink:

את אשתי לקחתי בפגישה הראשונה לאוויר- לא ממש שינה לה הנקיון של הכלי ...

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
היום, בחיים לא היה לי אומץ לבוא לאסוף מישהי לדייט עם סניק. צריך אשכים של לוויתן בשביל זה. :wink:

אתה יודע למה הים מלוח?

יש סיפורים שלוויתנים עושים פליטה של כמה מאות ליטרים בכל אקט ולא הכל מגיע אל הנקבה ככה ש...

אבל אלו רק סיפורי אינטרנט, לא נכון באמת. הים מלוח מסיבות אחרות. וגם עם ביצים של לוויתן הוא מייצר כמה ליטרים בודדים, ואל תשאל איך אני יודע...

אם כבר, גם לוויתן זרע הוא לא בגלל מה שנדמה, אלא שחוקר מטורלל ראה נוזל לבן סמיך במוח של הלוויתן (הוא גדול, 7-10 ק"ג) ולכן כינה אותו בשם הפיקנטי הזה.

ולעניינינו, המסקנה מהתגובות פה היא שלא כל כך משנה להן הנקיון החיצוני.

אולי בגלל הרכב שאני בא איתו יש לי יחוד מסויים. נוח לי לחשוב ככה...

כבר היו בו אחת שיושבת בכמה דירקטוריונים של חברות ענק (שרק עם צי הרכב אצלה בבית אפשר המון המון דברים, אבל העדיפה את מה שיש לי (הרכב, כן?), בעלות תפקידים בכירים (גם מאוד), נשים מכל שכבות העם, ואקס מלכת יופי. אף אחת לא אמרה מילה על האומץ.

ככה שאנחנו עדיין לא מבינים לגמרי את הנשים....

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...