Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עליה על מדרכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה לאנטיס שנת 2000

באמת שלא יודע מה עבר עלי לא קרה לי דבר כזה אף פעם

עכשיו זה סוג של מדרכה מעוקלת בחניה של בניין כך שיצא שעליתי על המדרכה עם הצמיג האחורי השמאלי בלבד

הצמיג כולו עלה וירד והצד השמאלי התחתי של האוטו קיבל מכה.. ליתר דיוק מתחת לדלת השמאלית האחורית

הסתכלתי מתחת לאוטו לא שמתי ממש לב למשהו חריג אבל עדיין הלב לא שלם ואני חייב לוודא שהכל בסדר

עכשיו לפני שאני הולך למוסך אני רוצה לשמוע מה אתם חושבים איזה נזק יכול להיגרם או שזה סתם פאניקה מצדי?

תודה

פורסם

אם הכוונה שהמכה הייתה בצד האחורי של האוטו למטה, בדוק שהאגזוז יושב במקומו כראוי.

אם הרכב נוסע כרגיל ואינך מרגיש כל שינוי מאז, לדעתי תתעלם מהמקרה.

פורסם

האגזוז בצד ימין אצלי והמכה בכלל הייתי מתחת לדלת השמאלית של האוטו שזה בעצם הצד האמצעי שמאלי של האוטו .. עכשיו הצנרת לא נראה לי שנפגעה כי המכה הייתה ממש בצד הרכב

הדאגה העיקרית שלי היא לשלדה אם בכלל יכול להיגרם נזק מדבר כזה..

האוטו נוסע רגיל אבל עדיין אני רוצה לשמוע דעות..

תודה על התגובה

פורסם
האגזוז בצד ימין אצלי והמכה בכלל הייתי מתחת לדלת השמאלית של האוטו שזה בעצם הצד האמצעי שמאלי של האוטו .. עכשיו הצנרת לא נראה לי שנפגעה כי המכה הייתה ממש בצד הרכב

הדאגה העיקרית שלי היא לשלדה אם בכלל יכול להיגרם נזק מדבר כזה..

האוטו נוסע רגיל אבל עדיין אני רוצה לשמוע דעות..

תודה על התגובה

אם האוטו נוסע ומתפקד כרגיל,אתה לא צריך לדאוג..

אני מבין אותך בעניין הדאגה,אבל אם אתה רואה שהכל רגיל תגיד תודה..

שיהיה שבוע טוב!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

• תוכן חדש...