Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור בצנרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, בביתי היה מקלחון עם חיבור מים אינטרפוץ, מיכוון שקניתי מקלחון חדש שכולל בתוכו כבר את אינטרפוץ הייתי צריך להמיר את החיבור הבנוי בקיר בשני ברזי מים רגילים בגודל חצי כמו של הניאגרה בכדי לחבר מקלחון שהוא Stand-Alone, לצערי לא הייתי בבית בזמן שהאינסטלטור עבד אבל כשחזרתי ראיתי שהוא חיבר בתוך הקיר שני צינורות ניאגרה פשוטים כמו זה: 58554111220072340885B.jpgוהוציא את הצד השני מתוך הקיר ככה שאין לי שליטה על עוצמת הזרם של המים, וגם לא אפשרות לנתק את החיבור אם אחד מחיבורי הפלסטיק מתחילים לנזול, האם לדעתכם צינור שכזה יכול להחזיק מעמד ככה? הוא בכלל בנוי להעביר מים חמים?, נורא עצבן אותי העבודה שלו שהוא לא חיבר כמו שצריך צינור שחור תקני עם מחברי מתכת בתוך הקיר לשני ברזים, אבל מה שאני יעשה עכשיו? שוב אשבור את הקרמיקה?

עריכה אחרונה על ידי adi89
פורסם

שישבור ויעשה את העבודה כמו שצריך. לך זה יעלה ב 2-4 אריחי קרמיקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה שהבעל מקצוע היה אמור לעשות, זה לעשות 2 נקודות מים 1/2 מאחורי המוט פינוק, ועליהם לחבר זוית 90 ושני צינורות לניאגרה ממתכת עד לאינטרפוץ של המוט מקלחת.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

הצינור הזה גרוע , גם בחיבור חיצוני בשירותים אתה לא רותה לדעת איך הוא יתפקד בתוך הקיר.

כמו שנאמר שישבור את החרסינה ויעשה עבודה נורמאלית.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם (נערך)

עד כמה שזה אולי לא יהיה נעים וכו' ( באמת לא מבין מה לא נעים כאן אלה אם כן הוא חבר שלך ) אתה דורש ממנו לפרק את הקרמיקה שלך ולהרכיב מחדש לפי התקן ובחיבור תקין.

לצנרת יש תקן ועומס לחום וקור וכו', אי אפשר לדעת מה יקרה לסוג שהוא התקין לך ובכלל, הסוג הזה בעל מחברים פשוטים ביותר של פלסטיק ולא מנחושת/פליז כמקובל.

צנרת פשוטה עלולה בעקבות הלחץ שהיא תקבל להתנפח ולהתעוות, ואי אפשר לדעת איזה לחץ יש לך והאם ישתנה, בעקבות העיוותים לאורך החודשים או שנים, הכל עלול לקרות והצינור פשוט ייכשל.

ואולי בעתיד תתקין מחמם גז? שיכול להגיע גם ל 65 מעלות? ( מן הסתם לא למקלחת אבל עדיין ) ובכלל, לך תדע.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

קראתי לבעל "מקצוע" הזה שוב, הפעם אני אהיה בבית, לאחר סיום העבודה רגלו לא תדרך אצלי יותר..., חבל כי הוא עשה עבודה יפה אבל חאפרית

• תוכן חדש...