Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כ5 חודשים קיבלתי קנס על דוח חניה של העיריה , החלטתי לכתוב לעירייה בקשה לביטול הקנס עקב כך שאני תושב העיר (חולון) וזה הקנס הראשון שלי ,בכל אופן העיריה דחתה את בקשת הביטול , ניגשתי למחלקת המטפלת ועו"ד אמרה שאין לה אפשרות לבטל אבל שאני אגיש

בקשה להישפט וכמה ימים לפני המשפט היא תוריד לי את סכום הקנס,מ250 ל150, זה היה בחודש דצמבר,אמרתי לה שאם אני אבוא עוד פעם זה כבר לא שווה לי כי אני מפסיד יום עבודה וזמן ו100 שקל כבר לא יהיה משמעותי היא התעקשה שאני יכול להתקשר.

לפני שבועיים שוב ניגשתי (הייתי ביום חופש מהעבודה) ואמרו שהתיק לא הגיע ולהתקשר כמה ימים לפני המשפט ונעשה את זה, ושוב הדגישה שאין צורך לבוא וחבל שבאתי והיה אפשר לעשות הכל בטלפון ואפילו הגדילה ונתנה לי את הטלפון הישיר שלהם.

בקיצור יום חמישי התקשרתי, והיא אומרת לי שאני חייב לבוא ואין כזה דבר והם מתנערים מכך שאמרו שאין צורך להגיע, חשבתי כבר לא ללכת כי חבל לי על יום העבודה שאני מפסיד.

האם אני לוקח סיכון כלשהו שאולי סכום הקנס יגדל? שאולי אשלם "הוצאות" על בזבוז זמן של השופט?

אביב8)

פורסם

בהחלט יש סיכוי שהקנס יגדל. בקשה להשפט ללא הגעה לדיון היא בזבוז זמנו של בית המשפט והגדלת הקנס נועדה להרתיע מהתנהלות כזו.

פורסם
שלום,

לפני כ5 חודשים קיבלתי קנס על דוח חניה של העיריה , החלטתי לכתוב לעירייה בקשה לביטול הקנס עקב כך שאני תושב העיר (חולון) וזה הקנס הראשון שלי ,בכל אופן העיריה דחתה את בקשת הביטול , ניגשתי למחלקת המטפלת ועו"ד אמרה שאין לה אפשרות לבטל אבל שאני אגיש

בקשה להישפט וכמה ימים לפני המשפט היא תוריד לי את סכום הקנס,מ250 ל150, זה היה בחודש דצמבר,אמרתי לה שאם אני אבוא עוד פעם זה כבר לא שווה לי כי אני מפסיד יום עבודה וזמן ו100 שקל כבר לא יהיה משמעותי היא התעקשה שאני יכול להתקשר.

לפני שבועיים שוב ניגשתי (הייתי ביום חופש מהעבודה) ואמרו שהתיק לא הגיע ולהתקשר כמה ימים לפני המשפט ונעשה את זה, ושוב הדגישה שאין צורך לבוא וחבל שבאתי והיה אפשר לעשות הכל בטלפון ואפילו הגדילה ונתנה לי את הטלפון הישיר שלהם.

בקיצור יום חמישי התקשרתי, והיא אומרת לי שאני חייב לבוא ואין כזה דבר והם מתנערים מכך שאמרו שאין צורך להגיע, חשבתי כבר לא ללכת כי חבל לי על יום העבודה שאני מפסיד.

האם אני לוקח סיכון כלשהו שאולי סכום הקנס יגדל? שאולי אשלם "הוצאות" על בזבוז זמן של השופט?

אתה שלחת להישפט, אם לא תיתיצב במועד שניקבע לא תוכל לטעון את הטענות שלך וגם השופט/ת יכולים לעלות את גובה הקנס כביזיון בית משפט.

• תוכן חדש...