Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא בטח לא מבין מה כל הישראלים נחתו עליו היום...

אז זהו, שגם הדבקתי את אחותי בחיידק וגם היא רכשה ממנו היום...

אפרופו ישראלים, הוצע לבקש ממנו יפה שימכור את הדגם שלא נמכר באיביי, ביקשתי, ויפה, וגם הוספתי משפט : "By the way, people like your products in Israel." לך תדע אולי זה עשה לו את זה.

יום אחד אדרוש מהמוכרים תשלום רטרואקטיבי :lol:

לא רוצה לחשוף אותו בפני כולם מתוך התחשבות בפרטיותך.

יוסי יוסי, הצלחת לעלות חיוך על פני, אני חושב שאני ואתה היינו מהראשונים שהכירו את הקוריאני הזה (לפחות כאן בפורום). זה היה עוד בתקופת המגבת וואפל הגדולה והכחולה |אני מתכוון לזאת|

מתנצל מראש בפני כל המזמינים הבאים, אל תכעסו עלי :cry:... מה שכן 16.5₪ זה מחיר זול עבור מגבת כזו איכותית ואם יהיו בקהל אנשים שלא יהיו מרוצים ממנה אני מתחייב לרכוש מכם בסכום מטורף של 17₪ ליח' (מבטיח).

לא יודע מה התוכניות שלך, אבל אם אנשים כאן יתאכזבו - כדאי לך להתחיל לארוז מעכשיו...:lol:

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מכין חבל בריחה מכיוון שאין לי שמיכות..

אני עושה בדיוק מה שאת עושה עם שלך, מנקה את הרכב בדר"כ.

על הדרך אני עושה כל מיני מבדקים וניסויים על המגבות ולומד אודות איכות הבד והעמידות שלו, התנהגות לאחר X כביסות, כמה מהר מגבת נהרסת ובאילו משתנים, כיצד משחזרים מגבת לאחר יישום ציפוי הגנה בעזרתה (לא משחזרים.. זורקים).

אחת להרבה זמן אני מפנק איזה לקוח בעבודה גדולה ועל כן צריך שיהיה ציוד מוכן לשליפה ובלי קשר אני מאוד אוהב מגבות דיטיילינג.. והייתי מעדיף יותר מהמוצר הזה על חשבון מוצרים אחרים שפחות מעניינים אותי. אני גם מאמין (בתמימותי אולי) שברגע שקונים מגבת טובה ב לא משנה כמה כסף היא מחזירה מהר מאוד את השקעתה.

מאיפה אתה יודע שאני לא תופרת מהן מיטה לחתול?

אבל בנימה יותר רצינית, נראה שכל מגבת שדיברו עליה בפורום יש לך ניסיון איתה (שזה מעולה, בזכותך יש לי את הuber המדהימה) ואתה תמיד מוכן להזמין עוד ולקנות עוד ממי שלא אהב את שלו. בגלל זה תהיתי מתי אתה מספיק להשתמש בהן. אבל אם אתה עושה גם עבודות בנוסף לרכב שלך, זה כבר עונה על השאלה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יש לי אפליקטורים מיקרופייבר של הקוריאני ומגבות באפינג ירוקות, בהחלט יש לו ציוד שמחזיק מעמד לא רע.

באתר של הקוריאני יש הרבה ציוד מגוון ומעניין, אני לא מבין רק למה אין פרסום של מחירים בעמוד הראשי.

הוא מצפה מלקוחות להזמין "על עיוור", לעשות צ'ק-אאוט ורק אז לראות מה המחיר? או שיש פה איזה פטנט שעוד לא עליתי עליו...

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
יש לי אפליקטורים מיקרופייבר של הקוריאני ומגבות באפינג ירוקות, בהחלט יש לו ציוד שמחזיק מעמד לא רע.

באתר של הקוריאני יש הרבה ציוד מגוון ומעניין, אני לא מבין רק למה אין פרסום של מחירים בעמוד הראשי.

הוא מצפה מלקוחות להזמין "על עיוור", לעשות צ'ק-אאוט ורק אז לראות מה המחיר? או שיש פה איזה פטנט שעוד לא עליתי עליו...

ניסיתי לבצע הזמנה ישירות מהאתר הזה , לא הצלחתי ( כאילו זה אתר למורשים בלבד (?) )

פורסם (נערך)

Kenworth- מה הסיכוי שתפתח שירשור עם רשימה של כל החומרים (המעניינים\ נפוצים) שהתנסת בהם ודרוג של שווה\ לא שווה? אני יודע שרשמת את הכול כבר לפחות 4 פעמים, אבל לא במרוכז. יחסוך לך הרבה הסברים לפעמים הבאות :)

אין סיכוי, לא מוצא בזה שום טעם והיגיון.

כבר למדתי מזמן שמוצר ש"שווה" בעיני לא בהכרח יהיה "שווה" אצל אחר ולהפך.

מבחנתי כאשר אני רוכש מוצר, הדירוג שלו בעיני אחרים יהיה רק חלק מהשיקולים ולא השיקול המרכזי.

מאיפה אתה יודע שאני לא תופרת מהן מיטה לחתול?

לא חשבתי על זה..

ניסיתי לבצע הזמנה ישירות מהאתר הזה , לא הצלחתי ( כאילו זה אתר למורשים בלבד (?) )

זה http://atop.en.ec21.com לא אתר הבית של היצרן, זה בסה"כ אתר שהוכנס לתוך המערכת של ec21 שזה סוג של אתר סחר ענק שמרכז המון חברות (כמו alibaba למשל)

זה האתר הישיר של היצרן הקוריאני (לא הכי מעודכן לדעתי) http://www.atop21.co.kr

בשני המקרים אין מחירים מכיוון שהיצרן הזה עובד מול לקוחות גדולים בעיקר (ההכנסה מ-Ebay זניחה לדעתי), אין טעם לציין מחיר של 4$ ליחידה כאשר יש לקוחות שמזמינים כמות של 5 קרטונים גדולים למשל ובכל קרטון יהיו 20 חבילות ובכל חבילה יהיו 20 יחידות מוצר. המחיר יקבע לפי הכמות בהזמנה והוא לא יהיה קרוב למחיר של יחידה אחת כפי שאנחנו מחפשים.

אם תחפשו טוב תמצאו מוצרים שלו גם בalibaba ושם לפעמים המחירים זולים יותר (ברכישת כמות) ואם יצאתם לטיול בקוריאה אני יכול לספק לכם כמה כתובות שם תוכלו למצוא מגוון גדול של מוצריו ושל עוד יצרנים טובים.

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ כדי לדווח על התנסות בשימוש.

אז ככה - סופגת מצוין, לא משאירה סימני ניגוב. פחות מים לספוג לוואפל הגדולה, שגם ככה לא הצטיינה בניגוב חלונות.

אמרתי ננקה את החלונות מבפנים בשביל הספורט בלי מים רק עם הלחות של המגבת. הודהמתי שנשאר נקי בלי סימנים.

הזמנתי עם עוד שלושה חבר'ה. ב 17 שקלים לאחת - WIN.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מישהו מעוניין לקנות ביחד את רביעיית המגבות הוואפל מהקוריאני?

ותגידו, אפשר לנקות איתה את החלון עם החומר הכחול הרגיל לניקוי החלונות?

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

אפשר

אני גם השתמשתי כמה שבועות במגבת והאמת שפחות התרשמתי. אחרי הכביסה השלישית היא עובדת הרבה יותר טוב (מבחינת סימנים. היא סופגת מעולה אבל משאירה לי קצת סימנים), אבל עדין לא משתווה למגבת הצהובה לחלונות של דודו ג'וס שיש לי (סופגת הרבה פחות, רכה, אבל מנקה ללא סימנים בכלל) או אפילו לג'ילדה MF הישנה והמגעילה שלי (שסופגת בטרוף וגם לא משאירה סימנים)

אני מקווה שבעוד כביסה המגבת ופל כחולה תספק את הסחורה המובטחת, אבל בינתיים אני עובד איתה קשה מידי בשביל התוצאה הרצוייה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...