Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש ניסיון עם המגבות לניקוי חלונות של הקוראני ?

http://www.ebay.com/itm/3pcs-of-Microfiber-tricot-glass-window-towel-cloth-/320583822775?hash=item4aa448edb7

ובכלל , מה מומלץ חברים לניקוי חלונות ?

אשמח להמלצות בכל רמת מחיר, בפרט לכזאת שתצדיק את ההשקעה לכל לירה.

בתודה,

רועי.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המטליות האלה מנקות יפה מאוד ולא משאירות סימנים.

הן דקות וקטנות יחסית, בגלל זה, לי אישית, קשה לעבוד איתן כי הן מתקפלות כל הזמן ונופלות מהיד.

פורסם
עיתון.

חוץ מלשבור את הידיים , ( ויש לי סנטה פה , כך שלהגיע למרכז השמשה הקדמית בחלקה העליון מצריך אקרובטיקה + גב שבור ) כנראה שאתה צודק.

אבל השאלה שלי הייתה על מגבת, אז אם אתה לא יודע - אתה מוזמן ללמוד מניסיונם של אחרים...

פורסם

המגבות הייעודיות של הקוריאני ממש טובות לחלונות.

השתמשתי לראשונה לפני כמה שבועות ונהנתי מהן, לא משאירות סימנים אחריהן.

"יאללה בירי".

פורסם
חוץ מלשבור את הידיים , ( ויש לי סנטה פה , כך שלהגיע למרכז השמשה הקדמית בחלקה העליון מצריך אקרובטיקה + גב שבור ) כנראה שאתה צודק.

אבל השאלה שלי הייתה על מגבת, אז אם אתה לא יודע - אתה מוזמן ללמוד מניסיונם של אחרים...

השאלה שלך הייתה, ואני מצטט:"ובכלל , מה מומלץ חברים לניקוי חלונות ?". תרשה לי להדגיש פה את המילה "בכלל".

אני לא רואה פה איפה הזכרת שהשאלה שלך הייתה על מגבת.

שלא נזכיר את המשך הציטוט שלך שמדבר על הצדקת ההשקעה, שבה שימוש בעיתון עונה על הדרישה יופי...

עם עיתון אתה מגיע לרמה שאין STREAKS (סליחה ברחה לי המילה בעברית) על החלון, שזה מה שאתה שואף להגיע אליו ע"י מגבת.

בגלל זה אני לא מוצא סיבה לקניית מגבת ייעודית לחלונות.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

אם כבר להזמין מהקוריאני ממליץ לבקש ממנו (יפה) את מגבת החלונות מדגם C1023 (לא נמכרת בebay).

לינק - http://atop.en.ec21.com/Glass_Cleaning_C1023_-_Suede--8298249_8300166.html

מדובר במגבת הרבה יותר טובה מדגם ה- tricot שנמכר באייבי והיא גם קצת יותר יקרה למיטב זיכרוני.

בעצם זו מגבת השמשות הכי טובה שהייתה לי עד כה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
השאלה שלך הייתה, ואני מצטט:"ובכלל , מה מומלץ חברים לניקוי חלונות ?". תרשה לי להדגיש פה את המילה "בכלל".

אני לא רואה פה איפה הזכרת שהשאלה שלך הייתה על מגבת.

שלא נזכיר את המשך הציטוט שלך שמדבר על הצדקת ההשקעה, שבה שימוש בעיתון עונה על הדרישה יופי...

עם עיתון אתה מגיע לרמה שאין STREAKS (סליחה ברחה לי המילה בעברית) על החלון, שזה מה שאתה שואף להגיע אליו ע"י מגבת.

בגלל זה אני לא מוצא סיבה לקניית מגבת ייעודית לחלונות.

צודק.

יש מקום להבין מניסוח השאלה על שימוש באופן כללי ( למרות שהניסוח נכון גם כשהוא מוסב על חלקו הראשון המדבר על המגבות - אבל די לחפירות ).

בכל מקרה קבל התנצלות.

פורסם
אם כבר להזמין מהקוריאני ממליץ לבקש ממנו (יפה) את מגבת החלונות מדגם C1023 (לא נמכרת בebay).

לינק - http://atop.en.ec21.com/Glass_Cleaning_C1023_-_Suede--8298249_8300166.html

מדובר במגבת הרבה יותר טובה מדגם ה- tricot שנמכר באייבי והיא גם קצת יותר יקרה למיטב זיכרוני.

בעצם זו מגבת השמשות הכי טובה שהייתה לי עד כה.

שאפו על הידע. הולך ליישם.

תודה.

פורסם

אם מישהו עושה הזמנה של המגבות האלה אני אשמח לדעת כמה עולה ולהצתרף להזמנה אם המחיר הגיוני (אני צריך איזה 2)

יש לי עכשו מגבת לחלונות של דודו ג'וס וגם היא סבבה לגמרי ולא משאירה סימנים (אם מנגבים איתה כשלב אחרון כשהחלון 95% יבש. בגלל שהיא דקה היא לא סופגת מים)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אתה מוזמן לבוא ולראות אותי מנקה את כל החלונות של היונדאי I800 (כולל השמשה הקדמית) עם עיתון.

לדעתי חבל על הכסף שלך,כל יום אתה יכול אסוף בחינם עיתון ישראל היום ולהשתמש בו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

אם אפשר להתעלק על השרשור וגם על זה שדימה נמצא פה....

נתחיל באתנחתא קומית :

עיתון.

עכשיו אחרי שצחקנו (נקווה שהבחור מוריד את הסיכות מהעיתון לפני השימוש), אני רוצה לשאול אתכם, עד עכשיו אני מנקה את החלון עם המגבת הירוקה של הקוריאני, הזו:

http://www.ebay.com/itm/5pcs-of-Microfiber-QD-Drying-Buffing-Detailing-Cleaning-Towel-from-Atop-Korea-/321064443266

ולדעתי הן מייבשות את החלון מהר ועושות עבודה מצוינת.

למה המגבת המומלצת עדיפה על המגבת הזו ? ראיתי שרבים משתמשים במבנה מגבת WAFEL למשל.

יש הסבר להתאמה בין מבנה המגבת לחלון?

נ.ב תודה לדימה על הרעיון של לשאול את הקוריאני לגבי מגבות לפני ההזמנה הבאה. אני אנסה (:

גם האתר של הקוריאני נשמר עמוק עמוק בלשונית "CAR CARE" בדפדפן.

עריכה אחרונה על ידי sharki25

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...