Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2011- האם עשיתי טעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

קניתי גולף 2011 40000 קמ, בספר טיפולים ראיתי מאותו אדם שקניתי שרשום 3251-בדיקת מכטרוניק DSG7

וכיון פרונט

לאחר הקריאה בפורום ראיתי המון תגובות לרעה על הגיר

האם עשיתי טעות שקניתי?

או שאני חף מתקלות בגיר הזה

פורסם

לא מאט החליפו מכטרוניק בDSG,אם הכול עובד תקין,אין מה לדאוג,אתה ממש לא חף מתקלות אבל יש גם אנשים שאצלם הכול בסדר,חוץ מזה יש אחריות על הגיר ל 5 שנים שפוולסוגן הרחיבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא עשית שום טעות.

לדגמים מהשנים האלו היו בעיות ילדות. לרובם החליפו מצמדים ומכטרוניק (המוח של הגיר) במסגרת האחריות, והאחריות על הגיר הורחבה לחמש שנים.

97% מהתגובות הרעות שאתה קורא הן של אנשים שלא היה להם בחיים רכב עם שילוב של מנוע TSI וגיר DSG. זו הייתה הזדמנות בשבילם לשחרר קצת קיטור על היבואן השנוא.

ליתר בטחון, כנס למוסך מורשה יבואן ותבקש שיבדקו אם החליפו ברכב שלך ואםיש צורך להחליף.

אגב, איזה דגם של הגולף קנית, 1.6 או TSI?

תתחדש ותהנה.

פורסם

הרגעתם אותי קצת

זה 1.6, מקווה לא להיות בסטטיסטיקה של VG

אין לי ברכב אגב שום דבר שמקושר למה שנאמר בפורום ובכלל רעשים, רעידות וכד..

פורסם

קנית רכב מצויין, תהנה מהרכישה החדשה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הרכב באמת מוצלח. כנס למוסך מורשה שיבדקו לך.

97% מהתגובות הרעות שאתה קורא הן של אנשים שלא היה להם בחיים רכב עם שילוב של מנוע TSI וגיר DSG. זו הייתה הזדמנות בשבילם לשחרר קצת קיטור על היבואן השנוא.

תתחדש ותהנה.

97? ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לא עשית שום טעות.

לדגמים מהשנים האלו היו בעיות ילדות. לרובם החליפו מצמדים ומכטרוניק (המוח של הגיר) במסגרת האחריות, והאחריות על הגיר הורחבה לחמש שנים.

ליתר בטחון, כנס למוסך מורשה יבואן ותבקש שיבדקו אם החליפו ברכב שלך ואםיש צורך להחליף.

למה אתה חושב שפוולסוגון שנוא? אולי בגלל שהוא באמת פישל?

אגב, איזה דגם של הגולף קנית, 1.6 או TSI?

תתחדש ותהנה.

גם אם לי אישית אין רכב כזה,אבל אתה רואה לכמה אנשים בפורום זה קרה,או שאני מכיר למי שהייתה בעיה,מה זה משנה שאין לי?

הרי חוץ מה DSG,שמעת על עוד רכב שהוא חדש יחסית עם כאלו תקלות שהרבה אנשים מתלוננים ואפילו VAG מודעת לזה? הרי הם לא סתם נתנו אחריות מורחבת.

אישית,יצא לי לנהוג על ג'טה 2.0 FSI,תענוג,מהירה מאוד,מרגישה טוב על הכביש,מושבים מעולים,באמת מרגישים איכות,אבל קיים פחד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
גם אם לי אישית אין רכב כזה,אבל אתה רואה לכמה אנשים בפורום זה קרה.

זו בדיוק הנקודה.

לכמה אנשים בפורום זה קרה? בכמה תגובות נתקלת בפורום, של אנשים שזה לא קרה להם?

נניח שיש 50 חברי פורום שזה קרה להם (כולל אותי, אגב), אבל בפורום נכתבו כבר כ-10,000 תגובות שזה חרא של גיר/מנוע/רכב, רק על סמך 50 המקרים האלו, ואולי בהסתמך על עוד 50 מקרים של שכן/דודה/אח של דוד...

יש לך מושג כמה מיליוני רכבים בעלי הטכנולוגיה הזו נמכרו/נמכרים/יימכרו בעולם וכנראה לא הייתה להם את הבעיה?

ואולי ההחלפה שנעשתה פתרה את הבעיה, והגיר יגיע לתוחלת חיים סבירה? לפחות כרגע, אני לא נתקלתי בתלונות או צורך בהחלפה אחרי החלפת המצמדים והמכטרוניק.

בנתיים אני נהנה מרכב שנותן הרבה יותר מכל הרכבים המשפחתיים שאין להם בעיה בגיר.

פורסם
זו בדיוק הנקודה.

לכמה אנשים בפורום זה קרה? בכמה תגובות נתקלת בפורום, של אנשים שזה לא קרה להם?

נניח שיש 50 חברי פורום שזה קרה להם (כולל אותי, אגב), אבל בפורום נכתבו כבר כ-10,000 תגובות שזה חרא של גיר/מנוע/רכב, רק על סמך 50 המקרים האלו, ואולי בהסתמך על עוד 50 מקרים של שכן/דודה/אח של דוד...

יש לך מושג כמה מיליוני רכבים בעלי הטכנולוגיה הזו נמכרו/נמכרים/יימכרו בעולם וכנראה לא הייתה להם את הבעיה?

ואולי ההחלפה שנעשתה פתרה את הבעיה, והגיר יגיע לתוחלת חיים סבירה? לפחות כרגע, אני לא נתקלתי בתלונות או צורך בהחלפה אחרי החלפת המצמדים והמכטרוניק.

בנתיים אני נהנה מרכב שנותן הרבה יותר מכל הרכבים המשפחתיים שאין להם בעיה בגיר.

עם כל זאת - האם היית ממליץ לאדם הקרוב אליך לקנות רכב כנ"ל בן יותר מ5 שנים(כלומר מחוץ לאחריות) או קרוב לשם?

אני בהחלט לא. אני בספק אם יש מישהו בפורום שכן, בעצם.

פורסם

זהו,זה בדיוק החשש מה יהיה אחרי האחריות,ואיך הגיר הזה מזדקן,

מצד שני אתה גם לא יודע כמה מקרים היו בעולם עם תקלות הגיר,אבל תריץ חיפוש בגוגל "DSG" ואתה תיראה לכמה אנשים זה קורה,הרי אם זה רק בארץ ומספרים נמוכים VW הייתה מאריכה אחריות?

הבעיה גם,שאתה לא יודע לכמה זמן יחזיקו המצמדים החדשים או המכטרוניק,אישית לא הייתי רוצה לבדוק את זה אחרי 5 שנים.

פורסם

גם אחרי שהחליפו לי מצמדים ומכטרוניק, שלחתי את אח שלי וחברים לרכוש רכב כזה (חדש). בנתיים, לאף אחד מהם (3) לא הייתה שום בעיה.

לא הייתי מהסס להמליץ על רכב שעבר את ההחלפה. אני עדיין נוטה לחשוב שהבעייה נפתרה, אלא אם יוכח אחרת, ולא ע"י פוסטים עויינים כאן בפורום.

הרכב שלי בשבוע הבא בן 4. כרגע אין לי שום כוונה למכור אותו, גם לא בטווח שנה מהיום.

במקרה הכי גרוע, גיר חדש יעלה לי (הרבה) פחות מלשדרג לרכב חדש, ונשארתי עם רכב של 160 כ"ס וקג"מ מכובד יותר מכל משפחתית אחרת. ואתה יודע מה, גם בפנים הוא נראה יותר טוב מרובן.

פורסם

העויינות הגיעה לא בגלל דעות,אלא בגלל עובדות,הבעיה שלאף אחד אין מושג איך הרכיבים ישרדו ברכב יותר ישן,כשיש אחריות הכול סבבה ואין מה לדאוג,הלוואי ובאמת הגירים הללו יפגינו אמינות לאורך השנים.

פורסם
גם אחרי שהחליפו לי מצמדים ומכטרוניק, שלחתי את אח שלי וחברים לרכוש רכב כזה (חדש). בנתיים, לאף אחד מהם (3) לא הייתה שום בעיה.

לא הייתי מהסס להמליץ על רכב שעבר את ההחלפה. אני עדיין נוטה לחשוב שהבעייה נפתרה, אלא אם יוכח אחרת, ולא ע"י פוסטים עויינים כאן בפורום.

הרכב שלי בשבוע הבא בן 4. כרגע אין לי שום כוונה למכור אותו, גם לא בטווח שנה מהיום.

במקרה הכי גרוע, גיר חדש יעלה לי (הרבה) פחות מלשדרג לרכב חדש, ונשארתי עם רכב של 160 כ"ס וקג"מ מכובד יותר מכל משפחתית אחרת. ואתה יודע מה, גם בפנים הוא נראה יותר טוב מרובן.

אתה מדבר מנקודת מבט של רוכש רכב חדש. מי שקונה רכב יד 2 בן 3 ויותר, לרוב לא יהיה לו יכולת/חשק להוציא פתאום 20K על תקלה משביתה (אני מדבר מנקודת מבט שלי כרגע, חושב שזו דעתם של רוב האנשים שאין ביכולתם לרכוש רכב חדש). כי זה אחוז רציני ממחיר הרכישה של הרכב. לכן רכב כזה לא מומלץ בשום אופן לרכישה כמשומש (לרוב הדרישה העיקרית לרכב כזה זה אמינות). כמובן שכל אחד והשיקולים שלו. ייתכן שיש כאלה שמוכנים להסתכן בשביל הסמל וה"איכות הגרמנית". ברור לי שזה רכב מצוין כל עוד הוא נוסע.

פורסם

לא נסחפתם בכלל.

למה, כשאתה קונה רכב יד שנייה אתה מכוסה מפני תקלות משביתות? מי מבטח אותך מפני יד הגורל?

גם מתוך 10,000 מזדות או טויוטות יש כמה פוטנציליות שיכולות לשפוך מנוע ו/או גיר.

• תוכן חדש...