Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2011- האם עשיתי טעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

97% מהתגובות הרעות שאתה קורא הן של אנשים שלא היה להם בחיים רכב עם שילוב של מנוע TSI וגיר DSG.

אין לי, לא היה לי, וכנראה שגם לא יהיה לי.

אבל למה שלא אנצל את הדיונים בפורום, כדי ללמוד מניסיון של אחרים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

מן הסתם לא מכוסה מכלום, אבל רכישת רכב עם רקע של אמינות מקטין סיכונים. ברור שצריך לבדוק היסטוריה של כל רכב, שהוא טופל כראוי וכו'.

וגם עלויות תיקונים עם תיבות פחות מורכבות קטנות יותר.

עריכה - ובכלל עדיף גיר ידני. :)

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם
אבל למה שלא אנצל את הדיונים בפורום, כדי ללמוד מניסיון של אחרים?

יש הבדל גדול בין ללמוד מנסיון של אחרים, לבין לפוצץ פורומים עם פוסטים של תיאוריות מופרכות על גירים שיחזירו את נשמתם אחרי 3-5 שנים.

פורסם

אני חושב שזה תלוי כמה אתה אוהב את רכבי המותג. למשל, אני אוהב אותם, ולכן אולי הייתי מוכן לקחת סיכון עם רכב משומש. כמובן, אני לא שם את הכסף היכן שהפה שלי נמצא, אבל תיאורטית לא הייתי פוסל זאת. לעומתי, מי שלא ממש חייב את הכסא/אבזור/מנוע/לאיודעמה שלהם, יעשה בשכל כשייקח רכב נעדר בעיות שכאלה. למשל, הטויוטה שלי (הרחבה בקרוב) נוסעת ומאובזרת טוב יותר בדגם הבסיס. אבל יש לה חסרונות משלה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...