Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Need for speed הסרט

kobyiso
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגדיר סרט מכוניות רציני בבקשה.

ממליץ לך בחום לראות את rush...

בעניין ניד פור ספיד, הסרט לא הגיוני ברמות אחרות, מומלץ לכבות את המוח בכניסה לאולם ולהנות מהסאונד של המנועים והמרדפים...

פורסם

קשה לי מאוד לדמיין את ג'סי פינקמן מברייקינג באד משחק כנהג מכוניות.

איך המשחק שלו בסרט?

+1 לשלומי171

מאוד מאוד ממליץ לראות את הסרט RUSH.

אחד הסרטים הטובים שיצא לי לראות לאחרונה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

שלומי, תודה רבה, ידעתי שאני צריך לראות את הסרט אבל לא זכרתי את השם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
קשה לי מאוד לדמיין את ג'סי פינקמן מברייקינג באד משחק כנהג מכוניות.

איך המשחק שלו בסרט?

נותן תחושה כמו האח הקטן והרגיש של פול ווקר ממהיר ועצבני... המשחק שלו משכנע יחסית לדיאלוגים המפגרים שהתסריט נתן לו להגיד.... מה שכן צריך להוריד את הכובע בפני ההפקה שהצליחה לארגן את כל המכוניות האקזוטיות האלה תחת סרט אחד.

דרך אגב: קראתי שכל הפעולים בסרט הם פעלולים אמיתיים ולא CGI, הם באמת ריסקו בוגטי ווירון בשביל הסרט?:shock:

פורסם (נערך)
לפני כמה שנים בשיפט 2, יש המלצה למשהו חדש?

בקרוב יוצא סימולטור מאוד מעניין שנקרא Assetto Corsa. יש כבר בטא אם בא לך להוריד. היא שוקלת 11G (מעניין כמה המשחק ישקול?).

סרטון:

הורדה יש כאן (בתגובות, או בתחתית הסיקור. יש גם טורנט וגם ישיר):

http://www.rlslog.net/assetto-corsa-early-access-v0-7-5-cracked-3dm/

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

מירוץ האחרון היה משעשע, רוב הסרט די משעמם.

אחרי סרט הזה הרבה "נהגי מירוצים אלופי העולם בפורמולה וראלי" ביחד (בני 17 אחרי שקיבלו רישיון) יתפרעו על הכבישים.

יחד עם זאת להפתעתי היו יחסית מעט ערסמובילים, נאונים ושטויות האלו. אבל עדיין יש כאשר שירצו להתקין אחרי הסרט פורק לחץ ברכב אטמוספרי ומשרוקית בצינור פליטה כדי שיעשה רעש של טורבו.

שמח שהסרט לא היה בסגנון מהיר ועצבני.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...