Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Need for speed הסרט

kobyiso
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין איך הסרט קשור לסידרת המשחקים אם בכלל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סרט נחמד, פעלולים יפים ומכוניות יפות.

יש כמה קטעים מתים, סה"כ הסרט לא עילוי אך גם לא על הפנים, הוא איפשהו באמצע בתור סרט קליל להעביר את הזמן.

תגידו לי בבקשה איך אפשר לשאול אם הסרט קשור לסדרת המשחקים אם אין למשחקים עלילה בכלל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מי צריך עלילה בכלל ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
סרט נחמד, פעלולים יפים ומכוניות יפות.

יש כמה קטעים מתים, סה"כ הסרט לא עילוי אך גם לא על הפנים, הוא איפשהו באמצע בתור סרט קליל להעביר את הזמן.

תגידו לי בבקשה איך אפשר לשאול אם הסרט קשור לסדרת המשחקים אם אין למשחקים עלילה בכלל.

לראשונים בסידרה לא הייתה,אבל במשחקים האחרונים יש,אתה מפסיד את הרכב שלך,ומתחיל בתור נהג מתחיל עד שמכירים אותך.

או שאתה בתור שוטר סמוי צריך להיכנס לתחרויות הלא חוקיות ולמצוא את "הגדולים".

מתי פעם אחרונה שיחקת?

תגיד לי בבקשה,מה הטעם לקרוא לסרט על שם משחק מרוצים?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאיזה פלטפורמה?

פורסם
לראשונים בסידרה לא הייתה,אבל במשחקים האחרונים יש,אתה מפסיד את הרכב שלך,ומתחיל בתור נהג מתחיל עד שמכירים אותך.

או שאתה בתור שוטר סמוי צריך להיכנס לתחרויות הלא חוקיות ולמצוא את "הגדולים".

מתי פעם אחרונה שיחקת?

תגיד לי בבקשה,מה הטעם לקרוא לסרט על שם משחק מרוצים?

כסף.

אולפני סרטים הגיעו לEA (בעלת זכויות NFS) ואמרו להם "יש לכם מותג משחקי מרוצים שכולם מכירים, ראינו שמהיר ועצבני מכניס הרבה כסף וגם אנחנו רוצים הרבה כסף, אולי תמכרו לנו את הזכויות בכדי להפיק סרט?" זה In a nutshell.

לגבי העלילה- זה ממש פשוט:

במשחק NFS המטרה היא שהשחקן יתחיל עם מכונית פשוטה ולאט לאט יפתח יותר ויותר מכוניות נדירות. צריך שיהיה איזשהו בסיס שממנו השחקן עולה, ולכן הסיפור של "

מפסיד את הרכב שלך,ומתחיל בתור נהג מתחיל עד שמכירים אותך" כל כך מוצלח, הוא תולדה של מנגנון המשחק ולא ההפך.

בסרט גם קורים דברים דומים, הגיבור מפסיד את הכל ואז משיג מכוניות יותר ויותר נדירות. אבל זו עלילה שטחית לגמרי במשחקים, לכן לא בהכרח שהסרט צריך להתבסס עליה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

NEED FOR SPEED RIVALS,וGRID2.

פורסם

אוו איזה נוסטלגיה..

• תוכן חדש...