Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר sherwood xat 2400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,מישהו מכיר את המגבר הזה?איך הוא?חבר לעבודה נתן לי אותו במתנה,רשום עליו 60*4 rms ב4 אוהם,לי יש ברכב logic plx 44 שמוצהר על 100 rms.חיברתי את השרווד והפלא ופלא השוורד נשמע הרבה יותר חזק,נקי,הוציא לרמקולים יותר באס,מה ההסבר שלכם?חוץ מזה שכנראה שהלוג׳יק לא 100 rms,דרך אגב השרווד נראה לי נורא ישן,משנות ה90 המאוחרות לדעתי

פורסם

logic עד כמה שאני יודע הם חברת מדבקה - הגיוני שמה שרשום ומה שבפועל לא קרוב אחד לשני.

sherwood אני מכיר יותר מתחום האודיו הביתי שם יש לי ניסיון ארוך ומאוד טוב עם מוצרים שלהם, לרכב לא יצא לי להתקל במוצרים שלהם,

אבל אם זאת אותה חברה בדיוק ולא סתם שם, ניתן להניח שמדובר בציוד לא רע.

הבדלי שמע אתה יכול בכל מקרה לקבל אם המגברים מכוונים שונה. (באחד גיין יותר פתוח מהשני, תדרים מכוונים שונה)

פורסם

שלום

אכן בשנות ה90 מגברים של חברת שרווד היו נפוצים מאוד.

עד כמה שאני זוכר זו חברה אמריקאית.

אז הם היו מגברים טובים וחזקים ולא יקרים כדוגמת פיוניר ואלפיין .

פורסם

קודם כל תודה,לגבי הכיוון,בשני המגברים הם על אותו התדר,הגיין פתחתי עד שנהיה זיוף ברמקולים.לפי הידוע לי לוג׳יק הם לא חברת מדבקה,פשוט נראה שהשרווד הוא יותר מ60 rms

פורסם

יש לי במגירה בעבודה שרווד XA1140 שזה מגבר שלהם שיוצר בשנת 93 וזו סדרת הכניסה שלהם בהספקים נמוכים של 25 וואט לערוץ.

היפה במגבר הוא שהוא נותן לך יכולת גיין נפרדת לכל ערוץ (ארבעה גיינים) אין בו קרוס אובר בכלל וגם בתקופתו הוא היה זול מאוד ועדיין מותג נחשב - קניתי אותו בקומה השישית של תחנה מרכזית חדשה - נוסטלגיה! :-D

אבל הXA זו סדרה עם תכנון מגבר עלוב, רכיבים בשקל ועשרים וזה גם נשמע ככה.

הXAT זו סדרה שבאה אחרי זה עם הספקים גבוהים יותר ותכנון קצת יותר טוב עד כמה שזכור לי - מגברים סבירים ביותר לתקופה וסה"כ עושים את העבודה גם היום אם הם במצב טוב.

בכל מקרה תריץ חיפוש על שרשור שלי שנקרא - מעשה בשני נסיכים

אתה תראה השוואה בין מגבר סדרה גבוהה של סוני עם הספקים נמוכים מאותה התקופה לבין הXA שני ערוצים של שרווד מאותה התקופה - הלסת שלך תיפול כשאתה תראה את הקרביים של הסוני. ובזמן הקצר הזה שהסוני כן עבד - לעומת הXA שסבל מכל מיני סוגים של רעשים (רצפת רעש, יללת אלטרנטור) הסוני היה נקי כמו מים - אני אפילו לא יודע באיזה שלב הוא הפסיק לעבוד למען האמת וחבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...