Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים המכונית שלי מדגם סיטרואן c4 sx 2008 התחילה לעשות לי בעיות אחרי טיפול גדול שבו החלפתי:

טיימינג,

משאבת מים,

שמן מנוע,

שמן גיר,

פילטר שמן, (מקורי סיטרואן)

פלאגים, (מקורי סיטרואן)

ברקסים קדמיים,

ועוד כמה שטויות.

כל החלקים מתוצרת איטליה או ספרד אני לא משתמש בחיים בסיני לא משנה מה.

עכשיו כשהוצאתי את הרכב מהמוסך כל המראות כשהאוטו מונע רעדו, אבל זה לא העניין. שבוע אחרי פתאום בנסיעה כל המנורות על הצב פתאום נדלקו לי (stop, anti pullution, סימן קריאה, esp, כריות אוויר ועוד...).

ההילוך נתקע על 3 ולפעמים כשאני צריך הילוך ראשון בעליה הוא מעלה לי להילוך 4 ועוד הרבה הרבה הרבה דברים ממש ממש ממש לא כייפים במיוחד (אורות לא עובדים, חלונות בשיא החום לא נפתחים) ועוד ועוד.

בקיצור אני עייפתי מהמכונית הזאת, אני לא צריך תגובות שיבאסו אותי עוד יותר אלה אני מחפש פיתרון ממישהו שכבר עבר בעיות כאלה ואחרות עם סיטרואן או פז׳ו.

תודה.

פורסם

לדעתי לא היית צריך לקחת את הרכב מהמוסך במצב שתיארת (רעידות חזקות).

בכל אופן- בתור בעל פיג'ו 307 ההמלצה הכי חשובה שאפשר להמליץ לך היא טיפול ברכב אך ורק במוסך המתמחה בצרפתיות, ולא מוסך יבואן.

יש כמה מוסכים כאלה המומלצים בפורום מאיזור המרכז.

לעניין הנורות הנדלקות- כמו שכתב גוגי, בתור התחלה לבדוק שהמצבר תקין ושהטעינה לא גבוהה מדי.

פורסם

אם לקחת למוסך אשר אתה לא סומך עליו, תחשוב טוב לפני שתחזור אליו, על מנת שלא ייעשו ניסויים העלולים לגרום לנזקים נוספים. זה לא כשל מכני שיחסית קל לאבחון ותיקון. נקווה שאכן מדובר בתקלת מצבר או טעינה ולא מחשב, צמת חשמל וכדומה.

פורסם

אם זה באמת בעיה במצבר איך מטפלים בבעיה כזאת? השאלה אם המכונאי שטיפל לי באוטו יכול לסדר את זה, או שאני צריך מוסך מורשה עם מחשב מקורי וכול׳?

המצבר נקנה לפני שנה בערך יש עליו אחריות ככה שאם זה המצבר עצמו נראה לי אפשר להחליף במסגרת האחריות..?

• תוכן חדש...