Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה קטנה ב-70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מאחר וזו הפעם הראשונה שאני קונה רכב, אני קצת הולך לאיבוד בים הנתונים וההיצע, כך שמאוד אשמח לעזרתכם.

אני מחפש רכב משומש, בתקציב של עד 70,000.

ישמש שני מבוגרים וילד.

רוב הנסיעות הן במרכז - גבעתיים-יפו, ואחת לשבועיים נוסעים לדרום (באר שבע).

העדפה להאצב׳ק - כרגע יש לנו פג׳ו 307 ואנחנו מרוצים מהגודל. לא מרגישים שצריך גדול יותר ולא היינו רוצים להצטמצם למשהו קטן יותר.

גובה - אני גבוה :-D (1.95 מטר), לכן חשוב שעמדת הנהג תהיה ידידותית.

כאמור, אין לי מושג מאיפה להתחיל.

חשבתי על מאזדה 2, כי יצא לי לנהוג בה בעבר (כרכב שכור) וסך הכל היה על הכיפאק. אחר כך ראיתי שבסכום הזה נכנסת גם מאזדה 3 האצב׳ק, אקיצר, כמו שאמרתי בהתחלה - הלכתי לאיבוד.

אני בכלל בכיוון? אלו אופציות נוספות אני יכול לשקול?

עריכה אחרונה על ידי yonile
פורסם

המלצה -

1. תעבור ותקרא באתר - יש מדריכים מפורטים והודעות רבות בנושא

2. מעבר לתקציב, תגדיר פרמטרים כגון - בטיחות,צריכת דלק וכד'

3. תכנס יחד עם אשתך ותראו רכבים אפשריים בסוכנות

4. תעלה 3- 4 אפשרויות ונשמח לסייע

5. ב ה צ ל ח ה !

אורי

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

מאזדה 2 קטנה משמעותית מה-307.

מאזדה 3 הצ'באק לא קל למצוא, היא לא נפוצה כמו הסדאן, ואלה שישנן - לא זולות.

אופציה מצויה מאד ולא יקרה היא היונדאי i30.

אם בא לך עוד פעם צרפתי סיטרואן C4/פיג'ו 308 יכולות לבוא בחשבון.

אני הייתי הולך על היונדאי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התשובות.

תגידו, רק כדי ליישר קו - מי החברות למשפחה של ה-307? היונדאי i25? פוקוס?

זאת אומרת, מול מי אני אמור להשוות אותה?

פורסם

פוקוס, גולף, אופל אסטרה, יונדאי i30, סיטרואן c4

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

במצבך, ובהנחה שהחסכון חשוב לך הייתי מנסה להשאר בטווח של סופרמיני מרווחת או "תת משפחתית" מסוג של i25 או ריו או דגמים דומים. רכב כזה יהיה חסכוני יחסית למשפחתית סטנדרטית, יהיה נוח יותר לתנועה וחניה בעיר ועדיין יספק את צרכי המשפחה גם אם יהיה ילד נוסף. למעשה גם סופרמיני סטנדרטית עם תא מטען של 300 ליטר תעשה את העבודה.

לגבי המאזדה 3 - מדובר בשתיינית דלק צמאה ביותר. היתה לאשתי כזו בליסינג (סדאן 2010). בשימוש עירוני בחיפה הצריכה נעה בין 7-8 קמ"ל. ראה הוזהרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי בעיה עם הקיו ריו. נסעתי בה פעם (כרכב השכרה) ונתנה לי הרגשה מאוד לא בטוחה, כאילו נוסע ברכב שיצא מביצת הפתעה של קינדר.

מהבחינה הזו ה-307 היא אחלה.

אני אשמח אם תאמרו אלי שאני קופץ מעל הפופיק -

אני משתמש ביד2 על מנת לקבל אומדן מחיר ראשוני. מגדיר יד ראשונה וק״מ רצוי (עד 50K).

בטווח המחירים הזה יוצא שגולף ו-C4 נמצאות בטווח המחירים (וגם פוקוס אחת) בעוד שהיונדאי למיניהן, כמו גם הפוקוס, מחוצה לו.

בנוסף, בדקתי אפשרות לפ׳גו 308, וגם היא נמצאת בטווח. האם ידועות עליה בעיות/תקלות?

ועל שום מה ירידת הערך הגבוהה (ביחס ליונדאי/פוקוס)? בגלל הצרפתיות?

פורסם
כאן תוכל למצוא גם 308 וגם C4 (כי הוא סוחר שעובד עם פריים ליס) שמעתי עליו דברים טובים, אך מעולם לא קניתי ממנו כלי רכב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...