Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כשנסעתי בחזרה לביתי הגעתי לצומת עם תמרור עצור . עצרתי כחוק ומאחורי נכנסה בי מישהי עם רכבה . אני הרגשתי את הדפיקה ועצרתי במקום כדי לקחת ממנה פרטים. האישה סירבה לתת פרטים ועוד טענה שהיא "לא פגעה בי" ושהתפלק לה הברקס אז אמרתי לה זו בעיה שלך היית צריכה לבלום ודפקת אותי תשאי באשמה, לכן צילמתי את הלוחית רישוי שלה ואת החלק האחורי של הרכב שלי . הרכב שלי הוא סוזוקי יורוסוויפט שנת 2000 , הרכב שלה פיג'ו 508 .

יש לציין שלא נגרם נזק כלשהו לרכב אבל הבנתי שמספיק שמישהו פוגע בי אפילו פגיעה קלה זו עבירה לכל דבר ובטח שהוא/היא מסרבים לתת פרטים .

מה עליי לעשות ?! האם לפנות למשטרה למרות שלא נגרם נזק רציני או לרדת מהנושא ?!

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
ה

יש לציין שלא נגרם נזק כלשהו לרכב.

.... למרות שלא נגרם נזק רציני

נגרם נזק או לא נגרם נזק ?לא ניתן להבין מדבריך.

מה אתה רוצה ?

אם לא נגרם נזק -המשך הלאה

אם נגרם נזק -הודע למשטרה ולסוכן הביטוח .

בברכה

מוטי

פורסם

היא פגעה בי זו הנקודה , השאלה אם נגרם נזק או לא זה לא העניין.

השאלה שלי שמספיק שהיא פגעה בי זה נחשב עבירה , ובכך שהיא סירבה למסור לי את הפרטים שלה ?!

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

פגיעה של רכב אחד במשנהו זו עבירה , ואתה יכול לדווח למשטרה. אך עם זאת, ללא נזק נראה לעין ו\או הוכחה כלשהיא לפגיעה, זו מילה שלך כנגד מילה שלה, על כל המשתמע מכך.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
היום כשנסעתי בחזרה לביתי הגעתי לצומת עם תמרור עצור . עצרתי כחוק ומאחורי נכנסה בי מישהי עם רכבה . אני הרגשתי את הדפיקה ועצרתי במקום כדי לקחת ממנה פרטים. האישה סירבה לתת פרטים ועוד טענה שהיא "לא פגעה בי" ושהתפלק לה הברקס אז אמרתי לה זו בעיה שלך היית צריכה לבלום ודפקת אותי תשאי באשמה, לכן צילמתי את הלוחית רישוי שלה ואת החלק האחורי של הרכב שלי . הרכב שלי הוא סוזוקי יורוסוויפט שנת 2000 , הרכב שלה פיג'ו 508 .

יש לציין שלא נגרם נזק כלשהו לרכב אבל הבנתי שמספיק שמישהו פוגע בי אפילו פגיעה קלה זו עבירה לכל דבר ובטח שהוא/היא מסרבים לתת פרטים .

מה עליי לעשות ?! האם לפנות למשטרה למרות שלא נגרם נזק רציני או לרדת מהנושא ?!

לרדת מהנושא.

פורסם

אי מסירת פרטים היא עבירה לכל דבר.

אבל בכל מה שנוגע לנזקי רכוש בתאונת דרכים, זה לא מעניין את המשטרה, אתה תגיע, תפתח תלונה, תקבל את פרטי בעל הרכב השני ומכתב שהתלונה נסגרה מחוסר עניין לציבור ויגידו לך ללכת לתבוע את בעל הרכב בבית המשפט על הנזק.

אם אין נזק בכלל אתה סתם תבזבז לעצמך כמה שעות מהחיים, על תיק שבוודאות ייסגר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם יש לך סימן של פגיעה ואתה רוצה לתבוע אותה סבבה אבל אתה אומר שאין שום סימן ושום נזק, אז אתה פשוט מבזבז את הזמן שלך על סוג של נקמה. לא יעשו לה כלום, לא יחפשו אותה והיא לא תשב בכלא על זה. במקסימום מקסימום יעשו לה טלפון וישאלו אותה אם זה נכון ויסבירו לה שבפעם הבאה היא חייבת למסור פרטים על פי חוק. מעצבן אבל עזוב את זה.

פורסם

מסיפור דומה שהיה לי למדתי דבר אחד.

אני לא יצליח לחנך אף איך להתנהג.

נשמע שלא נגרם לאוטו שלך שום נזק, אם כך המקרה, פשוט עזוב את זה.

חבל על הזמן שלך, על העצבים, על טירטורים.

את מה שמגיע לה היא תקבל מקארמה.

אם נגרם לך נזק, גש לתחנת המשטרה הקרובה ותדווח על זה, תקבל את הפרטים שלה ותעביר את זה לחברת ביטוח שלך.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

מן הסתם הרכב שלך נפגע בפגוש.

מאחר והוא גמיש, ברוב המקרים בתאונות של מהירות נמוכה לא תראה סימן מכה.

אבל, יתכן מאד שהפח הפנימי או הגשר התעקמו ולפעמים זה גם קצה שלדה.

יש לך את מספר הרישוי.

גש לפחח ובקש שיעיפו מבט. לפי זה תדע לאן אתה ממשיך.

• תוכן חדש...