Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אני מעוניין לדעת איך אני יכול לחדש פנסים עם מכונת פוליש, בלי לגרום לשריטות על הפנס.

עשיתי פעם פוליש לפנס עם מכונה ופד שמיועד לפוליש רכב, וכל הפנס ניהיה עם שריטות.

אני יודע שבחידוש פנסים ידני משתמשים עם ניירות מים, וזה מה שמחליק את הפנס, האם קיימים ניירות מים גם למכונת פוליש? או שלמכונה צריך משהו מיוחד או פד מיוחד?

אשמח לדעת מהיא הדרך הטובה ביותר לחידוש פנסים עם מכונת פוליש כך שלא תיהיה אפשרות ליצור שריטות על הפנס.

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

תיקון קל-מה שמחליק את הפנס זה לא ניירות מים אלא הלכה+טינר שמורחים אחר כך. תסתכל בשרשור הדביק בפורום על חידוש פנסים, יש שם טונות של מידע על התהליך.

אני רק יכול לנחש שמכונת פוליש גורמת להתחממות רבה של האיזור וזה אולי בעייתי. אולי יש דרך להרטיב או לקרר אבל אני אשאיר את זה לחברים המנוסים יותר פה שיגיבו.

פורסם (נערך)
תיקון קל-מה שמחליק את הפנס זה לא ניירות מים אלא הלכה+טינר שמורחים אחר כך. תסתכל בשרשור הדביק בפורום על חידוש פנסים, יש שם טונות של מידע על התהליך.

אני רק יכול לנחש שמכונת פוליש גורמת להתחממות רבה של האיזור וזה אולי בעייתי. אולי יש דרך להרטיב או לקרר אבל אני אשאיר את זה לחברים המנוסים יותר פה שיגיבו.

אני לא מתקוון מחליק את הפנס בצורה כזאת שהוא ניראה שקוף ולא חלבי, אני מתכוון מחליק את הפנס כמו שהוא עובר את התהליך מנייר 1000-1500-2000 אחרי השימוש בנייר 2000 הפנס חלק מאוד, מה שגורם לו להראות שקוף זה הלכה כמובן.

כמובן שביצעתי את המדריך הרשום בדביק לחידוש פנסים, אבל זה מדריך לעבודה ידנית, מה שאני מחפש זה עבודה עם מכונה, ללא יכולת לגרום שריטות לפנס.

עריכה: אין שום בעיה לגרום לפנס להתחמם, זה לא אמור להזיק לו אני חושב, כמובן עד חום מסויים שהוא סביר (תקנו אותי אם אני טועה).

אני אומר את זה מנסיון כי עבדתי עם רכב מונע, והדלקת אורות על מנת לראות את השריטות שעל הפנסים, וככה לנסות להסיר אותם תוך כדי עבודה,(בלי אורות השריטות לא ניראות לעין) הפנס התחמם, אבל אני חושב שזה רק טרם לכל העסק.

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם
תודה, אבל אני לא ממש מסתדר עם אנגלית, ולא יודע באיזה פדים הם בידיוק השתמשו.

מדריך מעולה גם לכאלה שלא מבינים אנגלית

• תוכן חדש...