Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הפרק רכישת פיאט פונטו, 2004-6.

בעיקרון אני מתעניין בכל מיני שינויים שניתן לעשות לרכב כדי לשפר את המראה החיצוני.

חשבתי להחליף ג'אנטים, כמה אמורה לעלות רביעייה של ג'אנטים איכותיים ויפים?

אם אני לא טועה בפיאט זה 14".

חוץ מג'אנטים, מה עוד אפשר לעשות בגבול הטעם הטוב מבלי להפוך את הפיאט לרכב ערבי?

יש לי באיזור ה-3000\5000 ש"ח לכל העסק.

פורסם

גאנטים 14 עולים 1000-1200 חדשים.

תוספות אפשריות כמו בכל רכב" חלונות שחורים, מגני רוח, וילון אחורי, ניקלים, סופיות לאגזוז,ספויילר, חצאיות, פגושים ספורטיבים, בקליות, אנגלייז, לדים, פלסטדיפ, קרבון, ריפודים, ומה לא, אין לזה סוף.

הכי טוב שתראה תמונות של הרכב שלך עם תוספות, ככה תראה אם זה לטעמך או לא, וככה תקבל כיוון.

פורסם

הייתי מכניס לרשימה צמיגים איכותיים,בנוסף הייתי עושה לרכב טיפול דיטיילינג מקיף:פוליש טוב עם איזה אוטם צבע ואז חושב מה להוסיף.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)

קודם כל תקנה את הרכב, תשקיע כמה שאתה יכול ברכב כמה שיותר טוב, אחרי זה תראה מה נשאר לך לדברים מסביב.

אני מאוד אוהבת את הפונטו ספייס, ולדעתי היא מאוד יפה כמו שהיא. אתה יכול לקנות סט ג'אנטים וצמיגים איכותיים (תלוי כמובן איך יהיו הצמיגים שהאוטו יגיע איתם) ויכול להיות גם שיפול לידייך אקזמפלר שכבר פונק במגנזיום.

כדאי באמת להשקיע בדיטיילינג איכותי. פוליש+הגנה אולי גם תיקוני צבע קלים, אתה יכול להשקיע בציוד לשטיפה עצמית בבית כדי לשמור על המצב.

אם עדיין ישאר לך עודף אפשר להחליף את נורות הדרך לבנות והשחרה עדינה של חלונות אחוריים.

אל תשכח שזה אוטו קטן וחמוד וכל התוספות המוגזמות ע"ע סופיות לאגזוז ומגני רוח יראו פשוט מגוחך.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

חוץ מג'אנטים, מה עוד אפשר לעשות בגבול הטעם הטוב מבלי להפוך את הפיאט לרכב ערבי?

לפני הכל, אתה צריך לשבת עם עצמך ולחשוב למה אתה מעיר פה הערות גזעניות ומזלזל בבני אדם אחרים לפני שאתה מנסה לשפר את הרכב שלך.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אין לי ספק שהוא לא התכוון לזלזל, אני יכול להגיד לך שאפילו אני משתמש בביטוי כזה מדי פעם כשאני רואה רכב עם תאורה אולטרה-סגולית עובר לידי.

הכוונה היתה שנתחשב טיפה בשכנים שלנו שאולי חלק מהם פה בפורום ואולי יכולים להפגע מהדברים האלה (: (ולמי ששואל, אני לא מהשכנים )

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

בגלל זה אומרים בן דוד ולא ערבי.:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי משקיע בגאנטים כמו שאמרו,השחרה מאחור,אם הצבע במצב טוב יחסית,הייתי עושה פוליש+איטום,בשאר הכסף להצטייד בחומרים לניקוי ולשדרג את המערכת במידה והיא מקורית של יצרן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני הכל, אתה צריך לשבת עם עצמך ולחשוב למה אתה מעיר פה הערות גזעניות ומזלזל בבני אדם אחרים לפני שאתה מנסה לשפר את הרכב שלך.

הייתה לי הרגשה שמישהו יעלה את זה. אין לי בעיה עם ערבים, התכוונתי לשיפורים מוגזמים, שבד"כ תמצא אצל בני דודינו...

אם מישהו נפגע, מצטער.

אני הייתי משקיע בגאנטים כמו שאמרו,השחרה מאחור,אם הצבע במצב טוב יחסית,הייתי עושה פוליש+איטום,בשאר הכסף להצטייד בחומרים לניקוי ולשדרג את המערכת במידה והיא מקורית של יצרן.

כמה אמורה לעלות מערכת נורמלית?

וכשאתה אומר מערכת אתה מתכוון לרדיו דיסק ורמקולים?

עריכה אחרונה על ידי Mr.Z
פורסם

אתה אומר שיש לך 5000? בוא נעשה חישוב זריז,

גנטים 1500

צמיגים איכותיים ולא סינים 1000

טיפול דיטיילינג ראשוני אצל מישו שמבין 1000

ציוד שטיפה וחומרים לשימור הרכב 500

כמו שאתה רואה נשאר לך 1000 שקל.

מערכת תעלה לך הרבה מעבר, אפילו אם תקנה יד שניה זה לא יספיק לך ליותר מרדיו דיסק.

פורסם

אני אתקן כמה דברים שטל ציין,

צמיגים יפנים או גרמנים יתחילו מ 350ש"ח לצמיג.

טיפול דיטיילינג ברמה טובה יכול להתחיל גם מ400-500 ש"ח ולהגיע ולאלף.

מערכת בסיסית ממותג מוכר תתחיל מ400ש"ח. מערכות מתקדמות עם אפשרויות רבות יותר יתחילו מ1000ש"ח ומעלה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

חברים אתם יוצאים מנקודת הנחה שצריך להחליף צמיגים,אבל אנחנו לא יודעים מה מצבם,אולי הם של חברה מוכרת ובמצב טוב,אז אין טעם להחליפם.

תיראה מערכת רצינית ב1 לא תקנה,רק מגבר עולה באזור הזה,אבל,אני מניח שיש לך רדיו דיסק סביר,לכן אם הרמקולים הם של היצרן,זה אומר שהם כבר יבשים ועם צליל לא טוב,אולי אפילו מקרקשים,עד 1000 שקל אתה יכול להחליף 4 רמקולים שיתנו לך צליל בהחלט מספק.

• תוכן חדש...