Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות - קשקאי +2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

המשפחה מתרחבת וצריך מושב נוסף (ילדים בגילאים 11,7,5,0,) , רכב הליסינג חוזר אחר כבוד לבעליו (היה אצלנו 6 שנים !! עשו יופי של קופה:evil:).

הרכב יהיה הרכב העיקרי במשפחה וברוב הזמן אישתי תנהג עליו (לי יש את הלאון :twisted:).

דגש על עלויות שימוש ופרקטיות , יש לי העדפה לג'יפ שיוכל לשמש גם לטיולי משפחה קלים - אני מניח שההוצאות לא יהיו שונות בהרבה ממיניואן 7 מקומות אחר , אני מקווה להחזיק אותו ל 3 שנים לפחות .

תקציב ~100K עם אפשרות לעוד 15K אם ימצא רכב ממש טוב .

15-20K ק"מ בשנה ( 50% עירוני )

הקשקאי +2 נראה כרגע כפיתרון היחיד סביר , מחיפושים ברשת התרשמתי ש:

אמינות טובה עד טובה מאוד .

צריכת דלק בסביבות 1:9 עד 1:10 .

מרחב פנימי טוב , ספסל שלישי סביר לילד או שניים .

יש 4X4 וזה תוספת נחמדה ( אני לא הולך להתפרע , שבילי 4X4 סבירים ) .

גג עם חלון פנורמי - שוב נחמד מאוד אבל לא חייבים .

בתקציב אפשר להכניס מודל 2010 ואם קצת מאמץ עד 2012 , אבל אני מעדיף להשאיר קצת מזומנים לדברים אחרים ...

אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי ניסיון :

אמינות באזור 80-140K ק"מ .

צריכת דלק , מישהו יכול לאמת את הנתון שיש לי ?

בעיות טיפוסיות - האם יש ?

עלויות אחזקה /טיפולים?

התנהלות במרחב הפנימי עם ילדים + סל קל .

באיזה מחיר נסחר הרכב - כרגע אני רואה פערים גדולים (20K) בין מודעות שונות עם נתונים דומים .

תודה

פורסם

יש רמות גימור שונות והפער ביניהן (במחיר) משמעותי - לדעתי רמת הגימור הבסיסית מספיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הספסל השלישי בקשקאי+2רחוק מלהיות סביר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הספסל השלישי בקשקאי+2רחוק מלהיות סביר.

לא סביר לילדים עד גיל 8 ?

ראיתי את הקשקאי ואת המאזדה 5 - אין הבדל מהותי ביניהם בספסל השלישי .

פורסם

ילד עד גיל 8 אולי יסתדר אבל הילד גדל ואז הוא יאלץ לשבת ישיבה מזרחית כדי להכנס לשם (כי אמרת שאתה הולך להחזיק 3 שנים).

תחפש רכב עם 7 מקומות נורמאלים כגון שברולט אפלנדר,קיה קרניבל,קרייזלר ויארג'. הן כולם מרווחות יותר מהקשקאי וכנראה צורכות אותה כמות דלק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הקרניבל, האפלנדר, והוויאג'ר אינם ג'יפים והם יקרים לאחזקה באופן משמעותי מהקשקאי בכל היבט.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

פותח השרשור לא מחפש ג'יפ,הוא מחפש רכב למשפחה עם יכולת לאולי קצת שבילים.

נסעתי על הקשקאי+2 והמושבים מאחורה הם סתם בשביל הסמל והשם +2...לא הייתי מושיב שם כלב.

פורסם (נערך)

לנו יש פג'ו 5008, כבר שלוש שנים.

האוטו מדהים ומפנק, בשורה שלישית יש שני כסאות נפרדים שאפשר לפתוח רק אחד בשביל לפנות מקום למטען. ילדה בת 15 יושבת שם בנוחות יחסית גם הגישה לשם טובה. עד עכשיו לא היו בעיות מיוחדות. מנוע 1.6 טורבו, רכב מגיב בצורה יוצאת מן הכלל ונוסע מאוד יציב. עם תרצה עוד פרטים אני אשמח.

צריכת דלק בערך אחד ל10 (לשנינו רגל כבדה על הגז)

עריכה אחרונה על ידי denisb

החיים קצרים מידי, בשביל לנהוג במכוניות משעממות :evil:!!!

פורסם (נערך)
פותח השרשור לא מחפש ג'יפ,הוא מחפש רכב למשפחה עם יכולת לאולי קצת שבילים.

נסעתי על הקשקאי+2 והמושבים מאחורה הם סתם בשביל הסמל והשם +2...לא הייתי מושיב שם כלב.

אתה טוען שהמושבים מאחורה הם "סתם" בגלל המידות שלהם או בגלל איך שהם מרגישים בנסיעה? בפועל , הילדים ישבו והתלוננו ?

אני באמת שואל , כי אני ראיתי את המושבים והם אכן לא נראים סבירים למבוגר , אבל לילדים עד גיל 8 ??

ילד עד גיל 8 אולי יסתדר אבל הילד גדל ואז הוא יאלץ לשבת ישיבה מזרחית כדי להכנס לשם (כי אמרת שאתה הולך להחזיק 3 שנים).

הילדים המיועדים למושב האחורי הם כרגע בגילאי 6 ו 4.5 , בספסל המרכזי ישבו הילד הגדול (בן 11 ) והתינוק (בסלקל) .

אולי אפשר יהיה למקם בספסל האמצעי 2 ילדים + בתינוק , ומאחורה את בת ה 4.5 ובכך לפנות מושב אחד לטובת מטען .

בכל מקרה נראה לי שאצטרך גגון למטען נוסף לטיולים .

עוד שאלה לגבי מושבי עור - הם יותר עמידים לליכלוך ילדים לעומת מושבי בד ? (יש לי כרגע אופצייה לקשקאי 2011 עם מושבי עור במצב ממש חדש -מה שמייקר את הרכב ב 10K בערך ) .

עריכה אחרונה על ידי פוצינו
פורסם

הC4 פיקאסו של סיטרואן מספק פיתרון מעולה.

תקנה את הדגם הישן לי הטורבו ויישאר לך 30-40 אלף לתחזוקה שוטפת.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
אתה טוען שהמושבים מאחורה הם "סתם" בגלל המידות שלהם או בגלל איך שהם מרגישים בנסיעה? בפועל , הילדים ישבו והתלוננו ?

אני באמת שואל , כי אני ראיתי את המושבים והם אכן לא נראים סבירים למבוגר , אבל לילדים עד גיל 8 ??

הילדים המיועדים למושב האחורי הם כרגע בגילאי 6 ו 4.5 , בספסל המרכזי ישבו הילד הגדול (בן 11 ) והתינוק (בסלקל) .

אולי אפשר יהיה למקם בספסל האמצעי 2 ילדים + בתינוק , ומאחורה את בת ה 4.5 ובכך לפנות מושב אחד לטובת מטען .

בכל מקרה נראה לי שאצטרך גגון למטען נוסף לטיולים .

עוד שאלה לגבי מושבי עור - הם יותר עמידים לליכלוך ילדים לעומת מושבי בד ? (יש לי כרגע אופצייה לקשקאי 2011 עם מושבי עור במצב ממש חדש -מה שמייקר את הרכב ב 10K בערך ) .

לדעתי הקשקאי +2 הוא רכב לא ראוי להסעת 7 נפשות,הוא אחלה רכב שבעולם אבל לא ל7 נוסעים.

פורסם

אם היית קורא את הפוסט שציטטת הייתי רואה שפות"ש מתכוון להסיע ברכב 6 אנשים ולא 7.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אפשר לשאול למה כל כך חשוב לך שהוא יבחר קשקאי?

פורסם

לא חשוב לי שהוא יבחר קשקאי - אבל בהחלט חשוב לי שמהייעוץ פה לא יצא יותר מבולבל ממה שהוא נכנס :)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

המושב האחורי בקאשקאי הוא לא הגיוני. אם באמת אתה צריך שורה שלישית אז תבדוק את הסיטרואן C4 גרנד פיקאסו. לפחות ממה שכתבו העיתונאים שהיו בהשקה בחו"ל, מדובר ברכב מפנק, מרווח וחסכוני.

• תוכן חדש...