Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנורת לחץ שמן דולקת אצלי ברכב למרות שיש שמן .

הלכתי לחברה ואמרו לי שהם מכירים את התופעה, היה ריקול על החיישן הזה וכאשר היה באחריות הם היו מכסים את ההחלפה,

תהליך ההחלפה הוא שמוציאים את החיישן ומחליפים אותו בחיישן אחר עם קבל (אמרו שזה מגיע כקיט) , שאלתי אותם אם היה ריקול

אז למה זה לא מכוסה לרכבים שלא באחריות? הם טענו שלרכבים שזוהתה הבעיה בזמן האחריות החליפו ללא עלות,

והחלפה של החיישן לחיישן ה"משודרג" עולה 750ש"ח .

מישהו מכיר את התופעה? יש מוסכים שלא גונבים 750ש"ח על חיישן של 200ש"ח?

היום אני נוסע עם נורה דולקת ובודק שמן פעם ב4 ימים לראות שהכל תקין..

אשמח לעזרה

פורסם

אם המנוע ילך לך,תבכה,שהעדפת לא "לבזבז" 750 ש"ח בלבד.

העובדה,שיש שמן במנוע לא חשובה כמו זה,שיש לך בעיית לחץ שמן,שעלולה להוביל למצב בו המנוע מגיע למצב של חוסר שימון (גם אם יש שמן במדיד עד הסוף).

בסופו של דבר,עניין של זמן עד שתתקע בדרך עם נזק של חור בבלוק המנוע,שיאלץ אוץך להחליף אותו קומפלט.

לדעתי,גרור את הרכב למוסך מתמחה בדגם ובקש שיחליפו את החיישן. (בהנחה ואכן מדובר בזה ולא בעיה אמיתית אחרת שקשורה במנוע).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מבין שהשרשור הוא המשך לזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?512263-%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%A5-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%98%D7%A8%D7%90%D7%A0%D7%95-2003

תנסה, אולי במוסך יבואן אחר (דווקא כן הייתי מתעקש הפעם ללכת למוסך יבואן) יוכלו ללכת לקראתך במחווה של רצון טוב ולהוזיל עלויות מעט (עקב זה שהיה פעם ריקול בנושא).

לא הייתי מזניח (גם אם אין השתתפות המוסך בעלויות).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...