Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק, מישהו יודע איפה אפשר למצוא מסך שלם בזול לגלקסי אס2? בהתחשב בעובדה שמסך חדש עולה 300 ומכשיר משומש ועובד עולה 600.

פורסם

אם אתה מתכוון להחליף לבד, ממליץ רק על מסכים עם המסגרת,

http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S-2-I9100-White-LCD-Display-Digitizer-Screen-Frame-Assembly-/221295343334?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item33863af6e6

אתה פשוט מפרק את הלוח ומתחיל להעביר את החלקים וזהו. כמה ברגים ואתה סוגר את הסיפור,

וחוץ מזה אין מה לעשות, יש מכוניות ששוות 4000 ותיקון יעלה 2000. זה לא סיבה לזרוק לפח.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לבד מן הסתם, ואני לא מתכוון לזרוק שום דבר. כיום אני משתמש במכשיר כמו שהוא, במידה ואני אמצא דרך לתקן בזול (200 ומטה) אתקן

פורסם
אתה מדבר על בחור בשם ראול? באמת? עד עכשיו אני שומע רק דברים טובים עליו. אתה הראשון!

אז כנראה שזה לא אותה מעבדה. במעבדה שדיברתי עליה עובד בחור רוסי.

פורסם

זה לא ממש מעבדה, זה חנות למכירת טלפונים והוא מתעסק גם בתיקון. יש שם 2 אנשים בוכרים. יש את זה שמתעסק במכירה (לא יודע את שמו) ויש את זה שתכלס אחראי על הכל והוא זה שמתקן את כל המכשירים. קוראים לו ראול.

פורסם

עשה לעצמך טובה, תחסוך זמן, דלק וכסף מיותר..

תמחק את הקי(א)ס מהמחשב (או לפחות תסגור אותו מהתהליכים שרצים בווינדוס), תוריד odin, תוריד גירסה נקייה אירופאית כלשהי מsammobile, תצרוב למכשיר ותהנה ממכשיר קצת יותר מהיר ונקי ממה שהתרגלת

מדריכים לאודין ובכלל יש בשפע באינטרנט (ממליץ על iandroid).

אח"כ תצרוב רום/קרנל מקוסטם אם זה מעניין אותך..

עניין של מספר דקות בדיוק, לא זוכר איך נראה הרקוברי המקורי של סמסונג (מרוב הקרנלים שצרבתי מהתחלה) אבל בד"כ wipe cache, dalvik cache ו fix permissions מתקן את התופעה שאתה נתקל בה כרגע.

בקשר למסך, מניסיון באמת עדיף לקנות מסך שמגיע ביחד עם המסגרת, אחרת ייקח ממך קצת משאבים לפרק אותו מהמסגרת והדבקה עם דבק דו צדדי...עוד כמה דולרים ותחסוך את זה.

פורסם

תיקון, מה ששבור זה הזכוכית. המסך בסדר גמור. יש לי זכוכית חדשה אבל אין בידיי ידע וכלים לבצע את החילוף

פורסם

גם לא בידי הרוב המוחלט של המעבדות בארץ.

קשה מאוד להחליף את הזכוכית הזאת, הדיגיטייזר יושב עליה ובהפרדה שלה אתה יכול בקלות לגרום נזק לדיגיטייזר או למסך.

תקנה מסך קומפלט, נדיר שמישהו מתעסק רק עם החלפת זכוכית.

פורסם

תודה לכולם על העצות.

אין לי זמן להתעסק בזה היום כל כך, אז אולי אני אחזור אליכם מחר...

עשה לעצמך טובה, תחסוך זמן, דלק וכסף מיותר..

תמחק את הקי(א)ס מהמחשב (או לפחות תסגור אותו מהתהליכים שרצים בווינדוס), תוריד odin, תוריד גירסה נקייה אירופאית כלשהי מsammobile, תצרוב למכשיר ותהנה ממכשיר קצת יותר מהיר ונקי ממה שהתרגלת

מדריכים לאודין ובכלל יש בשפע באינטרנט (ממליץ על iandroid).

אח"כ תצרוב רום/קרנל מקוסטם אם זה מעניין אותך..

עניין של מספר דקות בדיוק, לא זוכר איך נראה הרקוברי המקורי של סמסונג (מרוב הקרנלים שצרבתי מהתחלה) אבל בד"כ wipe cache, dalvik cache ו fix permissions מתקן את התופעה שאתה נתקל בה כרגע.

כל מה שכתבת, כמעט, סינית בשבילי.

לפני שאני הולך לגגל כדי להבין (כאמור, לא היום)... בסוף התהליך הזה אני מאבד היסטוריה של קשר, אפליקציות, אנשי קשר וכו', או לא?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תוריד super backup מהפליי סטור, ותעשה גיבוי למה שתרצה.

בסופו של גיבוי שים טת התיקייה שלה במחשב שלך. (ממליץ לט לגבות אפליקציות) תוריד מחדש.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אולי זו סינית בשבילך,אך כאמור,אם יש לך זמן פנוי - אחרי הפעם הראשונה מסינית זה כבר יהיה עברית :)

ואם כבר אתה ככה "מחדש" את המכשיר,תעשה רשימה של אפליקציות שאתה באמת משתמש בהן.

חבל סתם להתקין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הוא לא יכול להוריד ולגבות כלום כי המכשיר לא עובר את שלב מסך הלוגו.

יש דרך לנסות להציל את המידע בלי לעשות פורמט ואיפוס, אבל 95 אחוז מהשיטות מאפסות את המכשיר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
גם לא בידי הרוב המוחלט של המעבדות בארץ.

קשה מאוד להחליף את הזכוכית הזאת, הדיגיטייזר יושב עליה ובהפרדה שלה אתה יכול בקלות לגרום נזק לדיגיטייזר או למסך.

תקנה מסך קומפלט, נדיר שמישהו מתעסק רק עם החלפת זכוכית.

אפשר ועוד איך .אני החלפתי אך ורק את הזכוכית במחיר של כ230 שקל.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לפני שאני הולך לגגל כדי להבין (כאמור, לא היום)... בסוף התהליך הזה אני מאבד היסטוריה של קשר, אפליקציות, אנשי קשר וכו', או לא?

אתה לא אמור לאבד שום אנשי קשר ושום אפליקציות, כל עוד לא עשית FACTORY RESET ו\או WIPE DATA [מה שלא הזכרתי מקודם]

חוץ מזה שאפליקציות תמיד שמורות לפי המשתמש שלך, גם אם הן לא במכשיר אז אתה יכול להוריד אותן שוב [אתה לא צריך לזכור מה הורדת, הרשימה נשמרת], כנ"ל אנשי קשר - תבצע עכשיו סינכרון לחשבון גוגל, גם אם עשית ניקוי כולל למכשיר ברגע שתכניס את הכתובת מייל \ חשבון גוגל שלך ותבצע סינכרון כל האנשי קשר יחזרו.

אפשר ועוד איך .אני החלפתי אך ורק את הזכוכית במחיר של כ230 שקל.

לא רשמתי שלא אפשרי, הרוב המוחלט לא מתעסק עם זה כי זה הרבה עבודה ומי שלא מיומן הסבירות שהוא יגרום נזק לדיגיטייזר ו\או למסך גבוהים יותר.

• תוכן חדש...