Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר במקור מ-Orange.

לאן כדאי לקחת לתקן באזור ת"א?

כמו כן, ה-KIES לא עובד, אז אני לא מצליח להוריד אנשי קשר ל-S2 השני שיש בבית, לגיבוי.

שאלה שנייה: אם אני אתקין Kies מחדש, אני אאבד את הגיבוי שיש לי?

יש גם גיבוי של אנשי הקשר ב-Google, אבל מכשיר הגיבוי נטול תקשורת אינטרנט (לא יודע למה, היה מכשיר חברה. ננסה לפתור את זה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פתח תקווה טוב לך או חייב תל אביב?

יש ברחוב שטטמפר חנות טלפונים (צמוד לחנות רהיטים והאופניים שעל הצומת של שטמפפר וחיים עוזר) עם אדם מאוד אמין שהציל לי לפני שנתיים את הטלפון ממוות ודאי (2 מעבדות, אחת של סלקום, לא הצליחו לסדר אותו) והוא גם החליף לי סוללה על חשבונו אאחרי שסוללה שקניתי ממנו חצי שנה קודם התנפחה. גם לא לקח את המכשיר של אחי אלא הסביר לו מה לעשות לבד כדי שיסתדר. לא לקח שקל על זה.

בן אדם תותח אמיתי!

פורסם

פתח תקווה צריך דרכון...?

:wink:

תודה. בכל הבליל הזה של מעבדות, זה אולי מה שצריך.

הוא גם מוכר מכשירים במחיר טוב?

פורסם

אם המערכת לא עולה, איך אתה מנסה לגבות?

בכל מקרה, אתה יכול לנסות לפרמט את המערכת (wipe data) ע"י כניסה ל-recvory (כיבוי המכשיר והפעלה על ידי כפתור ההפעלה + ווליום למעלה + כפתור הבית, ביחד), אח"כ בחירה ב-wipe data / factory reset (מנווטים באמצעות כפתורי הווליום).

כמובן שזה ימחק את כל אנשי הקשר והאפליקציות.

פורסם
פתח תקווה צריך דרכון...?

:wink:

תודה. בכל הבליל הזה של מעבדות, זה אולי מה שצריך.

הוא גם מוכר מכשירים במחיר טוב?

צריך גרין קארד.

מוכר מכשירים אבל בפעם אחרונה שהייתי שם היה יקר יחסית. לא בצורה יוצאת דופן ולא הרבה יותר יקר ממקומות אחרים אבל קצת כן. צריך לבוא לראות מה הוא מציע עכשיו ותנסה להתמקח אולי תזכה לאיזו הנחה (למרות שלא נראה לי)

פורסם
אם המערכת לא עולה, איך אתה מנסה לגבות?

יש לי מכשיר רזרבי ויש לי (או לפחות מקווה) גיבוי על המחשב.

פורסם
צריך גרין קארד.

מוכר מכשירים אבל בפעם אחרונה שהייתי שם היה יקר יחסית. לא בצורה יוצאת דופן ולא הרבה יותר יקר ממקומות אחרים אבל קצת כן. צריך לבוא לראות מה הוא מציע עכשיו ותנסה להתמקח אולי תזכה לאיזו הנחה (למרות שלא נראה לי)

חשבתי לסגור דיל למכשיר חדש תמורת הצלת הישן (יחסוך לי זמן וזמן זה כסף).

פורסם

אני ניסיתי לתקן אצלו גלקסי 2 וממש לא התרשמתי לטובה. הוא חרטט אותי שהוא מנהל מעבדה ראשית בפלאפון ושהטלפון שלי נפתח בעבר

למרות שנקנה חדש מסלקום. בנוסף מכר לי סוללה לא מקורית בטענה שהיא מקורית אך כתוב עליה שם אחר....

מאז אני מתקן במעבת LOGIT בפתח תקוה וממש מרוצה. החלפתי שם מסך ולאחר חודשיים וחצי הוא התחיל לעשות בעיות, חזרתי אליהם והחליפו לי מיד למסך חדש ללא עלות.

זו מעבדה רק לתיקונים ללא טרייד אין או מכירה

פורסם

אתה מדבר על בחור בשם ראול? באמת? עד עכשיו אני שומע רק דברים טובים עליו. אתה הראשון!

פורסם

המכשיר נדלק?

או בכלל לא נדלק?

אם נדלק, תביא לי לכמה ימים אני אסדר לך.

עד היום אני עם S2 ולדעתי הוא מאוד אמין.

אני מניח שאחריות כבר לא חשובה לך.

יש לי את כל ה"כלים" לS2 במחשב.

*עריכה*

הכוונה שלי בנדלק זה - מספיק שמגיע ללוגו של הסמסונג בהתחלה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נדלק ונתקע במסך עם הלוגו של Orange.

אחריות לא חשובה לי, אני אישית איש מאוד לא אחראי...

נמשיך בפרטי.

פורסם

אני גם אוכל לעזור עם המכשיר, היום סידרתי לחברים גלקסי 1 ו2 שנתקעו במסך "סלקום " "סמסונג"

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...