Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות שפריצר איכותי שמפזר טוב את המים או את החומר שבתוכו, יש לי בבית את הפשוטים האלה של המנקה חלונות והם לא משהו, אני מחפש משהו איכותי.

פורסם

חפש שפריצר של Tabortools ,הוא מעולה ומחזיק אצלי כבר חצי שנה בלי פאשלות.

את השפריצרים קניתי בחנות בשם "פקע" באיזור התעשיה רחובות, ראיתי שפריצרים דומים גם בהום סנטר , שווה בדיקה.

IMG_20131101_144340.jpg

פורסם
תחפש בחנויות גינה. יש בהום סנטר איזור של ציוד לגינה, יש שם שפריצרים איכותיים.

לא חשבתי על זה באמת יכול להיות בחנויות גינון, ודווקא יש ליד הבית שלי אחלה חנות לציוד של גינון אני יחפש שם תודה לך ולכל שאר המגיבים.

פורסם (נערך)

בסוף קניתי איזה משהו פשוט, אני מאמין שהוא לא יותר טוב מכל שפריצר אחר אבל הוא בא בבקבוק נחמד כזה של ליטר, אני כרגע לא צריך יותר מיזה לשימושים שלי, אך ניראה קצת יותר עמיד משפריצר רגיל (נהרסו לי כבר 2 פשוטים) עלה לי 9 שקל.

היו לו גם גדולים ב 25 שקל, שמנפחים ואז מתיזים את הנוזל שבפנים, אבל אין לי מה לעשות עם דבר כזה, אז לקחתי את הפשוט שגם טוב לי.

2ebeuqt.jpg

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

בשביל מה אתה צריך את השפריצר? ל ONR? אם כן כזה יחזיק לך בלי בעיה, יש לי אחד דומה מחזיק כבר יותר מחצי שנה ועלה 5 ש"ח.

פורסם

הבעיה מתחילה כשמשתמשים בחומרים חזקים. החומר בבקבוק הורס את המנגנון של השפריצר, בד"כ עם חומרים לא קורוסיביים אין בעיות.

פורסם
בשביל מה אתה צריך את השפריצר? ל ONR? אם כן כזה יחזיק לך בלי בעיה, יש לי אחד דומה מחזיק כבר יותר מחצי שנה ועלה 5 ש"ח.

5 שקל? אז עקצו אותי אתה אומר? חח

מה הכמות שנכנסת לך שם?

ואני השתמש בשפריצר הזה בעיקר למים וסבון, לא משהו מיוחד בנתיים.

מקווה שיחזיק מעמד בניגוד לפשוטים הקודמים שהיו לי ולא החזיקו הרבה זמן מעמד.

פורסם

אני משתמש בשפריצרים של כימיכל גייז, בקבוק של ליטר, עם סימונים של שנתות לדילולים שונים (1:10,1:4, וכו), מאוד מאוד נוח.

הראש של השפריצר עמיד לחומרים חזקים, והריסוס הוא אחיד ב-mist עדין שמקל על השימוש ולא מבזבז חומר.

ניסיתי לא מעט שפריצרים, מזולים מאוד בגרוש וחצי עד כאלה שנחשבים ליקרים, והשתמשתי כל אחד מהם תקופה.

מכולם הכימיכל גייז היה הטוב ביותר, במיוחד בגלל הראש המעולה שלו, ואני תמיד מוצא את עצמי קונה עוד בקבוקים שלהם.

"יאללה בירי".

פורסם
5 שקל? אז עקצו אותי אתה אומר? חח

מה הכמות שנכנסת לך שם?

ואני השתמש בשפריצר הזה בעיקר למים וסבון, לא משהו מיוחד בנתיים.

מקווה שיחזיק מעמד בניגוד לפשוטים הקודמים שהיו לי ולא החזיקו הרבה זמן מעמד.

נכנס לי שם ליטר, אני משתמש בזה עם ONR.

פורסם
אני משתמש בשפריצרים של כימיכל גייז, בקבוק של ליטר, עם סימונים של שנתות לדילולים שונים (1:10,1:4, וכו), מאוד מאוד נוח.

הראש של השפריצר עמיד לחומרים חזקים, והריסוס הוא אחיד ב-mist עדין שמקל על השימוש ולא מבזבז חומר.

ניסיתי לא מעט שפריצרים, מזולים מאוד בגרוש וחצי עד כאלה שנחשבים ליקרים, והשתמשתי כל אחד מהם תקופה.

מכולם הכימיכל גייז היה הטוב ביותר, במיוחד בגלל הראש המעולה שלו, ואני תמיד מוצא את עצמי קונה עוד בקבוקים שלהם.

אתה מקבל את השפריצרים האלה תוך כדי קנית המוצר שהנוזל שלו נמצא בפנים ואז עושה עם השפריצר הזה שימוש מתי שהנוזל ניגמר?

או שאלה שפריצרים של כימיכל גייז שבאים רייקים ונמכרים במיוחד לצורך העניין הזה?

פורסם

הלבן או השקוף ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...