Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי בחנות פה (אשדוד) יש מבחר לא רע הצבע הרגיל עולה 96 ש"ח לפחית , גם כן לא רע.

נ.ב מישהוא יודע מאיפה אפשר לקנות כל מיני שטויות לרכב ניקלים וכאלה ? או לחלופין איך למצוא את זה באיבי לרכב הנ"ל ?

מוזר מאוד אבל לקרוז שלי יש בשפע ולאיביזה החדשה אין כמעט כלום.

2017 Type R

פורסם

מצאתי דוגמא לאיך יראה הרכב שלך אם תצבע את הגלגלים באדום, אפילו אדום מאט!

kingsbury-green2.JPG

ובנימה רצינית יותר.

לא חושב שקיים שילוב יותר מזעזע מזה.

האיביזה שלך בירוק זוהר שגם ככה בולט ומושך את העין.

אל תצבע את הג'אנטים גם בצבע מושך עיניים.

אני אישית הייתי הולך על גאן מטאל.

פורסם

נראה לי באמת הצבע של הרכב שלך קצת בעיתי בשביל פלסטידיפ, אני לא רואה שום צבע שמשתלב בצורה יפה עם הצבע של הרכב שלך.

אפילו באינטרנט קשה למצוא רכבים בצבע הזה עם דוגמאות של גאנטים צבועים בפלסטידיפ חוץ מצבע שחור או ירוק.

אולי צבע לבן יכול להיות נחמד, אבל זה בעיתי פלסטידיפ לבן יהיה מאוד קשה לשמור עליו נקי.

אני במקומך הייתי מחליף את הגאנטים האלה למשהו מעניין יותר וזהו.

פורסם

אצלי יש רכב בצבע אדום והג׳אנטים המקוריים שלי בצבע אפור אני חושב לצבוע אותם בפלסטידיפ בצבע שחור כי גם ככה הג׳אנטים שלי צריכים קודם כל ניקוי יסודי ולהוריד את כל השכבה הישנה

מה דעתכם ?

אגב האיביזה ממש יפה לדעתי כל צבע אחר חוץ משחור זה יהיה לא יפה

• תוכן חדש...