Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ,

ברשותי סיאט איביזה חדשה בצבע ירוק זוהר.

חשבתי לצבוע את הצמיגים כדי קצת לתת לו יחודיות.

מה אתם חושבים על צבע אדום (מאט) ? איך יכל להשתלב ? (הרכב ירוק זוהר) אולי גם לצבוע סמלים + ידיות ?

כמו כן איפה ניתן לרכוש פלסטידיפ מחול במחירים זולים יותר ? (115 ש"ח לפחית זה דיי יקר לא?)

אשמח להמלצות / עצות , גם לגבי הרעיון בכללי וגם לגבי הצבע.

נ.ב אני עדיין לא מצליח למצוא שום אביזרים לרכב , ניקלים למינהם ושטויות כאלו , איבי פשוט לא מוצא ומה שכן לא נשלח לארץ (help me!).

תודה רבה לכלום :)

2017 Type R

פורסם

אדום וירוק מתאים רק בסלט, מחוצה לו זה בין השילובים המכוערים שיש.

בגלל שהצבע של הרכב שלך כשלעצמו בולט, הפעם הייתי הולך על שחור סטנדרטי.

תאבת אם ממש בא לך להתפרע, זרום על הפלסטידיפ הכתום.

יהיה מגניב.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה , דווקה חשבתי שאדום מאט יכל להיות ממש נחמד , שחור זה דיי רגיל ולא ממש מיוחד , אבל אני כן מבין את העניין שהצבע זוהר וזה לא הכי מתאים.

בכל אופן אשמח לעוד תגובות.

כמו כן הנה תמונה של הרכב.

esa8uhum.jpgquty5yha.jpg

2017 Type R

פורסם

מצטרף לשאלה שמעלי:

*כמה פחיות צבע צריך לקנות? 2 יספיקו?

*לפני צביעת הצבע (צהוב למשל) צריך לשים שכבת פלסטידיפ לבנה כבסיס?

*אפשר להזמין את הספריים האלו מחו"ל במחיר יותר זול מ 110 ש"ח שבארץ?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

דני , הכל חוץ משחור נראה לי ממש לא מתאים.

אשמח לעוד שילובים אפשריים כמו כן שוב פעם יש מאיפה להזמין שיצא יותר זול ?

תודה.

2017 Type R

פורסם

לא רוצה להשמע גס, אבל אתה יכול באותה מידה לעבור על פלטת צבעים ולבחור לבד במקום שיזרקו לך המלצות לכל צבעי הקשת.

בקשר להזמנה:

להזמין מחו"ל לא ניתן, אין משלוח אוירי של פחיות כימיקלים מכל סוג שהוא.

ולא תמצא שום מקום שמעביר את המוצר במשלוח ימי.

אתה יכול לחפש את התחליף הסיני (לא זוכר את שמו) שאותו ניתן להזמין מאתרים כמו aliexpress, זול יותר עם משלוח ימי.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

לדעתי אם הייתי צובע גאנטים בפלסטידיפ הייתי הולך על צבע זוהר משהו ניגודי בולט ומשוגע.

סתם דוגמה משהו כזה זוהר בולט, לך לפי הטעם שלך חפש תמונות באינטרנט ותיראה מה מתאים לך.

IMG_0685-1.jpg

פורסם

תודה לכולם , אני חשבתי על אדום כי זה הכי ניגודי שיש ואמור להיות בולט , הבעיה היא שלא ראיתי שום רכב ירוק עם גלגלים צבועים :/

לכן אני מחפש המלצות , כמובן שאני יכל לעבור על הצבעים ועשיתי זאת , יכל מאוד להיות ששילוב שאני בכלל לא חשבתי עליו יתן תוצע טובה.

ושוב תודה לכולם.

2017 Type R

פורסם

אני צבעתי את הג'נטים בפלסטידים שחור (רכב לבן).

4 פחיות.

כל פחית סביב 90 ש"ח. חפשתי באתר של פלסטידיפ חנות בפתח תקווה (לייד הבית) והמחיר שלו היה טוב... הספקה לתעשיה בועז-עופר בע"מ באריה שנקר 6

נקודות מכירה

דרך אגב, יש גם מבחר של צבעים זוהרים.

• תוכן חדש...