Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 45K

matan-b
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופר מיני? משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זאת קטגורית הסופר מיני.

1-דייהטסו סריון,רכב אמין,די זריז יש מגוון גדול ביד 2,רובם ליסינג/השכרה,מה שיאפשר לך לרכוש רכב יחסית חדש.

2-סוזוקי סוויפט,רכב זריז לקטגוריה אך בעל תא מטען קטן,אמינות טובה,מאט פחות חסכוני מהסריון.

3-I20 בכזה מחיר תהיה יוצאת השכרה/ליסינג,הרכב מגיע די מאובזר גם בגירסה הבסיסית,אמינות טובה,תא מטען גדול יותר מאשר בסוויפט.

4-פיאט גרנדה פונטו,היא תהיה הכי חסכונית תודות לגיר הרובוטי,אבל פחות נעימה בנסיעה בעיר למשל,כי הגיר לא חלק כמו אוטומט רגיל,הרכב מאוד בטיחותי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה!

כרגע הסריון נשמעת הכי טובה - מחיר, דלק, ביצועים וכו'.. הבעיה היחידה שאני לא אוהב איך שהרכב נראה.

הרכב מיועד לנסיעות יומיות( כ60 קילומטר) מיבנה לת"א. על איזה רכב אתה היית ממליץ מבין הארבעה שרשמת?

אגב, ראיתי את הפיאט 500 שחורג טיפה מהתקציב, אבל עדיין אפשרי מבחנתי. מה אתה אומר על הרכב?

פורסם
תודה רבה!

כרגע הסריון נשמעת הכי טובה - מחיר, דלק, ביצועים וכו'.. הבעיה היחידה שאני לא אוהב איך שהרכב נראה.

הרכב מיועד לנסיעות יומיות( כ60 קילומטר) מיבנה לת"א. על איזה רכב אתה היית ממליץ מבין הארבעה שרשמת?

אגב, ראיתי את הפיאט 500 שחורג טיפה מהתקציב, אבל עדיין אפשרי מבחנתי. מה אתה אומר על הרכב?

הייתי מציע לך לבדוק את הפיאט גרנדה פונטו ידנית או פיאט איבו גם ידנית :)

• תוכן חדש...