Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שקניתי את הפונטו שלי (2000 S60) התחלתי לשוטט בפורומים פה ובמועדון פיאט.

המצב החיצוני של הרכב רע, ואין לי כרגע את הכסף כדי להתחיל ולתקן כל מיני דברים גדולים,

לכן החלטתי לשדרג לעצמי את פנים הרכב, במחיר זול ובעבודה עצמית כמה שאפשר.

במהלך החיפושים נתקלתי בפרוייקט להחלפת הדיפון בדלת, ומיד היה לי ברור שאני עושה משהו כזה מתי שיתאפשר לי.

את הרכב קניתי עם זוג רמקולים קומפוננט שהיו מוברגים לדלת בצורה מאוד בסיסית, ולאחר שאחד מהם החל להתנתק ממקומו החלטתי שהגיע הזמן.

לגבי המשענת יד, יום אחרי שקניתי את האוטו הלכתי לקנות כוס קפה, ורק אז הופתעתי לגלות שאין איפה לשים אותה...

אחרי שבדקתי עלויות של משענות יד החלטתי לנסות ולעשות אחת לבד, מודה שסופר נהניתי מהעבודה.

מקום לקפה אמנם עדיין אין (מחכה שיגיע מתקן מתקפל מDX), אבל תא אחסון יש גם יש!

חומרים/עלויות:

בד דמוי עור - 85 שקלים לקצת יותר מ2 מ', בתכנון גם להחליף את הדיפון לדלתות האחוריות.

פחית דבק מגע - הום סנטר 15 שקלים

עצים - 10 ש' שאריות מנגרייה + למשענת יד - מדף ישן בבית שהקריב את עצמו למטרה טובה

מתקן מתקפל לכוס קפה - 20 ש"ח מדיל אקסטרים.

כל השאר אלתורים ממה שיש בבית - ברגים, צירים לתא אחסון, מברשת וכו'.

והנה התמונות.

dmmqf25ynmyi.jpg

ynfyywtktx4m.jpg

42ocmzwqdgjm.jpg

mwimmrnltjhn.jpg

mni3g2iouytz.jpg

ומשענת היד

tnek4nmq3my3.jpg

w4zumyxy1mmy.jpg

mnwgzzgfjoue.jpg

qhu5mnjj0dzl.jpg

זהו, מקווה שנהניתם

אשמח לשמוע תגובות, הערות, שאלות וכו' :)

בנוסף, למי מכם שיש הצעות לפרוייקטים הבאים.. אשמח לשמוע

מתן

פורסם

הדיפון של הדלת נראה לא רע, קצת קשה לי לדמיין איך המשענת המאסיבית הזאת תיכנס בן שני המושבים וגם אם היא לא תיהיה כזו גבוה שתוכל להושיב ילד בן 5 באמצע .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

הפוד לרמקול נראה לא רע.

הייתי מציע לשים אותו בצד השני של הדלת, כלומר כמה שיותר קדימה.

כמובן שצריך לפתוח חור בדיפון ובפח הדלת, ולסגור את הקיים מאחור, אבל השיפור בשמע שווה את תוספת ההשקעה.

מתחדשת*

פורסם

מסכים שהפוד עדיף בצד הקדמי, אך לצערי יש שם את מנגנון החלון הידני. בעתיד אני שוקל להתקין קיט של חלונות חשמל, ואז העברת הרמקולים תתאפר. סה"כ אני מאוד מרוצה מרמת השמע.

יכול להיות שהתמונות מטעות והמשענת נראית מאסיבית, אבל כמובן שבגלל שהכול הום מייד אז מדדתי כל פרט ופרט.. מבחינתי הגודל שלה מושלם, נכנסת בין שני המושבים ממש במדויק, עד רמה שלא צריך לקבע אותה לרכב בגלל שאין לה לאן לזוז.

במהלך הסופ"ש הזה אני מתכנן לשפר לה קצת את הריפוד (בצד הפנימי הלא מרופד), ולהתקין את מחזיק כוס הקפה שהגיע בדואר. אוסיף תמונות עדכניות כשיתאפשר :)

את הבד קניתי בחנות שנקראת LENO בתל אביב, רח' מוהליבר (צמוד למדרחוב נחלת בנימין), מחיר כ35 ש"ח למטר רוחב (אורך הגליל הוא בכל מקרה 1.50).

מידות מדוייקות אני לא זוכר, אבל קניתי כ2.5 מ' שהספיקו לי לארבע הדלתות ברכב + משענת היד + נסיונות ולא מעט טעויות של ההתחלה.

• תוכן חדש...