Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת כיור במבטבח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

נסדק לנו הכיור במבטבח ואנחנו צרכים להחליף אותו.

איתרתי את הדגם המדוייק שיש לנו ובימים הקרובים ככל הנראה אנחנו נזמין את אותו הדגם. הכיור הוא מסוג סיליקווארץ בהתקנה שטוחה.

ביררתי על עלות החלפת הכיור והיא עומדת על בין 500 ל700 ש"ח אצל איש מקצוע.

חשבתי אולי לחסוך את הכסף הזה ולעשות את ההחלפה לבד. בדקתי מה עליי לעשות, ואני צריך לפרק את הסיפון והברז שזאת עבודה של חצי שעה לכל היותר (עשיתי זאת בעבר). הדבר היותר מטריד אותי והוא שליפת הכיור בלי לפגוע בשיש. אני חושב שהכיור יושב על סיליקון האוטם ומונע ממים לטפטף למטה ומחזיק את הכיור במקום.

רציתי לשאול כמה קשה לשלוף את הכיור החוצה (את העבודה יעשו שני אנשים) ואיך עושים זאת?

והאם יש לכם טיפים נוספים לפני שאני מתחיל את תהליך ההחלפה?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

לידיעתך, חלק מהכיורים הנ"ל באים במידות שונות מאחד לשני, בהנחה שהכיור הגיע באותו מידה אז זה לא בעיה להחליף אותו מה שצריך לעשות: זה לשבור את הכיור הקודם, לנקות טוב, ולהדביק את החדש עם סופר 7.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

מסכים שזו לא עבודה לעשה זאת בעצמך, אך יש לציין שבעבודות כאלה גם בעל המקצוע מודיע מראש שהוא לא לוקח אחריות במידה והשיש נשבר.

כך לדוגמא בהתקנה של ברז קיוסק שעשינו בבית, בעל המקצוע הודיע מראש שאינו אחראי לכל שבר שיהיה בזמן הקידוח.

בסופו של דבר לשיש שלום, כאמור אין תחליף למקצוען שזו עבודתו.

פורסם

כל כיור הוא במידה שונה. החור בשייש נעשה שהכיור חייב להיות בשטח.

של איזה חברה הכיור? רוב הכיורים היום הם סיליקוורץ וסיליגרניט

בכמה הציעו לך את הכיור? אתה מוזמן לדבר איתי מחר אבדוק לך עלות כיור ואולי יש לי במלאי 0504070969

פורסם
כל כיור הוא במידה שונה. החור בשייש נעשה שהכיור חייב להיות בשטח.

של איזה חברה הכיור? רוב הכיורים היום הם סיליקוורץ וסיליגרניט

בכמה הציעו לך את הכיור? אתה מוזמן לדבר איתי מחר אבדוק לך עלות כיור ואולי יש לי במלאי 0504070969

תודה, שלחתי לך ה"פ.

פורסם

מקווה שזה יעזור לך. אין לי ניסיון בהחלפת כיורים, כך שאני לא יודע עד כמה המידע המופיע בסרטון נכון לגבי הארץ, אז קח את זה בעירבון מוגבל...

[video=youtube;uJSF0zz-2AE]

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

טיפ למי שייש כיורי סיליקוורץ. אין לישפוך מים רותחים או שמן .הטראומה שהכיור מקבל גורם לסדק או במקרה הטוב לפיצוצים בציפוי

יש כאלה שמכניסים דברים קפואים לכיור (עוף למשל) ושופכים מים רותחים גם פה יש סיכוי טוב שהכיור יקבל סדקים

כיורי סיליקוורץ סופגים תבלינים וניהיה כתמים. יש לסגור את הרשת ולמלא את הכיור בכלור או אקונמיקה למספר דקות. בדרך כלל שהכיור מסוג איכותי ,הכיור חוזר לצבעו המקורי

• תוכן חדש...