Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון החלה בעיה באוטו כאשר אני מניע היום זה קרה בפעם השלישית אז החלטתי לנסות להבין מה הבעיה ראשית נתחיל האוטו הוא פולקסווגן ג׳טה מודל 2007

מצבר חדש מקורי הוחלף לפני שנה נדלקה נורית טיפול 90K.

אני שם קוד מכניס מפתח נותן לכל הנורות לכבות מניע האוטו כמעט מניע ואז מפסיק שוב פעם עושה קוד שוב פעם מנסה אותו הדבר.. מכבה מדליק שוב נותן כמה שניות עוד פעם מחכה של הנורות יכבו ומניע הפעם הצליח הרמתי מכסה מנוע הסתכלית על החיבורים של המצבר מנקודת המבט שלי הכל נראה מחובר היטב.

קבעתי תור לטיפול מאחר וגם ככה אני צריך לעשות טיפול בעוד 600 קמ למחר אצל המוסך המורשה

שאצלו אני מטפל בדרך קבע.

מי יכול להסביר לי בבקשה מה הבעיה ?

תודה רבה ויום טוב.

"ונהגתה לרעך כמוך"

פורסם

תוכל לציין את נפח המנוע?

דיזל?בנזין?

האם יש סטרטר באופן רציף ללא התנעה?

כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר:roll:

פורסם (נערך)
תוכל לציין את נפח המנוע?

דיזל?בנזין?

האם יש סטרטר באופן רציף ללא התנעה?

1600 בנזין

כשאני מניע אני שומע שהוא מנסה להניע וכמעט לפני שהוא מניע הוא מפסיק ( הרכב היה קר )

בדרך כלל הוא מניע בנגיעה

עריכה אחרונה על ידי Danielnz

"ונהגתה לרעך כמוך"

פורסם

לפי מה שאתה מתאר מנסיוני ישנה ככל הנראה בעיה עם הקודנית.

אך לפני זה הייתי מחבר את הרכב לסורק תקלות לבדוק אם ישנו איזשהו כיוון למקור הבעיה

גש למרכז שירות לאתר את התקלה

כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר:roll:

פורסם

אני גם חשבתי ככה ואני שמח שאתה מאמת את זה. דרך אגב הוחלפו הכפתורים של הקודנית לפני שנה וחצי כי היו כפתורים שכבר לא נלחצו.

בכל מקרה אני מחר עושה טיפול אז תתבצע סריקה כחלק מהטיפול.

אולי אתה יכול להמליץ לי על קודנית ?

תודה.

"ונהגתה לרעך כמוך"

פורסם
האם יתכן שהבעיה במצבר ?

יתכן שהוא ממש גבולי, ואז כשמנסים להניע המתח יורד מהמתח המינימלי הדרוש, ולכן הקודנית "מתאפסת" כל הזמן.

אני בספק אם הבעיה מהמצבר כי רכשתי אותו לפני כשנה אותו אחד שהיה לפני שהחזיק 6 שנים זה מצבר מקורי מהמוסך המורשה

אבל בכל זאת היום אני יכנס לטיפול ואני יעדכן

"ונהגתה לרעך כמוך"

• ספונסר פורום
פורסם

התקלה הזאת יכולה להגרם גם מלכלוך שהצטבר בבית המצערת,דבר שגורם לחניקת אויר .אם תרצה אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה מקצועית ללא תשלום .תוכל גם לקבל טיפול יותר מקצועי ובמחיר יותר טוב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
עדכן אחרי הכניסה למרכז שירות

יום טוב.

אכן גם בעל המוסך אמר לי שרוב הסיכויים זה מהקודנית ואמר לי במידה והדבר ממשיך להתחיל ממנה ולהתקדם הלאה.

"ונהגתה לרעך כמוך"

• תוכן חדש...