Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה שירים של muse אולי, זה לא בדיוק כלים קלאסיים אבל הם מכניסים שמה המון צלילים מיוחדים והרבה מנגינה ולא רק צעקות כמו POP אמריקאי של השנים האחרונות...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אם כבר פופ שמשלב כלים אקוסטיים, למה לא Balkan Beat Box?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הדוגמא שנתת היא שיר פופ עם ביצוע שכולל קצת כלים "קלאסיים" (ליתר דיוק ההפקה והעיבוד, כי כינורות מסומפלים תשמע בהרבה קטעי היפהופ וכו').

זה לא קלאסי עם נגיעה מודרנית כהגדרתך - זה מודרני עם נגיעה קלאסית.

כמי שלא נמשך כלל לרוב המוזיקה הקלאסית, אני התחברתי מאוד למלחינים סובייטים של תחילת המאה הקודמת - במיוחד אצל חצ'טוריאן יש משהו - גם בסימפוניות, גם ביצירות לבאלט - שלדעתי כל אוהב מוזיקה, גם פופ / רוק לסוגיהם, יתחבר אליו. גאון עם חוש קצב מאוד מודרני. תנסה ותופתע.

חצ'טוריאן לא גאורגי? :o

אני מכיר כמה מהיצירות שלו, זה לא משהו שהייתי שומע באוטו.

ניסיתי כמה פעמים לשמוע מוזיקה קלאסית באוטו, לרוב חטפתי עצבים. (ובבית אין לי בעיה לשמוע)

על הכביש רק רוק כבד או שלמה ארצי/שלום חנוך/כנסיית השכל וכאלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
חצ'טוריאן לא גאורגי? :o

אני מכיר כמה מהיצירות שלו, זה לא משהו שהייתי שומע באוטו.

ניסיתי כמה פעמים לשמוע מוזיקה קלאסית באוטו, לרוב חטפתי עצבים. (ובבית אין לי בעיה לשמוע)

על הכביש רק רוק כבד או שלמה ארצי/שלום חנוך/כנסיית השכל וכאלה.

ארמני, אם כבר.

מוזיקה קלאסית מתאימה לפקקים של הבוקר. לנהיגה בכביש פנוי, מן הסתם, יתאים משהו קצבי יותר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תודה לכולם על העצות והשיתוף ...

לא מצאתי משהו נוסף ממה ששלחתם, אולי הסיבה שמאד התחברתי אל השירים שלה בגלל השילוב המושלם(בעניי) בין כינור לבאס נעים.

אפילו הזמנו כרטיסים להופעה שלה בסן פרנסיסקו ב 17 במאי.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

באמת קשה להמליץ על מוסיקה שאתה לא נוהג לשמוע :-)

עוד ניסיון: יש סגנון כזה של מוסיקת פופ-קלטית (celtic),

גם מלודי עם נוכחות בולטת של כינורות על בסיס מקצבי דאנס למיניהם.

לצערי אני לא יכול לעזור עם שמות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קודם כל:

https://www.youtube.com/watch?v=eMmKrSKPN9c

מעבר לזה הנה רעיון, חפש הופעת לייב של the corrs בצינור, אולי תאהב.

בנוסף - איגור פרסניאקוב עושה קאבארים אקוסטיים מגניבים מאד, לא יודע אם זה ממש הכיוון - אבל בלי קשר שווה להכיר, הבנאדם גאון מוסיקלי:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)
לנהיגה בכביש פנוי, מן הסתם, יתאים משהו קצבי יותר.

הזכרת לי את GRAN TURISMO 2 כאשר הוא רק יצא לפלייסטיישן 1. הייתי בן 8, וזה היה המשחק הראשון שלי. אח היו ימים.

[video=youtube;Qq-I4orlEhE]https://www.youtube.com/watch?v=Qq-I4orlEhE

והנה הגרסה מתוך המשחק. הקטע הטוב מתחיל מ-01:15

https://www.youtube.com/watch?v=3V0D0I2mwjE

אתה לא יודע מה גרמת. אני עכשיו הולך להוריד אימלטור של פלייסטישן 1, ולהוריד גראן טוריסמו 2. היו בו המון אפשרויות מעניינות, והוא היה סימולטור נהיגה קשה ומעניין.

ואיזה מכוניות היו שם: אקורה NSX, אלפא GTV 3.0, לוטוס אליז, מיני קופר דור ראשון, לנצ'יה דלתא איטגריל, פליימות' סופרבירד וזה רק מה שאני זוכר.

כל המוכניות של שנות ה-90. הולך להיות סופ"ש מעניין.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני חבר בקבוצה בשם פרוגיסטאן בפייסבוק (קבוצה ישראלית של רוק מתקדם, למי שמתעניין), אז שיתפו שם דבר כזה:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

וואו ,מעולה

תודה רבה

בהחלט זה הכיוון

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תוכן חדש...