Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי תותח מים שמתחבר לצינור גינה עם כלי לסבון. השאלה שלי איך אני מקציף את האוטו כמו הסרטונים ביוטיוב, צריך סבון מיוחד וכמה סבון צריך לשים האם צריך למלא את הכל בסבון או לשים רק טיפה?

1336644052607.jpg1336644052856.jpg

[video=youtube_share;pUkhoAAmB60]

אני מבין שזה לא יהיה כמו בסרטון אבל עדיין כמה שיותר קרוב.

תודה מראש.

פורסם

לפי דעתי אתה צריך למלאה את הבקבוק הקטן בסבון לרכב לא מדולל כי המכשיר "שואב" סבון מהבקבוק והלחץ של מים מקציף. אתה צריך לשחק קצת איתו ולקוון את זרימת המים.

פורסם

אתה לא יכול להקציף עם המכשיר הזה כמו בסרטון. הלחץ בצינור גינה זה מקסימום 5 באר, ובסרטון משתמשים בגרניק שמוציא 100 באר לפחות.

המקסימום שתקבל זה מים עם סבון.

תסתכל על הצד החיובי - אף אחד עדיין לא הוכיח שקצף שלג מנקה יותר טוב משמפו רכב סטנדרטי עם מים. זה בעיקר בשביל הכיף של לכסות את הרכב בשלג לבן.

מקווה שלא הוצאת על המכשיר הזה יותר מדי

פורסם

חח מצטער להגיד לך אבל זה לא יותר טוב מרובה גינה עם עוד איזה תוספת נחמדה של מיכל סבון.

אם כבר יש לך צינור זה אומר שיש לך מקור למים וכניראה גם לחשמל.

יש היום מכונות מקצועיות שמספקות מעל 100 באר ועושות עבודה לא רעה בכלל באחלה מחיר.

אני קניתי את זאת ממש ליפני כמה ימים, והיא אחלה.

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-LAVOR-JD-120/pi1OT4F1B222#speclinksbox2

פורסם

1+, קניתי גם מכונה כזאת באייס והיא עושה עבודה מעולה בשביל שטיפה ביתית. צריך רק לקנות מקציף וזה יהיה מושלם.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

קניתי את זה מאיזה אתר פה בארץ כולל משלוח עלה לי 100 ש''ח הם אומרים שהזרם יותר חזק. אני מחפש פשוט לחסוך את הדלי עם הסבון ככה שזה נראה לי עושה את העבודה.

פורסם

כניראה קניתה את זה מוואלהשופ, ראיתי את זה שם במחיר שאתה אומר כולל משלוח.

הדבר הזה גם לא ממש חוקי כי הוא לא חסכוני במים, וזה נחשב כאילו אתה שוטף את הרכב עם צינור גינה.

למרות שאף אחד לא יגיד לך על זה כלום אבל עדיין אסור לשטוף את האוטו עם צינור גינה ומים זורמים רגיל.

חבל שלא קניתה כבר את הדבר האמיתי בעוד 250 שקל.

פורסם

תקנה SNOWFOAM ותמלא את הכוסית,תבריג את הכוסית מלאה חזרה למכשיר ותזיז את הידית בצד למצב שהוא "שואב" את החומר מהכוסית

זה יעשה קצת קצף,כמובן לא כמו הבדר האמיתי,אבל זה יעשה בכל זאת משהו.

פורסם (נערך)

pashok.tr

לפי מה שאני יודע כבר מותר לשטוף את הרכב עם צינור.

מאיפה אני קונה את

SNOWFOAM ?

והאם צריך סבון מיוחד?

במתקן שיש לי אני צריך לשים רק סבון או סבון עם מים?

עריכה אחרונה על ידי tom708
פורסם

קונים באיביי כי אין בארץ, זה לא זול זה כמעט 200 ש"ח.

צריך סבון עם ריכוז גבוהה שיוצר הרבה קצף, במתקן צריך לשים סבון לפי הצורך ומעט מים חמים.

ככה אני עושה, אני משתמש בMR.PINK וזה עושה אחלה עבודה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

שוב לא רוצה לבאס אבל לא ניראה לי שיצא ממש קצף מהמיכל הזה, אתה לא יכול לקנות מקציף לא מקורי שמתחבר למכונות כמו לבור או קארצ'ר, אתה יכול רק לנסות סבון מקציף כמו מר פינק למשל.

אני ניסיתי כבר עם סבון כלים פרי, ואם הכמות הנכונה המקציף ידע גם לעשות מהסבון הזה קצפת יפה, הבעיה שפרי זה לא סבון איכותי שמיועד לשטיפת רכבים

אבל אני הולך להשתמש בו בקרוב כי נגמר לי הסבון המיוחד לשטיפת הרכב, או שאני השתמש בעצם בנוזל וואקס זול שקניתי בעבר, גם יתאים.

פורסם

סתם גימיק שמערבב את המים עם סבון :/ .

באותה נימה אתה יכול לקחת את הפיה של הצינור (יציאת מים ) , לעקם אותה טיפה כך שהמים יצאו בלחץ, ומעל הלחץ למזוג באיטיות שמפו.

אתה מקבל את אותו האפקט .

• תוכן חדש...