Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים יקרים,

ברשותי הרכב פיג'ו 306 xn משנת 1998 מנוע 1400.

השאלה שלי היא על פעילות הונטות ברכב, ואני בטוח שהנושא נטחן אך לא מצאתי מידע שהועיל לי גם לאחר חיפוש נרחב.

המזגן אצלי הוא של אלכס אוריגינל(כבר פתחתי שרשור כי לא הצלחתי למצוא אותו, מה שהתברר שפשוט נעלם כפתור ההפעלה, אך כרגע זה לא חשוב, רק העובדה שכרגע אני לא אוכל להדליק מזגן כדי לבצע בדיקה כזו או אחרת על הונטות).

השאלה שלי אם במערכת כזאת, עם מזגן שהוא לא מקורי, האם שני הונטות צריכות להיכנס לפעולה לאחר הגעה לטמפ' של 97 מעלות לדעתי(וזה המהירות הראשונה) ואם לא אז כיצד זה פועל?

ערב טוב!

פורסם

לא משנה מי הרכיב את המזגן, בכל מקרה וכמעט בכל רכב שתי הוונטות עובדות.

תמיד יש יוצא מן הכלל ויש איזה רכב שאצלו רק וונטה אחת תעבוד.

בפג'ו ממה שלי יצא להכיר (בין 306 עד ברלינגו) שתי הוונטות צריכות לעבוד כשהמנוע חם. (או בטמפרטורת עבודה)

 

פורסם

הבנתי. אז זה לא קשור למזגן העניין של ונטה אחת או שתיים, פשוט אני בטוח ששמעתי פעם מאיזה מוסכניק שאמר ש"הונטה השנייה נדלקת בפעולת מזגן" וזה לא היה לי כל כך הגיוני כי יוצא שרק חצי מהמנוע מקורר בפעולה של ונטה אחת.

×
×
  • תוכן חדש...