Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שלום.

החלטתי לחרוג ממנהגי הארבע-גלגלי ולטעום קצת מעולמכם, בתקווה שאחר כך

אהיה מסוקס יותר, חזק יותר, מהיר יותר, ואדבר על עצמי בגוף שלישי בפורומים :wink:

בקיצור, איפה אני עושה רשיון עד 500, באיזור פתח-תקווה, רמת-גן, וכו'?

תודה על כל עזרה :-)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
שלום, שלום.

החלטתי לחרוג ממנהגי הארבע-גלגלי ולטעום קצת מעולמכם, בתקווה שאחר כך

אהיה מסוקס יותר, חזק יותר, מהיר יותר, ואדבר על עצמי בגוף שלישי בפורומים :wink:

בקיצור, איפה אני עושה רשיון עד 500, באיזור פתח-תקווה, רמת-גן, וכו'?

תודה על כל עזרה :-)

אני הוצאתי רשיון לפני מספר שנים אצל "בית ספר לנהיגה דודו" (נדמה לי שזה היה השם...) -

הוא נמצא מול כפר המכביה בר"ג. היה סביר, אין תלונות מיוחדות, וגם לא שמעתי תלונות מאנשים

אחרים שלמדו אצלו (תצפה ללמוד לעבור טסט, ולא ללמוד לרכב).

עומר.

(אגב, מכיוון שהתחלת עם WRX, ומשם עברת לגולף GTI - אני טוען שהצעד הבא הוא לא דו"ג, אלא

משהו בסגנון סקודה סופרב או אודי A6 :-P. אם אתה בכל זאת מתעקש על דו"ג, רק Goldwing).

פורסם

בפ"ת . מורה בשם גיל 0522722773 . בחור צעיר (לא מהמורים הגריאטרים..) רוכב בעצמו על XR . מורה מדהים.

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

• תוכן חדש...