Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אחרי שהשקעתי המון המון כסף על הדיהוו רייסר שלי מנוע חדש בולמים בלמים צבע גיר ומה לא, איזה 17 אלף שקל לא כולל הרכב ואחזקתו. (נ-מ-א-ס-!)

ונגמר לו הטסט השבוע ואנ'לא רוצה לחדש, אני רוצה להחליף. אני כבר הרבה זמן שמתי עין על סוזוקי סמוראי, שהרבה חבר'ה שיש להם או היה להם המליצו עליו בחום, רכב אמין אבל חלקים יקרים.

המליצו לי ללכת על הטנדר של סובארו 4*4 1800 או 1600

מבחינת אמינות שניהם אמינים, אפילו הסובארו יותר, יש לה הרבה יותר כוח ואחיזת כביש.

מה שגורם לי להתלבטות זה שהיא בעלת 2 מקומות ישיבה. (נהג ונוסע)

מצד אחד אני מחלק עיתונים ועובד גם עם ציבור (הרבלייף), ואני עתודאי עכשיו, ככה שאין לי צורך ב 5 מקומות, אבל לפעמים כן צריך.

בכל מקרה תעזרו לי להחליט ומי שיכול לספר לי יותר על הסובארו מבחינת אמינות, כוח, ויכולת שטח בהשוואה לקרנף הסמוראי.

תודה.

כפיר

נ.ב

אם אתם מכירים מישהו שמוכר טנדר סובארו 4*4 עדיף 1800 במצב טוב שיודיע לי בבקשה בהודעה פרטית.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ראשית טנדר סובארו מגיע גם בגירסת 4*4 - ורק עם 2 מקומות (אלא אם אתה מתייחס ליכולת לשבת בארגז האחורי כמקומות נוספים).

אם 2 מקומות מספקים אותך אזי טנדר שכזה (ורצוי דווקא פתוח - הוא יותר חסכוני בדלק ויותר קל לתימרון) יכול לספק אותך היטב. ראוי לציין כי גרסאות ה-4*4 סובלות במידה או אחרת מבעיית זמינות חלקים להבדיל מטנדר רגיל (טרנספר, תמסורת אחורית ועוד חלקים ספציפיים).

לעניין יכולת העבירות - הסובארו מיועדת לנסיעה בשבילים ולא לנסיעת שטח אגרסיבית (סובלת ממרווח גחון נמוך). הסמוראי הוא גיפ' אמיתי - ויכולותיו בשטח מוכחות (כמובן באם יש לך נסיון בשטח).

באם תחפוץ בסובארו טנדר 4*4, במצב סביר מינוס, אני אוכל להפנותך לאדם שמעוניין למכור אחד.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

תביא בחשבון שסמוראי הוא אחד מהרכבים שוברי העצמות ביותר על הכביש, אתה תרגיש אם עברת על הצד של העץ או הפלי במטבע ששוכב על הכביש :)

מבחינת יכולת שטח - הסמוראי מדהים. נקודה. גם בידיים של נהג לא מיומן אפשר לעבור איתו במקומות שרכבים חדישים שעולים פי מאה ויתר ממנו לא יעברו. הסובארו פחות מיועד לשטח קשה (אבל ביידים של נהג טוב או פשוט חסר רסן, כמו הבדואים גם הוא צולח כמעט הכל).

הסמוראי פחות בטוח בכביש (בסיס גלגלים קטן, הנעה אחורית אם אני לא טועה, מרכז כובד גבוה) ואם אתה ממילא נוסע רוב הזמן לבד או עם בן/בת זוג - קח טנדר סובארו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הנה פתרון פשוט

- סמוראי.

למה?

כי אין מצב בעולם שאתה מוצא טנדר סובארו 4*4 שמשלב מצב סביר והסכמת מכירה של בעליו.

רון.

-למצוא טנדר סובארו טוב זה כמו למצא סקסו VTS - אתה מוצא אותם רק אחרי שהם עברו להתגורר בפירוקיה-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ממש לא, הרבה מוכרים טנדרים כאלו 4*4.

אני לא צריך רכב בשביל שטח שטח סלעים דיונות וכדומה, אני צריך בשביל החול של היים קצת בוץ אחרי הגשם קצת עפר, והנעה כפולה יחד עם הנאה :-P

נראה לי שאני ארכוש את הטנדר, ואם אני ארצה לנסוע עם חברים אני יקח את הרכב של אחד ההורים.

תודה

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...