Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב - פיאט בראבו

שנה - 2000

נפח מנוע - 1600

גיר - ידני

ערב טוב,

רציתי להתייעץ אתכם לגבי מספר דברים שלאחרונה קראו לי ברכב, ואשמח לקבל את דעתכם בנושא, כי אני לא בדיוק מבין מה קורה עם הרכב.

אז ככה -

לפני בערך חודש וקצת (פלוס מינוס) אבא שלי התקשר אליי לאחר שלקח את הרכב שלי, ובהמשך לאחר שמילא שמן ונסע שוב, נעצר הרכב, ובהמשך הונע באמצעות מצבר נייד (אם אני לא טועה).

אבא שלי הצליח להגיע עם הרכב עד הבית, אך הרכב בהחלט לא נשמע טוב.

נשמעו דפיקות מהרכב בזמן שהמנוע פעל, לפעמים האוטו כלל לא נדלק, וכשנדלק, כפי שהסברתי, נשמעו דפיקות ורעש לא תקין.

לפי מה שהבנתי מהבחנות של כמה אנשים שהתייעצתי איתם, זה משהו בקראנק, והבנתי שלא מטפלים בזה כל כך ושיש צורך במנוע. (אני באמת שלא מבין בתחום הזה יותר מידי.)

לאחר כמה ימים קניתי רכב דומה, פיאט בראבה, עבור החלקים, כדי להעביר את המנוע מאותו רכב לרכב שלי. (לאחר שהתייעצתי עם קרוב שלי, והבנתי שיש כאן פוטנציאל לחסוך.)

בהמשך שני הרכבים נגררו למוסך מסוים עבור אותו תהליך, ואני המתנתי.

הרכב היה בערך חודש באותו מוסך, היה לא קל לפי מה שהבנתי מהבנאדם שתיקן לי את הרכב. פעמיים הגעתי למוסך במטרה להוציא את הרכב לאחר שהבנתי שהוא מתוקן, אך חזרתי ללא הרכב מפני שהוא עדיין לא היה מתוקן, ועשה רעשים, גם לאחר החלפת המנוע. כמו 'באקפיירים', כאילו הרכב סתום, הרכב לא סוחב טוב ולפעמים גם היה נכבה או לא מניע. ולפעמים הרכב היה נוסע בסדר. (בין לבין גם עשו ראש מנוע, למנוע האחר שברכב שלי, כלומר לאחר העברת המנועים.)

בהמשך הרכב עבר למוסך אחר, כאשר הרכב עדיין עם כל מיני בעיות ו/או בעיה, שאין לי מושג מהי, פעם הרכב נוסע לפרק זמן בסדר, ופעם הרכב חוזר לעשות בעיות. לפי מה שהבנתי מאנשים שמבינים יותר ממני בתחום, כשהרכב קר, הוא בסדר, וכשהוא מתחיל להתחמם, הוא מתחיל לעשות בעיות.

הרכב כבר הגיע למוסך שלישי, שלפי מה שהוסבר לי ממי שנהג עליו שהרכב נסע שעתיים בסדר, ולאחר מכן שוב התחיל לעשות בעיות.

לפי מה שהבנתי כרגע, חושבים על להחליף מחשב.

*בעיות מוכרות שזכורות לי שהרכב עושה - 'באקפיירים', מרגיש חנוק כאשר נותנים גז, לפעמים נתפס ונוסע בסדר ולפעמים מקרטע, לפעמים לא מניע וצריך לתפוס אותו עם הקלאץ' והגז כדי שהרכב יתחיל לזוז פחות או יותר ושלא יכבה. רעשים כאלה לפעמים כשהרכב נוסע, לא ברור לי מהיכן מגיעים.

אני מצטער אם זה קצת מבולגן ו/או לא מובן, אני באמת לא ממש מבין בתחום ומספר לכם מה שהבנתי.

מה דעתכם על הסיטואציה? מה נראה לכם הבעיה?

בתודה,

Utensil.

• תוכן חדש...