Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא גולייטה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאוקיי כמו שכנראה שמעתם האלאפא גולייטה החדשה הגיעה לישראל , וזה די החלום שלי לקנות אחת בשנים האחרונות .. והדגם החדש שיפר את כל מה שלא הייתי מרוצה מהקודמת - איכות חומרים ובידוד רעשים .. מישהו שמבין - כמה באמת שיפרו את הבידוד ?? וכמה נוראית היא תהיה למשפחה (המרווח מאחור ) ..

פורסם

המרווח מאחור לא השתנה, הוא עדיין מתאים למשפחה עם שני ילדים (תא המטען מרווח - 350 ליטר). בידוד הרעשים הוא מאוד סובייקטיבי, גש לעשות נסיעת מבחן ובדוק האם השיפור עונה על צרכיך.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

התמזל מלך ובדיוק רכשתי השבוע את הדגם הקודם.

אנחנו מסיעים שני ילדים אבל לא בנוחות כמו ברכב משפחתי מלא.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

על הניר באמת שיפרו אבל עד שלא תנסה לא תדע באמת.

תאם לך נסיעת מבחן ותווכח.

אגב הקודמת ממש לא רועשת.

לענין איכות החמרים הדשבורד מכוסה בחלקו הגדול בעור. היתר נשאר כפי שהיה בקודמת.

השיפור המרכזי בפנים הרכב הוא מערכת המולטימדיה החדשה שהופכת את הג'ולייטה מהפחות מאובזרת בקטגוריה לאחת היותר מאובזרות.

פורסם
על הניר באמת שיפרו אבל עד שלא תנסה לא תדע באמת.

תאם לך נסיעת מבחן ותווכח.

אגב הקודמת ממש לא רועשת.

לענין איכות החמרים הדשבורד מכוסה בחלקו הגדול בעור. היתר נשאר כפי שהיה בקודמת.

השיפור המרכזי בפנים הרכב הוא מערכת המולטימדיה החדשה שהופכת את הג'ולייטה מהפחות מאובזרת בקטגוריה לאחת היותר מאובזרות.

הרכב בגרסה המשופרת כל כך יפה :(

פורסם
לדעתי שקטה מאוד (דגם קודם) ובוודאי הרבה יותר שקטה מכל העדר ....

אני לא יודע את ההשוואות בתור אחד שנוהג בסיטרואן c3 הבידוד בה טוב מאוד , שאתה אומר כל העדר מה הכוונה ?

פורסם
אני לא יודע את ההשוואות בתור אחד שנוהג בסיטרואן c3 הבידוד בה טוב מאוד , שאתה אומר כל העדר מה הכוונה ?

תנסה ותבין :)

פורסם

הדגם החדש הוצג לראווה במפגש האלפות בשישי שעבר בקרית אתא. השינויים הגדולים הם הדשבורד החדש עם המסך וההגה בעל עיצוב חדש שפחות אהבתי את החלק התחתון שלו.

קח בחשבון שזה לא דגם חדש אלא מתיחת פנים. לא שונה כלום חוץ מקוסמטיקה והצג שהתווסף.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...