Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קודם כל נרגש להצטרף לפורום!:)

אני אמור לטוס לשליחות בעוד כשנה וקצת. עד כה הסתדרנו בלי רכב- אבל כעת בגלל לידה אנחנו צריכים רכב.

התקציב שלנו הוא סביב ה-50K

ולכן אשתי ואני מתלבטיםבמספר שאלות:

1. איזה רכב (אם בכלל) שווה לקנות מתוך ידיעה שבערך עוד שנה נמכור אותו- מבחינת שמירת ערך, יכולת מכירה מחדש וכד'?
  2. האם שווה לקנות דווקא ממגרש גדול- לאור העובדה שרובם מבטיחים אחריות לשנה?
  3. האם כדאי לקנות רכב יחסית חדש וצמוד לתקרת התקציב או דווקא לקנות רכב זול יותר שירידת הערך שלו תהיה קטנה יותר?
  4. האם יש איפשהו אפשרות לליסינג לשנה בלבד?
  5. אם נקנה ממגרש גדול- האם יש לכם המלצות?

תודה ענקית!

:-)

פורסם

1. אם השיקול זה סחירות אז לך רק על רכב יפני. עם ישראל חולה על רכבים יפניים.

2. אני מאמין שכן, אם האחריות לא מלווה בכסת"חים רבים.

3. אני הייתי משתדל לחסוך כמה שיותר לעת צרה.

לשאר השאלות אין לי תשובות עקב חוסר ידע.

פורסם

השכרה תעלה לך במינימום ₪1500 לחודש, רכב שתקנה ב50K צריך אולי ליישר קו, טסט, וכמובן גם צריך למכור.

בעוד שנה אתה תהיה לחוץ בגלל הטיסה ותהיה מוכן לרדת כמה אלפים רק כדי למכור כמה שיותר מהר, מה שלא מיטיב עם ירידת הערך שתחטוף.

לדעתי האישית חפש משהו פשוט בגזרת ה5~10K כדי לצמצם נזקים.

(דוגמה 1 \ דוגמה 2 \ דוגמה 3)

בהצלחה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בשביל שנה אין טעם לקנות משהו יקר, במילא תהיה לחוץ למכור אותו לקראת הטיסה.

תקנה משהו בכמה שפחות כסף, אקסמפלר שיכול להחזיק עוד שנה על הכביש בלי יותר מדי בעיות, ואז תפטר ממנו לפני הטיסה.

כמה ירידת ערך יכולה להיות מרכב של 10-15K?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
השכרה תעלה לך במינימום ₪1500 לחודש, רכב שתקנה ב50K צריך אולי ליישר קו, טסט, וכמובן גם צריך למכור.

בעוד שנה אתה תהיה לחוץ בגלל הטיסה ותהיה מוכן לרדת כמה אלפים רק כדי למכור כמה שיותר מהר, מה שלא מיטיב עם ירידת הערך שתחטוף.

לדעתי האישית חפש משהו פשוט בגזרת ה5~10K כדי לצמצם נזקים.

(דוגמה 1 \ דוגמה 2 \ דוגמה 3)

בהצלחה.

לגמרי

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בזמנו חבר טוב היה בדיוק באותה נקודה. הוא לקח מאלבר עיסקה על יונדאי אקסנט 0 ק"מ בסכום חודשי מגוחך עם קנס יציאה של 2000 ש"ח (בעבור החזרה מוקדמת), שקט נפשי, 0 תקלות ושאלות לגבי סחירות עתידית וכו'. הכי חשוב שאתה יכול לדעת על השקל מהי העלות הכלכלית של העיסקה על השקל.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...