Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש ויש , להדר רוזן יש כיסוים מרופדים ונושמים אבל אף אחד לא ממליץ עליו ואומרים שאורך חיים שלו קצר

המושבים שלי באוטו יש להם ריפוד דק ויש מקומום שאתה מרגיש את הברזל בגלל זה אני מחפש משהו שיהיה מרופד ויהיה לי נוח לשבת עליו ולא רק שיהיה יפה

דיברתי על כיסוי חיצוני.

"יאללה בירי".

פורסם

בחירה מעולה. אם יש כיסוי שרציתי, זה הדגם.

רק שאני מצאתי אותו בהרבה יותר יקר. (לפני שנה)

בכל אופן כמה כללים חשובים בהתקנת כיסויים:

1. מתיחה בכל הכוח מכל הצדדים הכרחית למראה מושלם ומתוח

כי לאחר כמה חודשים הבד מתרחב מעט ומתחילים לקבל קיפולים. ( וזה נראה כמו סמרטוט)

2. לא לוותר על שום גומי למתיחה שיש בכיסוי, למרות שלפעמים זה ממש קשה להגיע מתחת לכיסא. (מי שעשה את זה יודע על מה מדובר)

3. לעשות ממש חורים קטנים בסכין יפנית להכנסת משענות ראש -הבד יכול להיקרע. (חור קטן והכנסת הברזלים של המשענות במתיחה עם הפעלת כוח)

4. הכנסת הלשונות שנכנסים מתחת לכיסאות חייבים מתיחה ממש חזקה -הם נותנים מראה אסתטי ללא קיפולים.

בהצלחה

• תוכן חדש...