Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחבריי הפורום

אני בעל רכב מסוג הונדה סיוויק האצ'בק משנת 2010 וגר בבאר שבע

הרכב נקנה עם מערכת שמע מקורית (של חברת Panasonic) ורמקולים מקוריים בדלתות קדמיות ואחוריות.

על ההתחלה התקנתי ברכב בעלות מינימלית יחידת Xcarlink. זה נתן לי אפשרות להתחבר דרך bluetooth למערכת מקורית ולשמוע מוזיקה בלי שום כבלים. כמו כן היחידה קצת מגבירה את הצליל לעומת aux וCD במערכת. השמע יחסית בסדר ומחזיק גם בסים וגם גבוהים,כמובן שאחרי משחק עם הגדרות ביחידה ובסמארטפון.

כיום אני רוצה לשדרג את איכות הצליל עם דגש על חיבור סמארטפון שבו אני משתמש למוזיקה, התקשרות וניווט.

האמת שמבחינת נוחות אני מאוד נהנה ממצב כיום, שבו אני נכנס לרכב עם סמארטפון והוא אוטומטית מתחבר למערכת שמע ועם אפליקציה ייעודית אני שומע מוזיקה, מתקשר ומנווט. כאילו יש לי מיני דאבל דין מהכיס :)

העניין הוא בשדרוג השמע עצמו ואולי יחידת ראש.

אני מסתכל על שתי אופציות (אחת יחסית פשוטה וזולה ושניה מלאה ויקרה יותר) ומבקש את המלצת הבקיעים בתחום

אופציה אחת: לא להחליף יחידת ראש ורק לשדרג לרמקולים קומפוננט מקדימה ולהשאיר מקוריים או לשדרג לקואקסיאל מאחורה. להוסיף מגבר קטן (4 ערוצים) וסאב קטן שלא יתפוס הרבה מקום. אני לא מתכוון לעשות דיסקוטק ברחוב, אלא רק לשדרג את איכות הצליל. השאלה היא האם אפשר לחבר את כל העסק למערכת שמע מקורית, שכביכול לא בנוי לחיבור כזה.

אופציה שניה: בנוסף למה שרשום למעלה, להחליף גם יחיד ראש לדאבל דין, שתגרור גם החלפת פאסיה (מסגרת) בדאש. ליחיד ראש יש דרישה, שתהיה עם חיבור Аpp Radio או Mirror link, שאוכל בכלות לשדר את הסמארטפון למסך.

ואם כבר מסך, אז גם להוסיף מצלמת רוורס

התקציב בסביבות 6K וכמובן שאם לא להחליף את יחיד הראש, אז חצי מזה

הייתי באחד העסקים בעיר וביררתי עלות התקנה ורכיבים, בלי יחידת ראש ופאסיה. בעל הבית המליץ לי על מגבר JBL ב-1200, זוג קומפוננט JBL ב600-800, סאב, בינתיים בלי מחיר וכל העבודה, כולל התקנה וחוטים/ציוד נלווה ב3.5K.

אם אני אחליט על יחיד ראש, אז מצא חן בעיניי דגם של SONY - או XAV602 או XAV701. אבל בעסק אמרו לי לא ללכת על זה כי יחידות של סוני עושות בעיות מבחינת רדיו. המליצו ללכת על JVC, Kenwood, Pioneer.

כמובן שאת היחידות ופאסיה אני אזמין מחול ואם אפשרי גם רמקולים. אני בטוח שזה יעלה פחות מאשר בארץ, אפילו אחרי מכס ומע"מ

עכשיו הייתי רוצה לבקש דעתכם:

האם אפשר להיכנס לתקציב?

האם באמת סוני לא כדאי ועל איזה יחידת ראש ללכת

האם אפשר בלי להחליף יחידת ראש

המלצה על סט רמקולים, סאב ומגבר יחסית לא יקרים ובומבסטיים אבל איכותיים

האם ההצעה שקיבלתי סבירה וJBL הולך?

וכל דבר אחר שלא הזכרתי

אם צריך עוד פרטים או תמונות - אשמח להוסיף

תודה מראש לעונים

עריכה אחרונה על ידי tigorek
פורסם

הייתי בוחר באופציה השניה ,והולך על מכשירי פיוניר החדשים הם מציגים תמורה גבוה למחיר ובהתאם לדרישות שלך

הצעה כזאת יכולה להיות טובה למחיר:

Pioneer AVHX2550BT

מגבר 4 ערוצים Rockford T400-4

סאב בסיסי טוב מורלPRIMO 124

ואחד מהקומפוננטים הבאים לפי טעמך:

Focal 165KR

Morel Hybrid 602

Hybrid Audio Clarus

Rainbow SLC 265.25 NG

Infinity Kappa Perfect 6.1

D662 Diamond

DLS UP6I

hertz hsk 165xl

Rockford Fosgate T2652-S

Audison Voce - AV K6

פורסם

AUDIO KING - תודה רבה

אני מבין שמערכות של פיוניר באות עם טווח תדרים מתאים, בשונה לסוני?

אני גם בזמן האחרון בדקתי את המערכות האלה ומכוון שאין לי צורך בDVD והסמארטפון שלי הוא על אנדרואיד, הייתי בוחר

דווקא SPH-DA110, שאפשר להזמין מחו״ל.

את שער החלקים אבדוק

• תוכן חדש...