Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש בערך נגנבה טסה אחת מקורית של סקודה ראפיד בצד ימינה מאחורה ואני עדיין תוהה שמדובר דווקא בגניבת טסה בודדת כדי לעשות עליי השלמות כדי להשלים 4 טסות מלאות לסקודה ראפיד אחרת שטסה נגנבה או נפלה באמצע הדרך?

חוץ מזה, אם זה פעם קרה לכם שיום בהיר נגנבה לכם טסה מקורית אחת או ארבעתם באוטו שלכם כדי להשלים או את מה שחסר להם או כדי למכור סט טסות כדי ולעשות רווח?

פורסם

ישנו גם סיכוי שהטאסה נפלה פשוט.

קרה לי שנאבדה לי טאסה שלא הייתה מאובטחת עם אזיקון, קרה שהלכתי על המדרכה ועפה עלי טאסה מרכב חולף.

יש לי אפילו סרטון שהעלתי ליוטיוב שבו מונית שנוסעת לפני מאבדת את הטאסה.

מצד שני בהחלט יכול להיות שהיא נגנבה.

פורסם

בטח שיש. אבל בניגוד לעבר (היו מורידים בכדאי להרכיב על רכב לא זהה) מי שלוקח היום

זה רק אנשים שחסר להם טסה אחת ברכב. צריך להקפיד על אזיקון כי הם גם עפות בסיבובים. (אני תמיד שם אפילו 2 יחידות)

פורסם
דווקא לא שמתי אזיקונים ממילא גנב יכול לגזור את אזיקונים ולגנוב טאסה.

אבל אז אתה יודע שהיא נגנבה ולא נפלה!

פורסם (נערך)

מוכר לי מגולף 2011 (לא שלי) שהייתה בחניה במשך יום עבודה ובסוף היום נמצאה עם טסה אחת פחות.

אם אני לא טועה בפיאטים הטסות המקוריות מורכבות ועליהן בתברגים הברגים, בטח יש עוד רכבים עם השיטה הזו.

עריכה אחרונה על ידי epiphone

so far so good so what

פורסם

הייתה לי פולקסוואגן בורה שהיו לה 4 טאסות של ג'טה. ככה קניתי אותה.

יום אחד קמתי בבוקר ואחת הייתה חסרה. כל הטאסות היו עם אזיקונים.

אז כן, כנראה שהתופעה עדיין קיימת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

גם רכבים עם אזעקות/אימובילייזרים וכד' גונבים, גם מתוך חניות פרטיות מאחורי סורגים/דלתות פלדה

אז מה,לא שמים הגנות? אזיקון לא ימנע את הגנבה לחלוטין אבל ייתן סיכוי טוב שידלגו על הרכב (יחפשו משהו מהיר/זמין)

כמובן גם מענה לנפילת טסות שרואים אותם מפוזרים בכבישים. (לא מזמן מצאתי אחת חדשה של טיוטה)

• תוכן חדש...