Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שביררתי והבנתי שתעשיית הסכו"ם בארץ פשטה את הרגל וכיום הקיבוץ שהתעסק בכך מייבא מסין, אשמח לשמוע רעיונות לרכישת סט איכותי אבל לא יוקרתי (כלומר סכו"ם עשוי פח לא בא בחשבון). ללא גינוני זהב עליו ו/או פיתוחים מיותרים, משהו זול אבל טוב, ליום יום. האם לרכוש בארץ? האם בחו"ל? אני יודע שלא מדובר ברכישה יקרה כמו אוטו למשל, אבל אם הפרש המחירים יהיה של 100 ש"ח ומעלה - זה כבר שווה לי.

ולמה לא? - הרי אין לי בעיית זמן.

תודה מראש ואחלה שבוע.

פורסם

יש להם כלים טובים מאד ולפעמים מבצעי מכירות טובים.

להשלמת התמונה אני ממליץ על צלחות של קורנינג.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ, מחפש סכו"ם איכותי. אחרי אכזבה בקניית שני סטים של סכו"ם - האחת מהמשביר (מותג הבית) שהחליד לאחר שטיפה אחת במדיח, והשני מעולם האוכל (חברת מיכסף) שהחליד לאחר שתי שטיפות במדיח. ברשותי סט סכו"ם של חברת SOLINGEN תוצרת גרמניה שמחזיק לא רע והובא מצ'כיה. האם מכירים סט סכו"ם שלא יחליד בתקציב של עד 400 ש"ח (מחפש סט פשוט ליומיום, בלי עיטורים מיוחדים).

פורסם

יש לי 18/10 חדש שהתחיל להחליד כאילו אין מחר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש לי 2 סטים סכום שונים מאיקאה אחד בן 10 אחד בן 2.

נוחים ונראים כחדשים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...