Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מהמנוע - סיריון 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי דהייטסו סיריון 2006. בנהיגה ברגע שהאוטו עומד במקום (ברמזור למשל) במצב D, יש ממש רעשים של רעידות מהמנוע.

במצב N או P אין רעשים אלא רק ב-D.

בדקתי קצת באינטרנט והבנתי שזה כנראה בעיה בתושבת מנוע, אבל ייתכן שמדובר גם בתושבת של תיבת ההילוכים או שבכלל סיבובי המנוע נמוכים או שצינור הפליטה חופשי.

הייתי היום במוסך (לא מורשה) ואמרו לי שזה התושבת של המנוע.

איך אוכל לדעת שזה באמת התושבת מנוע?

לא בא לי להחליף ואח"כ לגלות שלא זו הבעיה.

תודה על העזרה,

וסופ"ש נעים!

פורסם

אם המוסך טוען שזה תושבת מנוע הוא אמור לקחת אחריות על דבריו כך שתסביר לו שאם הבעיה לא תיפתר אז אין לו שום הצדק לגבות מחיר ולהחליף סתם חלקים שלא יהיו הפיתרון לבעיה. אל תתבייש כי זה כסף שבטוח אתה עובד קשה בשבילו.

פורסם

הסל"ד אצלי מעט מעל ה-500 במצב D בעמידה במקום. זה תקין?

לאחרונה האוטו מתחיל להרעיש גם בעמידה במצב P או N.

פורסם

הסל"ד נראה לי תקין אבל הרכב לא אמור להרעיש בעצירה. שוב, ישנו סיכוי גבוה שמדובר בתושבות אבל רק מכונאי יכול לראות מקרוב במה מדובר.

פורסם

אצלי בסיריון 2011 גם הסל"ד בעמידה מעט מעל ה500 (700 בערך). יש רעידות מורגשות ביחס לרכבים אחרים אבל לא נשמע חריג ואין רעש משמעותי מהמנוע. תבדוק אם במהלך נסיעה במהירות משתנה אתה שומע את המנוע יותר חזק מבד"כ. ברכב קודם שהיה לי זה נפתר בהחלפת תושבת פשוטה ולא יקרה

• תוכן חדש...