Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקנטו או גטס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מתלבש בין שני הרכבים עם הייתרונות והחסרונות כל אחד

חשוב לציין שאני לא אסע הרבה ברכב אולי 30-40 קמ ביום, את הגטס אני מתכוון להחזיק 3 שנים ואת הפיקנטו 5

לרוב אני אסע לבד..

גטס

-----------------------

2008

75 אלף קמ

מחיר 30,000 שח

פיקנטו

-----------------------

2012

20,000 קמ

מחיר 57 אלף

גטס יתרונות - חיסכון של 27000 שח, אמין, חלפים זולים

גטס חסרונות - שוק מוצף קשה למכור בלי להוריד תתחתונים, צריכת דלק לא להיט, מרגישה זולה מאוד ומיושנת

פיקנטו יתרונות - חסכונית, טכנולוגיה חדישה, יותר בטיחותית יותר קטנה לחנייה, אוכל להחזיק אותה יותר שנים ואוטו מאוד שכיר

פיקנטו חסרונות - מחיר

בגלל שלא מצאתי אלטרנטיבות ראויות אחרות אלה האלטרנטיבות היחידות שלי

תדה לכולם

פורסם

עם כזה קמ נמוך צריכת דלק לא ממש תשפיע עליך ביניהם,לדעתי אתה יכול ללכת על הגטס,רק חפש רמת איבזור GLS/GLI.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה הערות בלי שורה תחתונה:

א. 57 אלף לפיקנטו משומשת נשמע לי יקר מדי, אפילו אם מדובר באוטומטית. כמה עולה זהה חדשה?

ב. לגבי הגטס, שוק מוצף וקושי למכור זו בעיה רק אם קונים חדש. אתה קונה משומש ואמור להרוויח מהעניין הזה בקניה (יותר משתפסיד במכירה). אני לא מכיר את המחירים אבל אם ה 30 אלף מייצג את הצפת השוק והקושי למכור אז השיקול הזה לא רלוונטי.

ג. צריכת הדלק לא צריכה להיות שיקול מאוד משמעותי. גם אם כוונתך לנסיעה של 35 ק"מ 7 ימים בשבוע מדובר בנסועה מתחת לממוצע. שיקול משני בהשוואה לאמינות. ביחס לאמינות אני לא יודע להגיד מה עדיף.

• תוכן חדש...