Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים,

אני מחפש כרגע רכב לאשתי, שיסיע ביום יום אותה ואת בננו הפעוט.

הדרישות הן שיהיה כמה שיותר נוח, מפנק, מרווח ומאובזר.

התקציב גמיש עד ל 60K ₪, אבל עם עדיפות לכמה שפחות.

אחת האפשרויות שעלתה במוחי הינה הסיטרואן C5 מהדור הקודם (עד 2008 ), שכן היא עונה על כל הדרישות שפירטתי לעיל.

אך מדאיג אותי בעיקר המוניטין שיצא לרכב הזה כלא אמין, עם דיווחים על שלל בעיות כגון גיר וחשמל.

האם החששות שלי מוצדקות וכדאי לי לחפש כיוון אחר, או שאם אני מוצא אחת שמורה ומטופלת אני יכול ללכת על זה בראש שקט ולהנות ממה שיש לרכב הזה להציע?

מודה מראש למייעצים.

פורסם

לאחי יש כזאת 2008,הוא קנה אות הלפני 3 שנים,נסע 60K.

במשך התקופה הבעיה היחידה שהייתה זאת החלפת השסתומים החשמליים בגיר,עניין של 1500ש"ח וזהו,מקובל בכל הרכבים עם הגיר הזה.

קח בחשבון שלהחליף מנורה ראשית ברכב זה סיוט מההפטרה.

הרכב הרבה יותר אמין מהמוניטין שלו,גם ביפניות משומשות לא חסר תקלות מדי פעם.

איכות הנסיעה היא פשוט לא תאמן,נותנת המון קרדיט בעליל למעצ..

האיכות בינונית,אבל לא תשמע קרקושים תוך כדי נסיעה.

חשוב מאד לוודא שהבעלים הקודמים תחזקו את הרכב לפי הספר.אם לא,זה לא יהיה נעים.

פורסם (נערך)

מנסיוני ומנסיון של חברים (גם כאן) וממה ששמעתי גם מהמוסכים בהם הייתי, משנת 2005 והחלפת הצורה בדור הראשון מדובר במכונית אמינה, עם עלויות אחזקה סבירות בהחלט.

אני מחזיק את שלי (2005) כבר מעל 4 שנים. הרכב עבר חיים לא קלים לפני שהגיע אלי, ואני קיבלתי אותו מוזנח עם 195,000 ק"מ, כשבהיסטוריה שלו רק החלפת בולם קדמי וזהו.

למרות זאת, ולמרות שמאז כבר עשיתי עוד 50,000, הרי שלמעט יישור קו בהתחלה שכלל גם החלפת כמה פריטים (CD מקורי, מנגנון נעילה של דלת, קויילים, צינור מים ושסתומים לגיר), הרכב שומר מאז על אמינות גבוה מאד, וגם תקלות קטנות שהיו (עוד צינור מים, ונזילת שמן ממכסה שסתומים למשל) נגמרו בעלויות שנמדדות במאות שקלים.

אז אני ממיליץ בחום.

אבל בכסף הזה אתה כבר קונה אחת מהדור האחרון משנת 2009-10. חבר שלי לקח אחת כזו, 2010, מלובינסקי טרייד לפני כחודש ב58 אלף.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי ari C5
פורסם

היה כאן באתר אחד, לא זוכר איך קוראים לו, כשהוא הצליח למכור את ה C5 שלו, הוא הזמין את כל הפורום למסיבת אסאדו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

השם הרע עושה עוול מסויים לרכב. הרוב מופתעים לטובה.

אבל צריך לזכור שהשם הרע מקשה על מכירה, ולכן חשוב להקפיד ולקנות במחיר תואם.

ומדובר ברכה שחשוב לוודא שטופל כראוי. נכון תמיד, במיוחד ברכב כזה.

פורסם
היה כאן באתר אחד, לא זוכר איך קוראים לו, כשהוא הצליח למכור את ה C5 שלו, הוא הזמין את כל הפורום למסיבת אסאדו.

אותו אחד החזיק בדור הראשון. לפני מתיחת הפנים.

לאחר מתיחת הפנים הרכב היה הרבה יותר אמין (היו סקרים שהראו שהרכב קפץ ממקום 60 ומשהו לבערך מקום 10-16 {לא זוכר בדיוק עברו כבר כמה שנים מאז הסתכלתי על סקר אמינות כלשהו}).

א-ב-ל חייבים למצוא רכב שטופל ונשמר. אם תקנה רכב מוזנח תקבל את כל הצרות והתקלות האפשריות, לכן חפש לך אחת שמורה ככל הניתן.

פורסם (נערך)

:splat::splat:היה כאן באתר אחד, לא זוכר איך קוראים לו, כשהוא הצליח למכור את ה C5 שלו, הוא הזמין את כל הפורום למסיבת אסאדו.

:hihi::hihi:

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם
  • תוכן חדש...