Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. הזמנתי דאבל דין של פיוניר מאיביי sph-210. דגם שלא קיים בארץ.

אתמול הלכתי לשחרר אותו מהמכס. לפני ששיחחרתי את החבילה בדגתי שאין שבר.

ולא ראיתי משהו נראה לעין. הלכתי למתקין שהוא גם חבר מאוד טוב שלי. הוא עשה את כל ההתאמות. ניסה להכניס אותו למקום באוטו.

אבל הוא לא נכנס בקלות הוא דחף אותו חזק. פתחתנו סוויץ והמסך היה שבור מבפנים. לא רואים סימנים מבחוץ. מה עושים?

אני לא יודע אם זה המתקין או שזה בא ככה. דיברתי עם המוכר והוא אומר שאין סיכוי. שהחבילה שלו היא brake proof.לפי הבנתי אין פה שירות תיקונים למכשיר הזה. אז הבאתי את המכשיר למתקין שלי ולראות מה הוא יכול לעשות. לא מצאתי גם באיביי מסך כזה להחלפה. או שלא ידעתי איפה לחפש. יש למישהו רעיון? אני אשמח לשמוע.

דיברתי גם עם עוזי רדיו והואלא תומך במכשיר הזה.

כמובן שאני מעדיף להזמין מסך חדש ולהתקין בארץ.

פורסם

חשבתי על זה אבל אחרי הכל יש גם סיכוי שזה הגיע ככה, המתקין זה חבר מאוד טוב שניסה רק לעזור הוא לא התכוון לקחת ממני תשלום. זה מצב קצת בעייתי. מישהו אולי מכיר טכנאי בערץ שמתקן דברים כאלה? או שאולי יש למישהו קישור לקניית מסך? עוד דבר. אולי יש עוד מסכים של פיוניר עם אותו מסך 7״ שאפשר לעשות לו התאמה.

פורסם

זה מסך קאפסיבי, קשה לי להאמין שמסך אחר יתאים.

נסה לפנות לפיוניר העולמית.

למוכר באיביי, למרות שזו חוצפה ישראלית מצויה.

לחבר שהתקין ולחץ על המסך, שברור שזה משהו שלא עושים.

SCANSPEAK

פורסם

אני תמיד בודק את המכשיר טרם התקנתו ברכב , לראות שהוא נדלק והכל תקין . לפני שנתיים הבאתי מכשיר מגרמניה , חיברתי אותו לספק של מחשב ולמגבר ביתי כדי לראות שהוא מתפקד .

אבל במקרה שלך ! אני כן הייתי מחזיר למוכר , קרוב לוודאי שהמכשיר ניזוק בזמן המשלוח , ולכן זה עדיין באחריות שלו , תפתח מחלוקת בפייאפל ותגיע עם המוכר לאיזה שהיא הבנה .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

הוא רשם במפורש שהתקין "החכם" דחף אותו בצורה חזקה, כנראה שלחץ על המסך בנקודה מסוימת וגרם לנזק.

אז איך זה אחריות של השולח? נכון שלנסות אר אבל זה לא אחריות שלו.

שוב - אני גם בעד לנסות להחזיר למוכר אבל זו לא אשמה שלו.

זה מה שקורה שלא משלמים, תמיד תעדיף שלם על עבודה שעושים עבורך.

פורסם
http://parts.pioneerelectronics.com/model.asp?modelNum=SPH-DA210

זאת רשימת חלקי חילוף ליחידה שלך.

תגיד למתקין (ששבר את המסך ע"י לחיצה חזקה מדיי) שיזמין את החלק.

תודה רבה! בדיוק את זה חיפשתי. איזה מהם צריך להזמין? אם המסך אינו שבור ז״א הזכוכית עצמה שלמה. אך מבפנים הוא שבור.

אני רוצה כבר מחר ללכת אליו שיזמין לי את החלק. הם שולחים לארץ?

• תוכן חדש...